سلام.یک سیستم می خواهم جمع کنم که سرعت بالایی داشته باشد .
برای ادیت عکس و طراحی عکسها می خواهم و در آینده بدرد مونتاژ هم بخورد چه سیستمی جمع کنم خوبه و حدود قیمتش تا چقدر هست
سلام.یک سیستم می خواهم جمع کنم که سرعت بالایی داشته باشد .
برای ادیت عکس و طراحی عکسها می خواهم و در آینده بدرد مونتاژ هم بخورد چه سیستمی جمع کنم خوبه و حدود قیمتش تا چقدر هست
|
سلام
نرم افزارهای مورد نظرتون با سطح کاربری تون را نام ببرید .
پلاگین های معروفی هم اگه هست نام ببرید .
همچنین بودجه تون .
DOOM999 (05-06-22)
برنامه لایت روم فتوشاپ cc وAcdc و ...
بعلاوه برنامه های منتاژ که در آینده شاید استفاده کنم که این برنامه هایی که نام بردم برای سال۲۰۲۲ هست
فتوشاپ سی سی ۲۰۲۲ و لایت روم ۲۰۲۲ و ACDC
احتمالا در آینده هم سیستم مونتاژ هم بخواهیم راه اندازی کنیم
حدود ۱۷ تا ۲۵ در نظر گرفتم
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط 09125617032 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
پردازنده i5 12400 با 16 گیگ رم و ssd ئه 250 یا 500 گیگابایت تهیه کنید .
اگه بودجه دارین ، گرافیک GTX 1650 4GB تهیه کنید . اما کارت گرافیک در فتوشاپ ، بیشتر در افکت هایی که پشتیبانی اش میکنن ، استفاده میشه . یعنی اگه از اون افکت ها یا ابزارها استفاده نکنین ، خیلی کم از گرافیک استفاده میشه .
اگه خواستین میتونین بعدا گرافیک تهیه کنین .
همچنین بسته به بزرگی پروژه تون ، میتونین رم 32 تهیه کنین .
درباره ی نرم افزارهای مونتاژ هم نام ببرید . اگه پریمیر هست ، حداقل رم 32 تهیه کنید . همچنین در این صئرت اگه بودجه دارین میتونین 12600K و RTX 3050 یا بالاتر تهیه کنین . نرم افزارهای ویرایش ویدئو معمولا سنگین ترند .
Speed Racer (06-06-22), XFXForce (06-06-22)
آقا سجاد i5-12400 به خاطر فرکانس پایین هسته هاش از نظر شما مشکل ساز نیست به نسبت 12500 و 12600برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط SajjadKhati برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
چون خودم هم قصد خرید دارم و نظر شما چیه در این مورد
حتی به نظر شما اگه کسی بخواد از گرافیک مجتمع خود پردازنده استفاده بکنه چقدر تفاوت UhD 730 و 770 هست
|
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط 09125617032 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بودجه 17 تا 25 میلیون خیلی تفاوت می کنه. شما نهایت بودجت رو اعلام کن و همچنین لیست قطعاتی که نیاز داری چون ممکنه قطعاتی از قبل داشته باشی که نیازی به خرید نداری مثلا هارد یا اس اس دی
می توانیم بجای cpu i5 cpu i7 جای گذین کنیم
حدودا چقدر کل هزینه ما می شود
- - - Updated - - -
سلام می توان بجای cpu i5 cpu i7 گذاشت و حدود قیمت شو می دانید
- - - Updated - - -
- - - Updated - - -
اگه فقط برای فتوشاپهست که زیاد پیشنهاد نمیشه .
اگه فرضا از پریمیر استفاده میکنید ، ۱۲۶۰۰k یا در صورت بودجه ی بیشتر ۱۲۷۰۰ میتونین تهیه کنین .
حدود قیمت ۱۲۴۰۰ نزدیک ۶ تومن و ۱۲۶۰۰k حدود ۱۰ تومن میشه .
بقیه ی قطعات هم بستگی به مدل های انتخابی و گارانتی دارن که میتونین قیمت ها را چک کنین .
آخرین ویرایش توسط SajjadKhati در تاریخ 06-06-22 انجام شده است
من cpu i5 را به یکی از کامپیوتر فروشها نشان دادم گفت این برای نسل ۱۰ هست الان برای نسل ۱۲ اومده من و به شک انداختم
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks