سلام دوستان من قصد خرید یه کیس گیمینگ متوسط برای برادر کوچکم دارم ولی مدتیه تو بازار کامپیوتر نبودم تو اوج خدافظی کردمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبودجم با توجه به مانیتور asus که میخوام بگیرم برای کیس بین یک و هشتصد تا حداکثر 2400-2500 میتونه متفاوت باشه. با توجه به اینکه بعضی قطعات رو یجورایی متعصبانه تعویض نمیکنم (هارد یک ترا بلو وسترن-پاور 600 گرین-کیس گرین و مانیتور ایسوز فول اچ دی) و اینکه نهایت استفاده بچه بازی هست و نه رندرگیری یا نرم افزارهای سنگینتر و اینکه میخوام سیستمم حداکثر تا فول اچ دی ساپورت باشه نه 3d یا نه 4k. و در نهایتم به این زودیا و تا سالهای نزدیک پیش رو قصد ارتقا ندارم چندین سوال دارم که ممنون میشم با حوصله پاسخ بفرمایید:
1. علت خرید یا پیشنهاد مین بوردهای گرونقیمت چیه چون هرچه میبینم مین asus h81m-k هم usb3 هست هم 1150 هست و هم 16 گیگ رم 1600 ساپورت میکنه. کافی نیست؟علت خرید مین های گرونتر اگه نخوای سخت افزار رو زیادی ارتقا بدی چیه؟
2. رم واقعا گیر کردم نمیدونم چی بندازم. میخوام یه تک ماژول 8 گیگ 1600 بندازم که در آینده هم جا داره 16 ش کرد. ولی هیتسینک دار باشه یا نباشه چه برندی چه اسمی نمیدونم. نمیخوام زیادی گرون شه و ممنون میشم جامع راهنمایی بفرمایید
3. گرافیک ینی اصل قضیه رو جناب کریمی همین سایت zotac 950 و 960 معرفی کردن که در قیمت خودشون عالی هستن ولی 128 بیت زیاد تو کتم نمیره. حالا نمیدونم 960 بگیرم 815 تومن یا 970 amp omega core بگیرم 1400 !!! ؟؟؟
4. پردازنده هم معضلیه سیستم خودم fx6350 هست بسیار پرقدرت و البته پر حرارت. 150 تومن فن انداختم روش تا آروم گرفت. نظر خودم 4460 i5 یا 4670 هست ولی گرونن. amd هم اصلا شناختی ندارم و خب مثل اینتل عمری نیست نمیدونم چیکار کنم.
با توجه به اینکه کیس و پاور و هارد روی هم 600 تومن میشه بنظر شما تا سقف 1800-1900 من چی بگیرم رم گرافیک و سی پی یو و مین؟
ببخشید داستان نوشتم

Bookmarks