ببنید در حال حاضر تنها 3 پردازنده قوی تر از Core i7 2600 در بازار موجود هستند:از نظر شما با توجه به قيمت/كارآيي، cpu i7 2600k + Cooler كه بشه اوركلاك كرد بهتره يا اينكه با اين اختلاف هزينه ميشه cpu قوي تري كه نيازي هم به كولر و اوركلاك نداره خريد؟
كدام به صرفه تر هست؟
Core i7 3820 : که به تازگی وارد بازار شده و فکر نمی کنم فعلا در ایران گیر بیاد. با توجه به اینکه ناچار میشید از پلتفرم LGA2011 اسفاده کنید ، هزینه تون بالا میره و تفاوت کارایی چندانی هم ندارید.
Core i7 3930K : قیمت این پردازنده حدود 1.200.000 هست که اصلا به بودجه شما نمی خوره.
Core i7 3960X : حدود 2.200.000 !! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
البته هر 3 پردازنده بالا تفاوت آنچنان چشمگیری در MAX با Core i7 2600 ندارند مخصوصا در صورتی که پردازنده رو هم اورکلاک کنید.
پس گزینه اول 100% بهتره.
اینم از همون حیله های بازاری هست. مین بورد به طور کلی در Performance تاثیر خاصی نداره ، بلکه قابلیت ها و امکانات مختلف رو فراخور قیمت در اختیارتون قرار میده. اگه خواستید بگید چندتا بنچمارک در همین رابطه براتون قرار بدم.راستي، موقع خريد يه فروشنده گفت كسي كه cpu باهزينه 700 تومان مي خره كه نبايد مينبوردش 300 تومني باشه! قد همون مين بورد از cpu استفاده مي شه پس يه مين 500 توماني بخر كه به cpu بي ارزه!
البته من خودم اصلا با اين نظرشون موافق نيستم ولي خواستم نظر شما هم بدونم كه اين مين بوردها از تمام توان i7 استفاده مي كنه يا خير؟
دوست عزیز از نظرات شما هم کمال تشکر دارم. بنده خودم به صورت حرفه ای با MAX کار نکردم و به همین دلیل میزان رم رو به خودشون واگذار کردم تا به فراخور کاربریشون مقدار رم رو انتخاب کنند.سلام.در حضور اساتید مثل محمد عزیز خب باید زانوی ادب زد و نشست.
توصیه های محمد جان همش درست هست.متاسفانه قیمت ها خیلی بالاست واگرنه بهترین چیزی که میشه پیشنهاد کرد همین هاست.
در مورد گرافیک در اینکه همیشه amd از nvidia هم قیمتش بهتر بوده شکی نیست.اما از اونجایی که متاسفانه به خاطر باند بازی کمپانی ها کاری کردن که ما مجبور بشیم سمت انویدیا بریم.چون مکس 2012 خودش اعلام کرد برای بهینه استفاده کردن باید از هسته CUDA بهره جست.البته من نشستم پشت همه این سیستم ها.به خدا خندتون میگیره.کارت گرافیک ATI 4870 من که 3 سال پیش بالاترین مدل بازار بود از GTX 560 بهتر جواب داده.چه توی ویوپورت چه توی نرم افزارهای کاربردی مثل فتوشاپ.
االبته اینو بگم نباید گول تبلیغات رو خرد.آخه انویدیا میاد ادعا میکنه مثلا برای کانورت کردن فرمت ها اگه cuda داشته باشید سرعت تبدیل فلان برابر میشه.کماکان که نرم افزارهای جدید با انجین Steam همین AMD کار میکنن و هیچ کاربردی نداره.
من تو مجید آنلاین خدمت دوستمون گفتم اگه واقع بین باشیم برای مکس و وی ر ی بهترین گزینه cpu و ram بالا هست.گرافیک اونقدرهاهم که میگن کابرد نداره.
حتی بازی هایی که مثلا رسما با انودیا مچ هستن و کلی تبلیغ و اینها وقتی مقایسه رو ببیننید معلوم میشه هیچ تفاوتی نیست و فقط تبلیغات حاکم هست.
اگه واقعا با این پول میشه AMD سری 6 گرفت پس بهتر هست همین کارو بکنین.
رم هم g skill یادمه چندتا ریو دیدم که خب جواب نداد و تو بیشترشون Corsair vengence برنده شده.من خودم vengence دارم و واقعا راضی هستم
.
حتما ماژول 8 گیگ بزار.تا بتونی 32 گیگ رو پر کنی.همین الانش دارم یه رندر میگیرم کوچولو 12 گیگ رمم پر شده.
چون 4 تا 4 هست دیگه نمی تونم ارتفا بدم
موفق باشی
چون ممکنه ایشون رندرهای خیلی حرفه ای و سنگین انجام بدن یا اینکه کارهاشون معمولی تر باشه و رم زیادی نخواد.
در مورد VGA هم خب چیزی که واضحه اینه که انویدیا نفوذ بیشتری در کمپانی های نرم افزاری داره ( دقیقا مثل اینتل در مقابل AMD )
باز شما تجربه بیشتری در این زمینه دارید و خب در صورت لزوم می تونیم کارتی مثل HD 6850 رو جایگزین کنیم.
دوست من ، متاسفانه AMD در حال حاضر پردازنده ای نداره که با محصولات High End اینتل رقابت کنه ، بنچمارک زیر از MAX هم گواه این مدعاست :اگه كسي از دوستان سيستمي رو بر حسب پلتفورم AMD به ما معرفي كنند كه هم در حد توان خريد من و هم مناسب براي كار من باشه و آخرين قيمت ها رو هم در صورت توان ذكر كنه ممنون ميشم.
در پست اول هم خدمتتون گفتم که به هیچ وجه پردازنده رو تغییر ندید ، چون تاثیر بسیار مستقیم با کارایی داره. حالا اگه بازم اصرار دارید که کانفیگ AMD هم خدمتتون معرفی کنم.

Bookmarks