بنظر بنده هیچ مشکلی نخواهد داشت pci-e ver2 توانایی تامین پهنای بانده این کارت رو به طور کامل دارهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در مورد سیستم سوم نظر شما هم محترم هست و می شه گفت سیستم خیلی خوبیه ولی دوسته من مچ بودن یه اصطلاحی هست که در دنیای سخت افزار امروزی آنچنان معنایی نداره
بنظر من شما بجای اینکه فکر مچ بودن باشید به فکر حداقل هزینه و حداکثر بهروری باشید که همین امر خودش به خودیه خود مچ بودن قطعات رو هم در خودش دارهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بسیار عالی و ممنون از اینکه باز هم وقت گذاشتید و پاسخ دادید
اما کارت R9 280x غیر رفرنس چیزی حدود 1300 تا 1400 قیمتش هست.
نظرتون درباره ی کراس یک کارت R9 270 با کارت خودم چیه؟بدلیل محدودیت بودجه میگم.آیا با این کار قدرت دو کارت در حد یک 280x میشه؟در کل چطور میشه سیستم با همچین مشخصاتی؟
MSI 970A-G43
FX 8320
4GB*2 1600
R9 270 Crossfire With HD7850
بنظرم بدک نشه اینطوری هم!؟!
دوست دارم دیگر دوستان و اسادید هم در بحث شرکت کنند.ممنون میشم
|
لینک زیر درباره کراس فایر کارت های مختلف توضیح داده است
Radeon R9 290X News - Complete List Of AMD CrossFire GPU Combinations
متاسفانه من مدتی هست که نمیتونم سایت Game-Debate رو باز کنم و نمیدونم چرا اینطوری شده.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
نظر خودتون درباره ی کراس این دوتا کارت چیه؟
AMD Radeon HD 7850 CrossFire compatible with AMD Radeon R9 270X, AMD Radeon HD 7870 and AMD Radeon HD 7850.
خدمت شما برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یک توضیح بدم درباره نظرات دوست خوبم جناب lorn . به نظرم پیشنهادات بسیار خوبی مطرح کردند . من هم باهاشون موافقم . ولی اگر قصد خرید r9 270x دارید . مدل گیگابایت r9270x-oc با خنک کننده محشر windforce واقعا عالیه . اکثر سایت ها سخت افزاری هم تاییدش کردند . چند تا از کاربرای همین انجمن هم تهیه کردند و رضایت کامل دارند .
متاسفانه به دلیل قیمت گذاری بالای روی محصولات amd و جو همیشگی نا مطلوب مزید به علت شده که اینتل بیحساب فروش بالایی داشته باشه . اینتل به نظرم نسبت به خریداران بیشمار ایرانی همیشه بی تفاوت بوده .
امیدوارم شرکت آواژنگ مثل سابق با واردات پردازنده های AMD بتونه . قیمت رو استیبل کنه .
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بسیار عالی.پس با R9 270 هم نباید مشکلی داشته باشه؟چون در بالا به R9 270X اشاره کردید
خودم نظرم روی Sapphire R9 270 Dual-X OC هست.قیمت مناسب با خنک کننده ی خوبی هم دارهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
AMD>INTEL (04-06-14)
|
سافایر محصول خوبیه . ولی گارانتی درستی ندارد . پیشنهاد میکنم بنچمارک ها و دمای کارت گیگابایت رو ملاحظه کنید . باز میل خودتون هست .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ABS92 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
از سال 79 که من کارم رو در سخت افزار شروع کردیم . گیگابایت شرکتی بوده همیشه کیفیت محصولاتش عالی بود .
GIGABYTE - کارت گرافیکی - ATI - PCI Express Solution - Radeon™ R9 200 series - GV-R927OC-2GD-GA
از کولر عالی شرکت گیگا مطلع هستم و عملکرد عالیشو قبول دارم ولی چیزی که من باهاش مواجه هستم محدودیت بودجه و برای دو کارت 7850 و R9 270X کمبود کانکتور های پاور هست.پاور سیستم من 600 وات گرین هست که فقط دوتا 8 پین داره و یک کارت R9 270X به تنهایی دوتای اون رو اشغال میکنه(البته دوتا 6 پینش رو ولی فرقی هم نمیکنه)اما کارت R9 270 یک کانکتور 6 پین بیشتر نمیخواد و پاور سیستم هم از پس این کارت و 7850 برمیاد.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
AMD>INTEL (04-06-14)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks