ببینید برای خرید کارت گرافیکی اصلا GTX 550 رو توصیه نمی کنم ، چون به نسبت قیمتی که داره کارایی مطلوبی رو به شما نمیده و معمولا در این موارد HD 6970 یا HD 6790 پیشنهاد میشه. به نظرم مدل GTX 560 (حالا با حافظه 1GB) بهترین انتخاب هستپيشنهاد تري دي مكس كارها باتوجه به پلاگين مورد نظرم و تجربه شخصيشون اينه كه هرچي cpu قوي تر بهتر ولي گرافيك تاثير چنداني تو كار نداره، 1 گيگ مدل هاي زير رو پيشنهاد مي كنن
GTX 550 و GTX 560 و XFX Nvidia G force
چون فکر می کنم علاوه بر رندر ، طراحی 3D رو هم انجام می دید که در نتیجه اون ، یک کارت گرافیکی خوب حائز اهمیت هست.
در مرود رم هم در تاپیک دوم خدمتتون توضیح دادم که برندهای خیلی متنوعی هستند و لزومی نداره که حتما از یک برند خاص خرید کنید چون تفاوت خاصی با هم ندارند. مقدار رم رو هم خودتون با توجه کارتون بهتر می تونید تشخیص بدیدرم هم مثل cpu بسيار مهمه و بين 8 تا 16 گيگ مد نظر هست كه Crucial و Jel رو پيشنهاد دادند.
که میزان 8GB کفایت می کنه یا 16GB ؟
با توجه به اینکه هارد رو حذف کردیم حدود 150.000 تومن بودجه باقی می مونه که به نظرم بهتره خرج کولر پردازنده و یک کیس با تهویه مناسب بکنید :لطفا يك كولر خوب هم اضافه كنيد تا در صورت اوركلاكينگ به مشكل بر نخورم.
در مورد فن مناسب برای پردازنده متاسفانه شناخت زیادی از مدل های موجود در بازار ندارم و به همین خاطر نمی تونم با اطمینان مدلی خاصی رو بهتون پیشنهاد بدم ( مثلا کولر فعلی خودم Cooler master V8 هست که به نسبت قیمت
بالاش خیلی از کارایی اون راضی نیستم )
حالا منتظر باشید تا دوستانی که تجربه بیشتری در این زمینه دارن راهنمایی تون کنن ،
حداکثر حدود 50 60 تومن برای این قسمت کنار بذارید.
اما یک کیس خوب که در تهویه مناسب و فراهم کردن شرایط لازم برای اورکلاک کمک زیادی بهتون می کنه. البته انتخاب کیس تا حد زیادی سلیقه ای هست و نمیشه یک مدل خاص پیشنهاد داد مثلا چند تا مدل زیر به نظرم انتخاب های خوبی هستن:
GREEN X3 Gaming ................ 90.000
Cooler Master CM690 ................. 100.000
این مدل کیس فعلی خودم هست که خیلی ازش راضی هستم.
در کل میشه گفت :
یک کیس با تهویه مناسب + کولر با کارایی بالا برای پردازنده = تضمین اورکلاک پردازنده تون ( Core i7 2600K ) تا حدود 4.5 الی 4.8GHz !
دوست عزیز به هیچ وجه به امید ارزون شدن هارد دیسک نباشید ، چون قیمت هارد به 2 دلیل رفته بالا :هارد رو فعلا خط بزنيد تا چندماه با همين ساتام سر مي كنم بلكه ارزون تر شه.
1 - سیل تایلند که به تازگی خیلی از شرکت های خسارت دید اعلام کردن تا حوالی سال 2014 به منظور Recovery قیمت ها متورم خواهد بود.
2 - افزایش قیمت ارز که اونم با شرایط تحریم بعیده که پایین بیاد.
سوال دیگه ای بود در خدمتم.

Bookmarks