M3RS4D 50062 (10-10-15)
کاربر شهرسختافزار
سلام دوستان من قصد خرید یه کیس گیمینگ متوسط برای برادر کوچکم دارم ولی مدتیه تو بازار کامپیوتر نبودم تو اوج خدافظی کردمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبودجم با توجه به مانیتور asus که میخوام بگیرم برای کیس بین یک و هشتصد تا حداکثر 2400-2500 میتونه متفاوت باشه. با توجه به اینکه بعضی قطعات رو یجورایی متعصبانه تعویض نمیکنم (هارد یک ترا بلو وسترن-پاور 600 گرین-کیس گرین و مانیتور ایسوز فول اچ دی) و اینکه نهایت استفاده بچه بازی هست و نه رندرگیری یا نرم افزارهای سنگینتر و اینکه میخوام سیستمم حداکثر تا فول اچ دی ساپورت باشه نه 3d یا نه 4k. و در نهایتم به این زودیا و تا سالهای نزدیک پیش رو قصد ارتقا ندارم چندین سوال دارم که ممنون میشم با حوصله پاسخ بفرمایید:
1. علت خرید یا پیشنهاد مین بوردهای گرونقیمت چیه چون هرچه میبینم مین asus h81m-k هم usb3 هست هم 1150 هست و هم 16 گیگ رم 1600 ساپورت میکنه. کافی نیست؟علت خرید مین های گرونتر اگه نخوای سخت افزار رو زیادی ارتقا بدی چیه؟
2. رم واقعا گیر کردم نمیدونم چی بندازم. میخوام یه تک ماژول 8 گیگ 1600 بندازم که در آینده هم جا داره 16 ش کرد. ولی هیتسینک دار باشه یا نباشه چه برندی چه اسمی نمیدونم. نمیخوام زیادی گرون شه و ممنون میشم جامع راهنمایی بفرمایید
3. گرافیک ینی اصل قضیه رو جناب کریمی همین سایت zotac 950 و 960 معرفی کردن که در قیمت خودشون عالی هستن ولی 128 بیت زیاد تو کتم نمیره. حالا نمیدونم 960 بگیرم 815 تومن یا 970 amp omega core بگیرم 1400 !!! ؟؟؟
4. پردازنده هم معضلیه سیستم خودم fx6350 هست بسیار پرقدرت و البته پر حرارت. 150 تومن فن انداختم روش تا آروم گرفت. نظر خودم 4460 i5 یا 4670 هست ولی گرونن. amd هم اصلا شناختی ندارم و خب مثل اینتل عمری نیست نمیدونم چیکار کنم.
با توجه به اینکه کیس و پاور و هارد روی هم 600 تومن میشه بنظر شما تا سقف 1800-1900 من چی بگیرم رم گرافیک و سی پی یو و مین؟
ببخشید داستان نوشتم
M3RS4D 50062 (10-10-15)
|
|
cpu corei5 4690
main gigabyte p85-gaming 3
ram GSkill Ripjaws X 2×4GB=8GB DDR3 1600MHz CL7
vga Gigabyte GTX 950 OC 2GB
کاربر شهرسختافزار
ممنونم ولی چرا شما واسه همه همین کانفیگ رو پیشنهاد میدیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید من سوالایی پرسیدم که جواب هیچکدومشم نگرفتم متاسفانه
aramrahgozar (11-10-15)
1. علت خرید یا پیشنهاد مین بوردهای گرونقیمت چیه چون هرچه میبینم مین asus h81m-k هم usb3 هست هم 1150 هست و هم 16 گیگ رم 1600 ساپورت میکنه. کافی نیست؟علت خرید مین های گرونتر اگه نخوای سخت افزار رو زیادی ارتقا بدی چیه؟
مادربرد باید متناسب با پردازنده باشه . اگر پردازنده قدرتمند انتخاب میکنید برای استفاده از قدرت کامل و امکانات اون پردازنده باید مادربرد خوبی هم تهیه کنید
2. رم واقعا گیر کردم نمیدونم چی بندازم. میخوام یه تک ماژول 8 گیگ 1600 بندازم که در آینده هم جا داره 16 ش کرد. ولی هیتسینک دار باشه یا نباشه چه برندی چه اسمی نمیدونم. نمیخوام زیادی گرون شه و ممنون میشم جامع راهنمایی بفرمایید
رم رو بهتره دو رم رو تهیه کنید که بصورت دوال چنل کار کند .
3. گرافیک ینی اصل قضیه رو جناب کریمی همین سایت zotac 950 و 960 معرفی کردن که در قیمت خودشون عالی هستن ولی 128 بیت زیاد تو کتم نمیره. حالا نمیدونم 960 بگیرم 815 تومن یا 970 amp omega core بگیرم 1400 !!! ؟؟؟
با توجه به بودجه شما . همون 950 مناسب ترین انتخاب برای شماست
4. پردازنده هم معضلیه سیستم خودم fx6350 هست بسیار پرقدرت و البته پر حرارت. 150 تومن فن انداختم روش تا آروم گرفت. نظر خودم 4460 i5 یا 4670 هست ولی گرونن. amd هم اصلا شناختی ندارم و خب مثل اینتل عمری نیست نمیدونم چیکار کنم.
