پاسخ: بالاخره سیستممو بستم. بیاید نظر بدید حالشو ببرین ! ! ! !
دوست خوبم اگه در مورد گرافیک صحبت شما صدق کنه که حرفی دیگه نمیمونه گفتم که من از کراسش اطلاعی ندارم قبلا یکی دوبار کراس کرده بودم(آزمایشی) ولی فعلا سری 5چیزی بدستم نرسیده اگه زحمتی نیست لطف میکنید با 3D Mark 05 06 تست بزنید امتیاز گرافیک هاتون رو بگید؟مچکرم
نقل قول:
با احترام به صحبت همه ی دوستان !! اینا که گفتید درست ولی فکر نمیکنم مشکل تغییر هرتز رو هیچ پاوری بتونه درست کنه !! اگه اشتباه نکنم ترانسهای معمولی فاراتل هم نمیتونن !! فقط این مشکل ( هرتز ) با یو پی اس حل میشه !!
آخه تغییرات فرکانس به این سادگیها نیست . فرکانس تمام شبکه به هم وابسته است حتی فرکانس یکی دوتا کشور همسایه تنظیمشان توسط شبکه ایران صورت میگیره.
نقل قول:
دوست خوبم اگه در مورد گرافیک صحبت شما صدق کنه که حرفی دیگه نمیمونه گفتم که من از کراسش اطلاعی ندارم قبلا یکی دوبار کراس کرده بودم(آزمایشی) ولی فعلا سری 5چیزی بدستم نرسیده اگه زحمتی نیست لطف میکنید با 3D Mark 05 06 تست بزنید امتیاز گرافیک هاتون رو بگید؟مچکرم
دو تا 5770 در بعضی شرایط یک کم ضعیفتر از یک 5870 کار میکنه در بعضی شرایط بهتر عمل میکنه در کل میشه کفت معادلند ولی با قیمت 420000 تومان به نظرم انتخاب ایشان صحیح بوده که تصمیم به کراسفایر گرفتن.
به نظرم پاورت یکم ضعیفه یه تست تو سایت گرین بزن می نویسه حداقل 680w
جاداشت cpu قوی تر کار می کردی
من رشتم برق قدرته
نه با هیچ پاوری و نه هیچ یو پی اسی نمیشه فرکانسه برقرو تغییر حتی کمترشم نمیشه کرد
پس به فکر عوض کردن پاور نباش
در ضمن به نظر من اگه آدم یه گرافیک قوی بخره بهتر از این نیست که 2 تا گرافیک متوسط بخره ؟
مثلا جای 2 تا GT240 یدونه GTX 270 ببندی
بعدن که پول اومد دستت میتونی یه دونه دیگه کر همون بخری بندازی رو مادربورد
نقل قول:
من رشتم برق قدرته
نه با هیچ پاوری و نه هیچ یو پی اسی نمیشه فرکانسه برقرو تغییر حتی کمترشم نمیشه کرد
پس به فکر عوض کردن پاور نباش
در ضمن به نظر من اگه آدم یه گرافیک قوی بخره بهتر از این نیست که 2 تا گرافیک متوسط بخره ؟
مثلا جای 2 تا GT240 یدونه GTX 270 ببندی
بعدن که پول اومد دستت میتونی یه دونه دیگه کر همون بخری بندازی رو مادربورد
دوست عزیز ممنون که نظر دادی !
در مورد کارتا بگم که من همه جوره تست کردم !! با این کاری که من کردم با یک تیر دو نشون زدم هزینه کمتر از 5870 ولی کیفیت بهتر از 5870 !!
نتایج تست این کارتهارم میزارم !! توی فرومهای خارجی از جمله guru
5770 کراسرو تست کردن و دیدن که از 5870 بهتره !!