ببخشید این پستتون رو ندیدم وگرنه زودتر جواب میدادم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Computex برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دوست عزیز وقتی یه نفر میاد مشورت بگیره من و شمائی که داریم پیشنهاد میدیم باید روی تک تک قطعات شناخت داشته باشیم
شما الان یه مطلبی میگی کلی در مورد یه برند بهتر ولی پیشنهادی ارائه نمیدی این بنظر من میشه تعصب
برای اینکه در جریان باشید الان با سیستمی که همین مین روشه دارم این پست رو میزنم
از دیروز تا حالا هم بیشتر از 100 مدل تست بنچمارک فشار باهاش گرفتم ( دیشب یه تست ۱۰ ساعت پاور occtpt روش گذاشتم و خوابیدم ولی متاسفانه نمیدونم کی برق رفته بود )
نه اینکه به این برد اعتماد نداشته باشم بلکه میخواستم سند مدرک داشته باشم برای مقایسه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
به نظرم این برد از نظر ظرافت ، طراحی و کیفیت قطعات هیچ ایرادی نداره
شما با 25 تومن اضافه نمیتونید یک برد با این امکانت و کیفیت تهیه کنید
آمار خرابی این برد به صورت وحشتناکی پائینه دیروز از دوستم که نمایندگی پخش ازراک بود سئوال کردم ، با یه آمار فروش نزدیک ۴ رقمی از این مدل تا به حال ۱ عدد هم برای گارانتی بر نگشته
پیشنهاد میدم این برد رو از نزدیک یک مرتبه با دقت بررسی کنید فکر نکنم با اون تصویری که تو ذهنتون دارید مطابقت داشته باشه
هرچی باشه آخرش طراحیه asus هستش برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

Bookmarks