ببینید توی پست قبل هم خدمتتون گفتم که هر3 ، بردهای بسیار خوبی هستند و تفاوت اون ها هم بیشتر در امکانات جانبی و قابلیت هایی هست که در اختیار کاربر قرار می دن. مثلا برد معرفی شده از برند ASUS امکانات جانبی بیشتری داره مثللطفا بفرماييد بين مينبورد هاي مذكور ASUS P8P67 PRO و ASRock Z68 Extreme3 Gen3 و MSI P67A GD55 كه قيمتهايي نزديك به هم و بين 260 تا 280 تومان هست كداميك بيشتر ارزش خريدن داره؟ اختلاف 20 تومان چيزمهمي نيست البته به شرطي كه به اختلاف كاربريشون بي ارزه و نه فقط به خاطر يك قطعه كم ارزش قيتش بالاتر باشه.
4 عدد پورت SATA 3.0 و USB 3.0 ( در حالی که 2 برد دیگه تنها 2 عدد پورت SATA 3.0 و USB 3.0 دارن )
ارائه یک عدد اسلات PCI Express 2.0 X4 بیشتر نسبت به بردهای دیگه
قابلیت Bluetooth 2.1
برد ASRock هم که از چیپست Z68 استفاده می کنه که بیشتر به درد استفاده از قابلیت گرافیک مجتمع پردازنده برای کانورت ویدئو می خوره که فکر نمی کنم زیاد به کار شما بیاد. همچنین از اسلات PCI Express Gen3.0 هم پشتیبانی می کنه که در پست قبل خدمتتون توضیح دادم.
این هم 3تا لینک که شامل مشخصات اصلی بردهای معرفی شده میشه که خودتون می تونید مطالعه بفرمایید :
ASUS P8P67 PRO
MSI P67A GD55
ASRock Z68 Extreme3 Gen3
حالا در نهایت اگر قصد اورکلاک پردازنده تون تا ابعاد زیاد مثلا 4.6GHz رو دارید به ترتیب اولویت بردهای انتخابی رو رده بندی می کنم :
1 - ASUS P8P67 PRO
2 - MSI P67A GD55
3 - ASRock Z68 EXTREME3 GEN3
این رو هم بر اساس تجربیات شخصی و نتایجی که در سایت های اینترنتی دیدم خدمتتون عرض کردم. در ضمن یکی از علت هایی که برد MSI رو در تاپیک اول خدمتتون معرفی کردم این بود که شما این مدل رو در بازار به قیمت خیلی پایین تری
هم پیدا می کنید و اون قیمت 260.000 تومن حداکثر قیمتی هست که در بازار موجوده.

Bookmarks