دقت کن که زاویه دید مناسبی از هر چهار جهت داشته باشن ورودی Dvi و d-sub و حتی hdmi داشته باشه
گارانتی خیلی مهم
کاربر شهرسختافزار
کاربر شهرسختافزار
دقت کن که زاویه دید مناسبی از هر چهار جهت داشته باشن ورودی Dvi و d-sub و حتی hdmi داشته باشه
گارانتی خیلی مهم
|
|
کاربر شهرسختافزار
سلام دوستان
بنده میخوام یه سیستم توپ واسه گیم و مولتی مدیا بخرم اگه ممکنه دوستان راهنمایی کنن
ممنون
راستش بین این دو cpu از لحاظ قیمت و کارایی نسبت تو گیم و مولتی مدیا phenom II x4 955 رو انتخاب کردم
cpu: i7 , phenom II x4 955
و واسه کارت هم میخوام gforce gtx 295 باشه(البته مارکش رو هنوز نمی دونم!!دیگه شما باید بهترین مارک رو بهم بگید)
اما برا مادربرد موندم که چی بگیرم؟؟؟!!!اکه حداکثر کارایی رو داشته باشه؟!
البته رو این 3 گزینه موندم ولی میخوام قیمتش به راه باشه تا واسه کارت گرافیک پول کم نیارم.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مادر بورد:
asus m4a79t deluxe
asus pampage II extreme
gigabyt ex58 extreme
راستش این دیگه مونده به راهنمایی دوستان گلم فقط اگه ممکنه و اگه کسی قیمتش بروز واسه قطعاتی که گفتم داره بگه ممنون میشم این طوری هم من راحت تر میتونم تصمیم بگیرم.
با
تشکر از دوستان.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آقا يعني هيچ کس ديگه اي نظري نداره؟دوستان کم کار شدن
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط raminr63 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام
منم یه گیم خورم ( البته نه از نظر کیفی بلکه از نظر کمی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید )
در مورد cpu و گرافیک شما ماکزیمم چیزی که انتظار دارید اینه که بازیها به صورت کاملا نرم و در بالاترین کیفیت اجرا بشن
چون چشم انسان بالاتر از ۳۰ فریم در ثانیه رو سخت تشخیص بده و مانیتورها هم معمولا نرخ ریفرش صفحشون ۶۰ فرم در ثانیه هست بنابراین تارگت میشه همون حدود ۳۰ فریم در ثانیه ، که بیشتر از اون برای مولتی مدیا و بازی فکر نکنم زیاد به درد بخوره
حالا بریم سراغ قطعات اگر با بنده هم عقیده باشید که با پائین ترین قیمت بیشترین کار آرائی رو بگیرید دنبال چیپستها و قطعات خیلی جدید نمیرید
مادربرد انتخابم اینه asrock a770de+ قیمتش هم حدود ۶۵-۷۰ تومنه ( با گارانتی شاب )
http://www.asrock.com/mb/overview.as...l=A770DE%2b&s=
این مین یه چیپست 770/sb710 که نه قدیمیه نه زیاد جدید ( acc هم داره برای آنلاک کردن کش و کورهای غیر فعال )
تا ۳.۵ گیگ هم میتونید روی آور کلاکش حساب کنید
حالا بریم سراغ cpu از هر هستهای که میخواهید خرید کنید پائین ترین فرکانسش رو بخرید چون نهایت زحمتی که باید بکشید اینه که توی ستاپ یکم فرکانس رو زیاد کنید و توی تستهام تفاوتی آنچنانی توی دمای cpu و بنچمارک ندیدم
یه مثال میزنم ( لطفا اگر اساتید اشتباهی دیدن تصحیح بفرمایند )
شما هسته Deneb رو انتخاب میکنید که پائین ترین پردازندش که تو بازار هم موجود باشه میشه 940 به قیمت حدود 185 ( که البته این cpu هم به نظر شخصیم برای ۳۰ فریم تارگت ما خیلی زیاده یه ۳ هسته Heka یا ۲ هسته Callisto برای کار ما کاملا کفایت میکنه )
حالا این 940 با فرکانس 3 گیگاهرتز با 200 مگاهرتز آور از نظر دما و پروفورمنس میشه 955 ، و هر دو این cpu ها با فن نسبتا خوب تا 4.2 بیشتر آور نمیشن
و اما گرافیک گرافیکهائی که تست کردم اینها بوده از nvidia مدل 9500 - 9600 - 9800 - 260 - 295 و از ati مدل 4670 - 4830 -4850 -4870
نتیجهای که گرفتم این بود که بالاتر از 9800gt یا 4830 دیگه تفاوت آنچنانی نمیتونید توی بازیها حس کنید ( cpu ای که باهاش تست گرفتم فنوم دو هستهای ۵۵۰ بود با رزولیشت 1680*1050 که ماکزیمم رزولیشن مانیتورم هستش و ویندوز 7 )
احتمالا تا چند ماه آینده نسل جدید گرافیکها راهی بازار میشن پیشنهادم اینه که ماکزیمم یه 4850 با 512 مگ ddr3 بگیرید و منتظر نسل آینده باشید ( حدود 150 )
با این چیزائی که گفتم یه کیس نسبتا خوب رو میتونید حدود ۵۰۰ جمع کنید و فکر نمیکنم از لحاظ بازی بتونید تفاوت محسوسی با یه کیس که بالای ۱.۵ میلیون براش هزینه میکنید احساس کنید ( مگه اینکه چشمتون رو لیزری کنید که بتونید ۲۰۰ فریم بر ثانیه رو تشخیص بدین برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید )
موفق باشید
آخرین ویرایش توسط nima_hl در تاریخ 07-09-09 انجام شده است
بابا اين چه وضعيه؟من تايپيک زدم جوابمو نميدين بعد يکي ديگه مياد اينجا سوال ميپرسه جواب ميدين؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من یه سیستم توپ ميخوام و بیشترین کاربرد مم گیم مثل فوتبال،نید فور اسپیید،کریسیس،far cry<cal offduty 5و....بعدم دیدن فیلم و موزیک و اینترنت
میخوام تا 3،4 سالم بازیهای روز و جدیدی رو که میاد راحت و روون اجرا کنه.حالا اگرم نیاز به اورکلاک بود واسه این کار،بشه.بعدا هم اگر ارتقا خواست بشه با هزینه کم و راحت انجام داد.يعني نخوام کل سيستمو عوض کنم حالا چی معرفی میکنین؟البته intel ترجيحا و اين dirix 11,i9 ,i5 , .............;d ldhn?
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط h_marcopolo برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آقا شرمنده به تازه واردی بنده ببخشید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
والا این بازیائی که گفتین همرو با همون 4830 و فنوم 550 تا آخر رفتم تو رزولیشن 1680 و ماکزیمم کیفیت ( تقریبا تموم بازیهای جدید مثل ولفشتاین رو هم تموم کردم ) هیجا هم کم نیاورد که بخواد ریپ بزنه و ..... ( البته cpu روی 4.2 و کارتم روی 650/1000 آور بود )
این مین ، cpu و گرافیک رو هم قیمتش حدود قیمت فقط cpu i7 خالی در میاد حالا اگر چند ماه دیگه بازی بیاد که این کم بیاره یا یدونه 4830 دیگه میزنم تنگش یا cpu میکنم ۴ هسته ، فکر نمیکنم اینجوری بیشتر از یک دهم دراپی که قیمت i7 یا i5 توی مین رم و cpu بخوره رو متحمل بشم
این پیشنهاد شخصیم بود حالا ببینیم نظر شما و اساتید چیه
موفق باشید
آخرین ویرایش توسط nima_hl در تاریخ 07-09-09 انجام شده است
h_marcopolo (07-09-09)
|
|
من اينارو مثال زدم.کلا چيزاي ديگه اي مثل fallout 3,left 4 dead,race driver grid,enemy territory,stalker, Dead Space, Devil May Cry 4,GTA IV ,Mass Effect ,X³: Terran Conflict ,Red Alert 3,Spore ,..........که الان هست و اونايي که گفتم و چيزايي که شايد بعدا بياد.من ميخوام حداقل يه 3 سالي اينارو راحت انجام بده و بعدا اگر ارتقاخواست مثل تعويض يا اضافه کردن قطعه هم شدني باشه و هم راحت.
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط h_marcopolo برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
منم اونارو مثال گفتم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
الان خیلی بد موقع هستش چون نسل جدید dx11 تو راه هستش و همینطور i7 و i5 جدید و گرانقیمت .
هر چی بگیری حتی اون 295 بعید میدونم تا ۱-۲ سال دیگه مجبور به تعویض نشی
برای همین اون پیشنهاد رو دادم ، این حدود کانفیگ در حال حاضر خوب و پاسخگو هستش ( با هزینه مناسب )
اگر میخواهید یه سیستم برای ۲-۳ سال بعد جمع کنید بنظرم بایستی یه چند ماهی صبر کنید که نسل جدید گرافیکها بیاد
موفق باشید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks