پوزش میخوام که مجددا مزاحم میشم
حقیقت امشب یه اتفاقی افتاد که مجبور شدم یه سری تحقیقات بکنم و چون در رابطه با صحبتهای قبلیمون بود گفتم اینجا مطرح کنم
حال قضیه این بود که کرایسیس ۱ رو بازی نکرده بودم اون بنده خدا هم که گیم ازش میگیرم دیگه هیچ بازی نداشت گفت اینو بازی نکردی نصف عمرت بر فناست و ........
گرفتم اومدم نصب کردم مطابق معمول همه آپشنهاشو بردم رو آخر رفتم تو بازی دیدم گیر میکنه خفن
اومدم فرکانش cpu و gpu رو چک کردم دیدم آور هستش و ردیف ، از 8x اومدم رو 4x یکم بهتر شد
باز اومدم پائین خلاصه مطلب ما روی 1024 با none تونستیم بازی رو نرم ببینیم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اومدم کلی سرچیدم و به دو تا از دوستان گیم خور خفن و قدیمی زنگ زدم و به نتیجه رسیدم که تو سال ۲۰۰۷ و اوائیل ۲۰۰۸ یه سری بازی بسیار سنگین اومد از جمله همین بازی که گرافیکهای غولی مثل 295 برای کیفیت خوب میخواست ولی از بعد از اون انجینهای بازی دچار بهبود چشمگیری شد و بازیهای جدید کیفیت و نرخ فریمشون بسیار بالا رفت
برای همین هستش که بازیهائی که اخیرا اومدن نیاز به کارت گرافیک و کانفیگ آنچنانی ندارند
به عبارت دیگه شما اگر بازیهای 2008 به بعد رو بخواهید بازی کنید اون صحبتم درسته ، 4850 و اون کانفیگی که قبلا عرض کردم به راحتی از پسش بر میاد ولی اگر بخواهید بازیهای قدیمی تر رو بازی کنید گرافیک بالاتر نیاز دارید
موفق باشید

Bookmarks