شرمنده نظر می دم اساتید بنده رو عف کنید
ولی با توجه به سیستمی هم که تو امضاتون دارید
من ترجیحا می دم اینطور شما رو راهنمایی کنم . دوسته من از هر جنبه که پردازنده سیستم گیم رو بررسی کنیم بین قویترین سی پی یو و 8320 عمرا اختلاف فریم به 10 فریم برسه در صورتی که کارت گرافیک یکی باشه و ماکسیموم همسانی رو بین دو سیستم داشته باشیم
حالا با توجه به اینکه تو امضاتون من مادربرد پیشنهادیه سیستم اول رو می بینم قویا توصیه می کنم سیستم اول رو انتخاب کنید با تغییرات اندک:
1. برای اینکه مادرش رو دارید
2.هزینه اضافی که برای مادربرد می خواید هزینه کنید رو می تونید رو گرافیک بزارید
3. هزینه و مابه تفاوت بین سی پی یو 4670 و 8320 رو که مبلغ کمی هم نیست و خداقل 200 تومان فرقشونه رو باز می تونید به بودجه گرافیک اضافه کنید .
در کل من این سیستم اول رو با کمی تغییر پیشنهاد می دم که هزینه هایی که صرفه جویی می شه در سیستم زیر می تونه یه گرافیک بهتر رو براتون به ارمغان بیاره
Main : MSI 970A-G43
CPU : AMD FX 8320
Ram : 2*4GB(16GB) Corsair XMS3 1600
VGA :R9 280X 3HDD : WD 500GB
خوب توجیحه سی پی یو رو که گفتم تازه با یه کولر 100 تومانی کاملا در فرکانس +4.5 پایدار خواهد بود و به هیچ عنوان حتی برای کراس 280 هم گلوکاه جدی ایجاد نخواهد کرد لازمه بگم این سی پی یو حتب تا فرکانس 5 هم قابل استفادس با کولینگ عالی در ضمن وقتی شما در رزولیشن full HD بازی می کنید تفاوت پردازنده اصلا به چشم نمیاد حالا اگر 4k بازی می کردین یه چیزی چون اون موقعه باید بفکر بالاتر از 4770 می بودین برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
رم هم 8 گیگ کاملا مناسبه بنظرم بازی های امروزی رو کفایت می کنه تا 2 سال دیگه هم کافی خواهد بود
گرافیک هم که یکی از بهترین هاس مدلهای غیر رفرنسه نزدیک 1100تا 1150 قیمت دارن
در ضمن ssd غیر از تاثیری که تو سرعت لود داره برای سیستم گیم ssd زیر 500 گیگ عملا بی استفادست چون با حجم های سرسام آور گیم های امروزی یه 128گیگ نزدیک 2-3 تا بازی بیشتر جا نمی شه که عملا باقی گیمها بی نصیب می مونن
در کل بنده نظرم اینکه بیشترین هزینه رو برای گرافیک انجام بدین که بیشتر کار رو به دوش می کشه و مهمترین عضو یکی سیستم گیمینگ هست و اگر همون سیستم امضاتون رو فقط گرافیک و پردازنده رو بروز کنید مشکلی نخواهید داشت
Bookmarks