مدلش رو نوشته بودم

Crucial P2 M.2 NVMe

با گارنتی های متفاوتی تو بازار هست، حامی 18 ماه، لایف 2 سال، آواژنگ 6 ساله، شرکتی 6ماهه
قیمتش هم 1 ترابایت با گارانتی حامی و لایف حدود 2.5 هست، شرکتیش کمی ارزونتر، آواژنگ گرونتر (تا 3 تومنم میفروشن اما قیمن مناسبم میشه پیدا کرد)
تازه اس اس دی گرون شده، من قبلا با گارانتی اصلی 2 میلیونم خریده بودم.

2ترابایت از 3.5 هست تا 3.800

اس اس دی خوبیه، QLC هست سرعتش 2400 مگ، بهترین قابلیتش HBMش هست که به اسم ممنتوم کش توی برنامه خود مایکرون قابل فعال کردنه و حسنش نسبت به بقیه اس اس دی ها مثل 980 که HBM دارن اما در حد 64 مگ تا نهایت 512 مگ هست اینه که برا این مدل تا 4 گیگ قابلیت کش از رم رو داره. و مخصوصا اگه رم سیستم سریع باشه (مثلا 3600 و بالاتر) خیلی کارایی اس اس دی رو میبره بالا در حدی که برای فایلای چن گیگی سرعتش به اندازه مدل های پر سرعت GEN 4 میرسه.
قبلا یه مقاله توی یه تایپک تو همین انجمن گذاشتم که توش توضیح کامل با بنچمارک و مقایسه اش هست.

نقاط مثبت:
HBM up to 4GB
2400 READ
1800 WRITE
Price/performance

نقاط منفی:
عمر نوشتاری کوتاه تر نسبت به مدل های استاندارد
1TB: 300 TBW
2TB: 600 TBW

مدل دیگه Team Group MP33 هست.
اینم با دو گارانتی مهرگان تجارت و ترابایت موجوده که ترابایت گرونتره. سرعتش کمتر از کروشیاله اما عمرش بیشتره.
HBM و SLC Caching داره. از نوع tlc هست.
قیمت 1 ترابایت: 2.350
قیمت 2 ترابایت: 3.650

نقاط مثبت:
1TB: 600 TBW
2TB: 1000 TBW
اگه اجازه ندیدم HBM فعال بشه و از رم بگیره از سرعت خوندن و نوشتنش کم می کنه یا اینکه همون سرعت های 2400 و 1800 انجام می شه. نهایتا همون 64 تا 512 بگیره
بعد الان از نظر شما برای خرید اس اس دی 1 ترابایت این دو تا بهترین گزینه هستند از نظر قیمت و کارایی یا مدل های دیگه ای هم هستند