سلام
چطوری می تونم از سایت آمازون خرید کنم؟
سایت هایی که لک لک و مالتینا رو فراموش کنید.
قیمتی که میدن خیلی زیاده.
حتی شده خارج از کشور هم سفر می کنم.
با تشکر
کاربر شهرسختافزار
سلام
چطوری می تونم از سایت آمازون خرید کنم؟
سایت هایی که لک لک و مالتینا رو فراموش کنید.
قیمتی که میدن خیلی زیاده.
حتی شده خارج از کشور هم سفر می کنم.
با تشکر
|
|
سلام
بهترین راهی که میتونم پیشنهاد کنم اینه که نگاه کنین کدوم یک از سایت های واسطه ، قیمتِ نهاییِ کالایِ مورد نظرتون رو کمتر از جاهای دیگه محاسبه میکنن ... بعد از همون سایت خریداری کنید ...
والا تا الآن به خارج از کشور نرفتم (برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ) ولی هر جور حساب میکنم شما تا ترکیه و دبی هم برین بازم خرج داره دیگه !!! مگه اینکه آشنایی چیزی تو خارج از کشور داشته باشین که براتون اون کالا رو خریداری کنه و بیاره ... اگرم خریدتون بالای 4 5 کیلو هست بنظرم بیخیال شین بهتره ... همونطور که گفتین خرجش زیاد میشه ...
آخرین ویرایش توسط Mohammad-RI در تاریخ 13-05-18 انجام شده است
AMD>INTEL (13-05-18), infernali (13-05-18), Speed Racer (13-05-18)
مالتینا قیمتهاش خیلی خوبهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط infernali برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شما که میگین قیمتها بالاس احتمالا منظورتون اینه که قاچاااق بیاد
اونجوری هم اونقدر دردسر داره که اصلا ارزش نداره
من تا حالا نزدیک 5 تومن از مالتینا خرید داشتم خیلی هم راضیم
infernali (13-05-18), Mohammad-RI (13-05-18)
کاربر شهرسختافزار
در آمازون یک مانیتور سامسونگ هست به قیمت 900 دلار.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Optimus Prime برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
قیمت مالتینا برای آوردن کالا 12.700.000 هست.
حالا به نظرتون با این قیمت مالتینا ، ارزش داره؟
برای چیزهای کوچیک سبک و ارزون مالتینا مناسبه نه مانیتور 900 دلاریبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط infernali برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یه مدل توی ایران پیدا کنین مدل مانیتورتونو بگین تا براتون پیدا کنم
infernali (13-05-18), Mohammad-RI (14-05-18)
کاربر شهرسختافزار
خیلی ممنونبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط sfmth برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
C49HG90 به قیمت 858 دلار
34UM69G به قیمت 335 دلار
29UM69G به قیمت 202 دلار
این قیمت ها رو در آمازون دیدم. اولویتم از بالا به پایین است.
|
|
مانیتور 49 اینچی سامسونگ رو دیجیکالا داره که با قیمت 10 میلیون تومن چجوری ندیدینشبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط infernali برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
همه این مانیتورا اگه دقیقا همون مدل پیدا نشه مدلی که مشخصاتش یکی باشه حتما پیدا میشه نیازی به گشتن توی امازون نیست
Mohammad-RI (14-05-18)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks