Overclocker (28-09-09), saeed25 (29-09-09)
Overclocker (28-09-09), saeed25 (29-09-09)
این بنده خدا مغازشو فروخته تمام اجناسش تو خونشه فقط میخواد بده بره
به من سپرده براش بفروشم
راستی مادربرد ASUS RAMPAGE FORMULA رو با قیمت 186 تومان داره میده که مثل اینکه رفته بالای 250 تومان هست
اینجا که ماشالاه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
http://rayansaba.com/index.php?productID=2608
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
faramarzd (25-10-09)
|
|
من نمیتونم اینطوری براتون پیدا کنمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mohsen_star برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بگید چه مادربردی میخواید تا بتونم آمار بگیرم
ولی ASUS RAMPAGE || ESTREME داره که 385 هزار تومان میده که زیر 400 شما فکر نکنم بتونی پیدا کنی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
faramarzd (25-10-09)
فقط XMS3 داره 1600 182 تومانبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Fusion برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام ! اقا من یه دونه مادربرد (ASUS / RAMPAGE EXTERME (X48 میخوام ، ببینید ندارن ؟ سایر دوستانم اگه جایی سراغ دارن ممنون میشم راهنمایی بفرمایند .
عضو VIP شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط faramarzd برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام بازار ایران زیر همکف یک مغازه 3 4 تایی داشت تا 1 ماه پیش اسم طرف یادم نیست اما تا بری پایین توی راهروی سمت چپ یک مغازه هست که مین های high end میاره اگه از پله های وسط بری پایین راهرو میشه سمت راست
New Season
عضو VIP شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط faramarzd برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
فرامرز جان من میتونم برات بگیرم فکر میکنم 380 90 میگفت دقیق یادم نیست .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تو هر کاری همه جورش هستن !!!
یه عده فقط نظر میدن , یه عده شروع نکرده قسم میخورن که بهترینن ، بابا اعتماد به نفس !!!
یه عده هم هستن . . .ولی بودن و نبودنشون فرقی نمیکنه ...فقط یه سری یه جنبشو شکل میدن ...
با هر قدم جهت آینده کل جنبشو برا همه مشخص میکنن ... اونان که تاریخو با دستاشون مینویسن ...
فکر کنم اون مغازه ای که آقا معین گفت این باشه من 3 روز پیش rampage 2 extreme رو 385 تومن قیمت کردم البته این مغازه کلا تو کار سری r.o.g ایسوس هست و هر کدوم از مادر بردها رو بخوای داره .راستی گفت maximus 3 هم دو هفته دیگه میاد تو بازار .
اسم مغازه : castel هست.
آدرس: مرکز کامیپیوتر ایران - طبقه ی زیر هم کف - پلاک 535
شماره تلفن: 021-88910876
|
|
سلام
اگه هارد 500 ساتا 32 مگ بافر سیگیت یا وسترن داره من 2 تا میخوام . اگه وسترن بلک داره ک چه بهتر .
رم کروشیال 4 گیگ ddr2 باس 1066 داره ؟ ( Crucial Ballistix Tracer 2*2 Gb 1066 )
در ضمن ببین رم ddr3 چی داره . هرچی داره بنویس .
همچنین ببین سیستم های خنک کننده چی داره .
اگه
Thermalright Ultra-120 eX
Thermalright IFX-14
Tuniq Tower 120
داره یکی میخوام .
----------------------------------------
پس سفارشات من شد :
HDD : Seagate - Western 500 - 32 mb Buffer
+
Ram : Crucial Ballistix Tracer 2*2 GB 1066
+
IFX-14 or Ultra 120 eX or Tuniq Tower 120
با تشکر
فروش یک عدد گوشی N95 - 8GB کارکرده سالم - PM
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks