MR TASH (27-02-11)
دوست عزیز به نظر من که سایتتون پر از خالی بود یا هنوز مشکل دیتابیس کاملا بر طرف نشده یا موجودی انبارتون را چند وقت هست تکمیل نکردید.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط kakihot برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
MR TASH (27-02-11)
با تاسف مشکل کامل شدن دیتا بیس شاید 2 ماه طول بکشه ولی انبار رو همیشه چک میکنیم
MR TASH (27-02-11)
ناراحت نشید یک وقت داشتم شوخی میکردم.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط kakihot برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
MR TASH (27-02-11)
با عرض سلام آقا کیوان
من سیستم سایتتون رو دیدم این قالبی که برای سایتتون نصب کردید خیلی مشکل داره . لطف کنید برطرفش کنید در رزولوشن های بالا و در مواقعی که عکس بزرگ توی سایتتو میزارید سیستم صفحه به هم میریزه .
من خودم روی طراحی قالب این سیستم کار میکنم فکر میکنم این قالبی که طراحی کردم مناسب تر باشه .
این هم آدرس سایت فروشگاه من یه نگاهی بهش بنداز http://www.p30hardware.net
سایت اطلاع رسانی و فروشگاه سخت افزار WWW.P30HARDWARE.NET
ارتباط با من 09370309268 - nasiban@yahoo.com - nasiban@gmail.com
MR TASH (27-02-11)
|
|
انشالله بزودی چند قالب جدید اضافه میشه تا مشکل حل بشه
MR TASH (27-02-11)
کاربر شهرسختافزار
رییس جان این سایتی که دادی خیلی کارایی نداره و نمیشه دیدش من خودم دو هفته پیش از مغازه شما خرید کردم .همون بازار ایران ط سوم.خیلی هم با احترام رفتار کردین ولی کولینگ سیس سایت درست و درمونی نداره .اینطوری نمیتونید با الماس و آواژنگ و.... رقابت کنید منو در مورد سیستم خریداری شده از شما نگران کرده
آخرین ویرایش توسط majid7 در تاریخ 23-02-11 انجام شده است
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط majid7 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مجموعه کولینگ سیس چند ساله به خوبی داره در بازار کامپیوتر فعالیت میکنه و تا اونجائی که میدونم هیچ موقع هم قصد یا ادعای رقابت با الماس یا آواژنگ را نداشته
تا اینجای فعالیت نشون داده که یکی از سریعترین شرکتها در عرضه محصولات جدیده و تا بحال هم شکایتی از بابت گارانتی یا خدمات نداشته
به شخصه چند مرتبه از گارانتی محصولاتش استفاده کردم و کاملا پاسخگو بودند
خب دوستان کمی تامل بفرمایید تا دیتابیس سایت تکمیل شود
در ضمن ما با کسی رقابت نداریم و ادعایی هم نداریم به اندازه شعور و توانمون قدم برمیداریم
چرا از خرید از ما پشیمان شدین ؟؟؟
سایت لیون کامپیوتر خیلی انصاف بیشتری پیرامون قیمت ها داره تا سایت رایان صبا اما در بعضی موارد بر عکس هم اتفاق افتاده اما که خیلی به ندرت پیش او مده.
حالا که خواستید سایت بزنید باید دقت کنید که تمام مواردی که مشتری از شما می خواهد رعایت کرده باشید. آلان من خیلی سخت افزارها رو می خواستم که در سایت شما نبود و انبار شما کاملاً خالی است و قیمت ها نیز مشخص نشده است و اصلاً نمیشه رو سایت شما اندکی اطمینان داشت اما اگر برای خرید به مغازه شما مراجعه شود اطمینان بیشتری حاصل خواهد شد. اما امیدوار هستم از این دسته از آدم های نباشید که به پول جیب مردم توجه بیشتری دارید تا مرغوبت کالای خود و اگر به فکر سود جوی هستید بهتر از بر پا کردن سایت خود داری کنید چون سایت های مانند این گونه سایت ها بسیار هستند
در کلام آخر: خداوند شما را پیروز کند اگر به دنبال ایجاد یک سایت برای خواسته های مردم هستید و انصاف را دران رعایت می کنید.
و خداوند شما را خار و نابود کند اگر به دنبال سود جوی و سو استفاده از اموال مردم هستید با کالاهای نا مرغوب
موفق باشید
معلوم هست چی میفرمایین ؟؟؟
|
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks