با نظر آقا امید در انتخاب سیستم سوم موافقم. فقط 2 تاپیشنهاد بهتون میدم.
مادربردی که انتخاب کردید حدود 550 قیمت داره، اگه یه مادربرد با چیپ H87 مثل gigabyte ga-h87-d3h انتخاب کنید حداقل 150 در هزینه صرفه جویی میشه. با توجه به نوع کاربری و سیستمی که معرفی کردید نیازی به چیپ Z87 ندارید. پیشنهاد میکنم این بوجه اضافی رو به کارت گرافیک اختصاص بدین. MSI R9 270X حدود 800 قیمت داره و کارت خیلی خوبیه ولی اگه تا حدود 950 هزینه کنید میتونین Gigabyte GTX 670 OC WF 2x 2GB GDDR5 بخرید که حدود 25 تا 30 درصد از R9 270X سریعتره.
اگه با تمام این توضیحات قصد تغییر کارت گرافیک رو ندارید پیشنهاد میکنم بجای MSI Z87 G43 از Gigabyte H97 D3H به قیمت حدودی 500 استفاده کنید که آینده نگر هم هست.
پیشنهاد آخرم اینه که به جای خرید 2 رم 4GB یک رم Corsair XMS3 8GB Single تهیه کنید و به فکر خرید یک رم 8GB single دیگه در آینده باشید. درسته که 2 رم 4GB به دلیل فناوری Dual channel بهتر از یک رم 8GB عمل میکنه ولی 8GB رم Single هم فعلاً کار شمارو راه میندازه.
دوست عزیز بسیار از راهنماییتون ممنونم

از بابت مادربرد حرف شما درسته و خودم هم به فکر MSI H87-G43 Gaming بودم.(زیاد با گیگا حال نمیکنم).
درمورد رم ها هم باید بگم که الان دارمشون و قصد خرید رم رو ندارم.صحبت شما هم کاملا درسته و آینده نگر هست.
علاقه ی خاصی به کارتی که گفتم دارم.بهمین خاطر و بخاطر رزولیشنی که استفاده میکنم بنظرم همین کارت جوابگوی سیستم هست(1024*1280).
باز هم از راهنمایی و نظرتون ممنونم.