با توجه به اینکه کیس و پاور و هارد روی هم 600 تومن میشه بنظر شما تا سقف 1800-1900 من چی بگیرم رم گرافیک و سی پی یو و مین؟
در حال حاضر قیمت پردازنده های amd منطقی نیست . توصیه من 4460 یا 4690 میباشد .
aramrahgozar (11-10-15), M3RS4D 50062 (10-10-15), Nima061 (11-10-15), salpc (11-10-15), آرش خان (11-10-15)
برای همه این سیستم رو پیشنهاد نمیدم . با توجه به بودجه سعی میکنم نهایت هماهنگی در قطعات دستگاه وجود داشته باشه . مطمئن باشید تمام موارد حساب شده و منطقی پیشنهاد میشه .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط آرش خان برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
M3RS4D 50062 (10-10-15), Nima061 (11-10-15), salpc (11-10-15), آرش خان (11-10-15)
1.ببینیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط آرش خان برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یه گوشی مثل ایفون 6 هم باهاش میشه زنگ زد و با 1100 هم میشه ولی خوب مثل اینکه شما نهایتا برای یه pes و COD میخواین نه بیشتر ... پس نمیخواد برین سراغ مادربر های دیگه...
یه برد معمول 1150 گیگابایت کفایت میکنه براتون ... مثل GIGABYTE H97-Gaming 3 یا مدلی ک اقا امید گفتن ...
2.رم هم جی اسکیل و کینگستون ... فرقی نمیکنه ... چون رمهای 1600 دیگه همشون اوکی هستن ... تفاوت فاحشی ندارن ...
3.گرافیک زوتاک ,گرافیک خوبیه ولی گیگابایت بخاطر خنک کننده بهترش .... بهتر از زوتاک عمل کرده ... ولی اگه زوتاکم بگیرین چون گارانتی اواژنگه به مشکلی نمیخورین
بعدم 128 بیت ک هیچی شما بگو 32 بیت اصلا ... اول مقایسش رو با گرافیک های دیگه ک بیت های بالاتری مثل amd ک رقیب 256 بیت داره مقایسه کنید ... میبیند ک 960 خنک تر ... کم مصرف تر ... بهینه تتر از رقیب amd هست ....
4. الان تو این بازار بهترین انتخاب intel هست و بس .... چون بازار تو انحصار اینتله ....
AMD>INTEL (10-10-15), aramrahgozar (11-10-15), Milad x99 (11-10-15), Nima061 (11-10-15), آرش خان (11-10-15)
|
|
کاربر شهرسختافزار
بسیار خب متشکرم. قصد دارم حداکثر ظرفیت مقرون به صرفه رو بدون نیاز به ارتقا در کوتاه مدت داشته باشم همونطور که گفتم صرفا گیم هست و 4k و 3d و حتی اورکلاک ندارم. مانیتور هم هنوز نمیدونم vx248h ایسوز ال ای دی با زمان پاسخگویی ۱ms هست و با دید 170 درجه ولی vs239h یه ips هست با پاسخگویی ۵ms و دید 178...
چندجا دیدم کاربرا از اجرای فیلم و بازس روی ips شکایت داشتن ولی خودم ips رو جدیدتر میدونم که البته مرددم بین این دو مدل. سایز اینچ تصویر خیلی اهمیت نداره قیمتشونم یکیه فقط پنل و پاسخگویی فرق داره. شما کدوم رو پیشنهاد میکنید و چرا?
در مورد رم هم یه راهنمایی بفرمایید چون قیمتا بشدت متفاوتن اون که فرمودید هیتسینک داره? اکثرا ناموجود زدن سایتا
مونیتور رو پیشنهادم مونیتورهای pls سامسونگ هست . کیفیت خوبی هم دارند .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط آرش خان برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Samsung Full HD S24D395 Plus PLS
---------------
رم هم هیت سینک دارد و با تایمینگ cl7 که عالی هست . موجود در بازار هم هست .
DOOM999 (30-04-16), M3RS4D 50062 (11-10-15), آرش خان (11-10-15)
کاربر شهرسختافزار
خودم پارسال همین موقع شدیدا درمورد سیستم ها تحقیق میکردم و بطور کاملا اتفاقی یه سیستم عالی دو هفته کار کرده رو با دو سال گارانتی با نصف قیمت روز گرفتم و تا همین لحظه هیچ گیمی رو زیر گرافیک اولترا اجرا نکردم و هیچ مشکلی هم ندارهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط M3RS4D 50062 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
fx6350
asus m5a97 le r2
msi r7950 3g 384bit gddr5 twinfrozr3
giel 2*4 g 1600 heatsink
با توجه به این سیستم و چون حداقل دو سال عمرش رفته میخوام سیستم جدید رو کمی قوی تر ببندم که اونم تا سه چهار سال افت شدید نکنه و بخاطر همین اینتل ترجیح خودمم هست ولی نمیدونم کدوم مدلش میتونه با حداکثر توان کار کنه و پول اضافی هم پاش نره.
گرافیکم خیلی خیلی سخته انتخابش . دلم میخواد zotac 970 omega core رو بگیرم ولی میترسم خیلی بیشتر از کاراییم باشه
aramrahgozar (11-10-15)
کاربر شهرسختافزار
متاسفانه بچه ایسوز و طراحیش رو دیده کلید کرده روشبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید کی جرات داره بگه اون نه! بودجه مانیتور رو جدا گذاشتم چون بشدت ارزش داره خودم t1900 سامسونگ دارم در نوع خودش بینظیره ۸ ساله بالاترین کیفیت ال سی دی رو داره.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بین دو مدل ایسوزی که عرض کردم کدوم بنظرتون واسه گیم مناسب تره? البته اگه کارشو دیدین
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks