پاسخ: بالاخره سیستممو بستم. بیاید نظر بدید حالشو ببرین ! ! ! !
نقل قول:
10 تا پاور تست کردم ربطی نداره !! اخه برق خونه ی ما مشکل داره تغییر ولتاژ و هرتزش مداومه و بالاست !!
تازه این پاور یه پاور حرفه ایه که تازه اومده !! 4تا لاینه 12ولتی جدا از هم داره !! اکتیو پیسیه یعنی تغییر ولتاژ لحظه ایرو حل میکنه !! خیلی شاخه ولی برق ما فوق العاده داقونه !!:1. (28):
میشه یک لینک از این پاور به من بدی تا بهت بگم که چقدر حرفه ای هستش . در ضمن هر چه تعداد لاینهای 12 ولت کمتر باشند بهتر هست. به هر حال Tonb هیچگاه شهرت خوبی در ضمینه پاور نداشته است.
در ضمن یک پاور خوب باید بتونه توی نوسان برق بین 120 تا 240 ولت مثل بچه آدم کارش بکنه و مشکل نداشته باشه
در ضمن ویندوز 7 هم خوب کراسفایر را میشناسه هم خیلی خوب raid را نمره گرافیکت که خوب به هر حال اون نمره ار 7.9 ولی چرا نمره دیسک در حد یک دیسک 7200 دور شده من دیگه نمیدونم.
در اخر این Rating ویندوز ویستا به هیچ نمیارزه چند تا بنچ مارک درست مثل Everedt Ultimate ویا Sandra و PCMark بزار اینجا ببینیم این سیستمت چند مرد حلاج.
نقل قول:
میشه یک لینک از این پاور به من بدی تا بهت بگم که چقدر حرفه ای هستش . در ضمن هر چه تعداد لاینهای 12 ولت کمتر باشند بهتر هست. به هر حال Tonb هیچگاه شهرت خوبی در ضمینه پاور نداشته است.
در ضمن یک پاور خوب باید بتونه توی نوسان برق بین 120 تا 240 ولت مثل بچه آدم کارش بکنه و مشکل نداشته باشه
در ضمن ویندوز 7 هم خوب کراسفایر را میشناسه هم خیلی خوب raid را نمره گرافیکت که خوب به هر حال اون نمره ار 7.9 ولی چرا نمره دیسک در حد یک دیسک 7200 دور شده من دیگه نمیدونم.
در اخر این Rating ویندوز ویستا به هیچ نمیارزه چند تا بنچ مارک درست مثل Everedt Ultimate ویا Sandra و PCMark بزار اینجا ببینیم این سیستمت چند مرد حلاج.
سلام دوست عزیز. پاور قبلیم 480 اسبل بود با دو لاین 12 ولتی که احساس ممیکردم کفاف دوتا کارت گرافیک منو نمیداد واسه همین اینو گرفتم که واسه کارتام جداگونه برق بده !! اینم لینکش :
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
راستی تستای مختلف گرفتم جوابای باحالی هم گرفتم میزارم اونارم !!:1. (29):
سلام
دوست عزیز منم در مورد پاور با دوستان موافقم میتونستی یه پاور با وات بالاتر بین 600تا700 انتخاب کنی به طور نمونه این سری cooler master silent pro نمونه خیلی خوبی میتونست باشه یا به نظر من شما حدود 400 الی 500 تومن پول گرافیک دادید میشد یه 5870 یا اگه بودجه تون میرسید 5890 انتخاب کنید البته بگم من اطلاعی ندارم بدونم 5770 در حالت کراس تا چقدر با این دوتا کارت برابری میکنه به هر حال مبارکتون باشه.
نقل قول:
سلام
دوست عزیز منم در مورد پاور با دوستان موافقم میتونستی یه پاور با وات بالاتر بین 600تا700 انتخاب کنی به طور نمونه این سری cooler master silent pro نمونه خیلی خوبی میتونست باشه یا به نظر من شما حدود 400 الی 500 تومن پول گرافیک دادید میشد یه 5870 یا اگه بودجه تون میرسید 5890 انتخاب کنید البته بگم من اطلاعی ندارم بدونم 5770 در حالت کراس تا چقدر با این دوتا کارت برابری میکنه به هر حال مبارکتون باشه.
فکر میکنید من این حالتارو در نظر نگرفتم !؟!؟؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟
دستگاه تست شده و همین پاور هم براش زیاده!! من خونمون مشکل شدید ولتاژ و هرتز دارم!!!
در ضمن 2تا 5770 خیلی بیشتر از اون چیزی که فکر کنی از 1دونه 58xx سر تره ! ! ! :yes:
اینم الکی نگفتما کلی تحقیق کردم راجع به این کارتا !!!
نقل قول:
میشه یک لینک از این پاور به من بدی تا بهت بگم که چقدر حرفه ای هستش . در ضمن هر چه تعداد لاینهای 12 ولت کمتر باشند بهتر هست. به هر حال Tonb هیچگاه شهرت خوبی در ضمینه پاور نداشته .
میشه منبعی مبنی بر این حرفتون ارائه کنید؟
ممنون میشم
گفتی قیمتها رو هم میزاری .. چی شد؟ :whistle:
در مورد پاور هم نگران نباش دوستان رو پاور زیادی حساس هستند :wink:
اگر اشتباه نکرده باشم گفتی یک و سیصد برات تموم شده .. به نظرم با این بودجه cpu بهتری میتونستی بگیری
اما در کل مبارکت باشه .. بعد از خرید چیزی به گذشته فکر نکن به آینده نگاه کن که چقدر از چیزی که خریدی میتونی لذت ببری
نقل قول:
میشه منبعی مبنی بر این حرفتون ارائه کنید؟
ممنون میشم
برای اینکه در یک پاور که یک لاین 12 ولت دارد شما تمام 60-70 امپر جریان را در یک جا در اختیار داری و میتوانی از آن استفاده کنی .
ولی اگر پاور چند لاین داشته باشد اگر از جریان روی یک لاین مثلا به جای 25 آمپر ار 15 آمپر استفاده شود آن 10 آمپر از دست رفته و شما نمیتوانید از یک لاین دیگر بجای 25 آمپر 35آمپر جریان بکشید.
نقل قول:
فکر میکنید من این حالتارو در نظر نگرفتم !؟!؟؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟
دستگاه تست شده و همین پاور هم براش زیاده!! من خونمون مشکل شدید ولتاژ و هرتز دارم!!!
در ضمن 2تا 5770 خیلی بیشتر از اون چیزی که فکر کنی از 1دونه 58xx سر تره ! ! ! :yes:
هر چقدر مشکل ولتاژ و هرتز داشته باشی یک پاور خوب نباید مشکلی با اون داشته باشه .
نقل قول:
سلام دوست عزیز. پاور قبلیم 480 اسبل بود با دو لاین 12 ولتی که احساس ممیکردم کفاف دوتا کارت گرافیک منو نمیداد واسه همین اینو گرفتم که واسه کارتام جداگونه برق بده !! اینم لینکش :
راستی تستای مختلف گرفتم جوابای باحالی هم گرفتم میزارم اونارم !!:1. (29):
اشتباه شما اینجاست تعدا لاین بیشتر مهم نیست بلکه میزان کل آمپراژ و اینکه چطور لاینها تقسیم میشند مهم هست.