سفرم به فردا موکول شد برای همین فرصتی دست داد تا مقداری تست در این موضوع انجام بدمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Mahdi_Moosavi برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
همونظور که شما فرموده بودید در بعضی از قسمتهای کرایسیس و کرایسیس 2 میزان مصرف رم با توجه به حدود 500 مگ استفاده شده win7 به حدود ۲ گیگ رسید
این موضوع در رزولیشن بالاتر و همینطور قسمتهای سنگین میتونه دردسر ساز بشه
با تشکر از شما بنده از این به بعد برای سیستم گیمینگ رزولیشن بالا رم 2 گیگ پیشنهاد نخواهم داد و حداقل پیشنهادم 4 گیگ خواهد بود
باز هم از شما بابت گوشزد کردن و مثالهائی که زدید تشکر میکنم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اما انتخاب رم 800 یا 1066
به تست سرعت گرفتم و نتیجش شد این
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
UH = Unigine heaven
CW = Crysis Warhead
RE5 = resident evil 5
مادربرد asrock a770de+ گرافیک 4890 ( 1680*1050 0xaa low ) رم هم از یک مدل 1066 استفاده کردم که توی بایوس تنظیم کردم
در تست 3dmark vantage اختلاف زیاد نبود که در چارت نیاوردم ( به دلیل بزرگ بودن امتیاز چارت بالا رو به هم میریخت )
ddr2@1066 10108
ddr2@800 10085
بنظر میاد برنامههائی که از موتور فیزیک havok استفاده میکنند به سرعت رم واکنش نشون میدند و همینطور موتور اختصاصی کرایتک
با این اوصاف به نظرم همون ddr2 1066 به دلیل تعداد زیاد بازیهای havok مناسب تر باشه
اگر موافق باشید برای رم ddr2 باس 1066 رو تصویب کنیم
در مورد مدل هم نظر دارم با توجه ولتاژ نسبتا بالای ddr2 مدلی معرفی بشه که هیت سینک خوبی داشته باشه
ممنون میشم نظر بدید تا بریم برای مورد بعدی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

Bookmarks