سروش جان بسم ا.....برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط soroush_es برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یکی رو شروع کن برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خودم اول کار این تاپیک ، سیستم گیمینگ رو شروع کردم و دوستان ۳ تا ایراد به پیشنهاداتم گرفتن
1 - پردازنده ضعیف
2 - پاور پائین
3 - رم ddr3
روی هر ۳ مورد تمرکز کردم و زمان زیادی صرف آزمایشهای گوناگون کردم و نتیجه خیلی خوبی هم داشت برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
الان تقریبا دقیق میدونم با چه بودجهای چه پردازنده و گرافیکی نصب کنیم با همدیگه تناسب دارند
برای مثال اگر روی یک سیستم با گرافیم 4890 یا 5770 یک پردازنده 620 نصب بشه کاملا کافیه و تفاوت فریمی فاحشی با i7 920 و حتی بالاتر وجود نخواهد داشت ( چون گرافیک کاملا گلوگاه میشه )
ولی موقعی که یدونه 5870 میبندیم (با توجه به بودجه ) یه پردازنده قویتر مانند 925 میطلبه تا بتونه از ماکزیمم توان گرافیک کار بکشه
پردازنده i7 بنظرم برای ۲ تا 5970 خوبه
در موارد دیگه هم به همین ترتیب اطلاعاتم رو آپدیت کردم
حالا شما یکی یکی سیستمهائی که گفتی و کانفیگهای مورد نظرت رو بگو تا در موردش صحبت کنیم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

Bookmarks