پاسخ: بالاخره سیستممو بستم. بیاید نظر بدید حالشو ببرین ! ! ! !
نقل قول:
اینم یه عکس از ریتینگم !! البته اینو بگم که ویندوز 7 کراس فایر رو نمیشناسه !!! چون با یدونه کارت هم همین امتیازو داد !! در ضمن رید هم نمیشناسه !! واسه همین به هاردم کم امتیاز داده !!
نقل قول:
در ضمن ویندوز 7 هم خوب کراسفایر را میشناسه هم خیلی خوب raid را نمره گرافیکت که خوب به هر حال اون نمره ار 7.9 ولی چرا نمره دیسک در حد یک دیسک 7200 دور شده من دیگه نمیدونم.
دلیلش اینه که Windows 7 امتیازهای بالای 5.9 رو برای SSD ها کنار گذاشته، و شما حتی اگه از نظر Transfer Rate و Performance از سریع ترین SSD های ممکن هم سریعتر باشید (از طریق RAID چندین HDD)، باز هم نهایت نمره ای که با HDD ها می تونید بگیرید 5.9 هست و گرفتن امتیازهای بالای 5.9 بدون SSD امکان پذیر نیست.
Windows 7 هم RAID رو به خوبی تشخیص می ده، اگه با دو هارد قدیمی که امتیازشون پایین است (مثلا 4.0) تست کنید، می بینید که با RAID0 به 5.9 (یا نزدیک به 5.9) خواهند رسید.
نقل قول:
گفتی قیمتها رو هم میزاری .. چی شد؟ :whistle:
در مورد پاور هم نگران نباش دوستان رو پاور زیادی حساس هستند :wink:
اگر اشتباه نکرده باشم گفتی یک و سیصد برات تموم شده .. به نظرم با این بودجه cpu بهتری میتونستی بگیری
اما در کل مبارکت باشه .. بعد از خرید چیزی به گذشته فکر نکن به آینده نگاه کن که چقدر از چیزی که خریدی میتونی لذت ببری
ببین من دارم لذتی ازین سی پی یو میبرم که خودم باورم نمیشه !!!
این phenom 550 black edition چیز فوق العاده ایه !! تا 3.7 بدون ولتاژ اور میشه !! 2تا هسته دیگه داره که روی این مین یکیش باز میشه میشه 3هسته !! نمیخوام زیاد تعریفشو کنم ! ولی واسه من بس بود !! من تمام توانم انقد پول بود !! و بیشتر گرافیک خفن میخواستم و یک سی پی یو خوب !! حالا بزار قیمتارم میگم عجله نکن !! فاکتورش نیست دارم میگردم :lol:
نقل قول:
هر چقدر مشکل ولتاژ و هرتز داشته باشی یک پاور خوب نباید مشکلی با اون داشته باشه .
لطفا بیخودی جو ندید !!! خونه ی ما سیم کشیش مورد داره !! اطرافشم ساختمون سازی زیاده !!
کدوم پاوری میتونه 10 دیقه 40 هرتز و 150 ولترو دووم بیاره ؟؟؟؟؟ :gasp:
میگم برقمون داقونه بگو چشم ! ! ! ! :1. (26):
نقل قول:
لطفا بیخودی جو ندید !!! خونه ی ما سیم کشیش مورد داره !! اطرافشم ساختمون سازی زیاده !!
کدوم پاوری میتونه 10 دیقه 40 هرتز و 150 ولترو دووم بیاره ؟؟؟؟؟ :gasp:
میگم برقمون داقونه بگو چشم ! ! ! ! :1. (26):
میگم شرایط ولتاژ کاری پاورها امروزه بین 110V-240V بعد میگی 150V
این لینک یک پاور استاندارد برای 96 تا 264 ولت که توان خروجی اون در حدی که پاور شما بیان کرده در ضمن این پاور به هیچوجه هم حرفهای نیست اما
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
در حالیکه به پاور حرفهای شما توجه کنیم
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
میبینید که برای 207~240V فقط طراحی شده و در ضمن من نتوانستم به هیچ وجه نکته ای در سایت شرکت سازنده پیدا کنم که چگونه این ریلهای 12V تقسیم شده اند.
جالب اینکه در پاور شما قید شده PFC وبه Active یا Passive بودن آن هیچ اشاره نشده که در این موارد همه میدانیم که این PFC از چه نوع است. اگر اونجوریکه شما میگویید برق منطقه شما آن وضعیت وحشتناک را دارد من به هیچ وجه با آن پاور اقدام به روشن کردن کامپیوتر نمیکنم.
در مورد انتخاب كارت گرافيك بهت تبريك مي گم انتخاب هوشمندانه اي بود
شما با قيمت 450 تومان ميانگين به كارايي بهتر از 5870 كه 500 به بالا قيمت داره رسيدين
البته اين رو هم بگم كه 5770 در حالت 3 كاناله از 5970 هم سريع تره يعني 600>900 البته توصيه من هم اينه پاورت رو عوض كن و علاوه بر اينكه Cpu رو او مي كني هر كدوم از كارت ها رو تا 1000mhz اور كن البته اين رو بايد ذكر كنم گرافيك ها ولتاژ باز هستن و شما به ركورد هاي به مراتب بهتر از 1000mhz مي توني برسي (در صورت داشتن پاور بهتر و كولينگ مناسب كيس ) و بعد تشريف ببريد فضا .
فكر نمي كنم پاورتون جواب گويي سيستم fullover تون رو بده البته با توجه به اينكه مشكل برق هم دارين از پاوري استفاده كن كه امتحانش رو پس داده باشه و خيال خودت رو راحت كن
اين رو هم بگم پاور بد مي تونه تمام سيستم رو به چالش بكشه كمترين ضرر كه داره اين كه احتمال سوختن main (باشرايط برق شما) به 80% برسه
ما گفتني هارو گفتيم
ولي خيلي با انتخاب گرافيك هات حال كردم
شما اگه تونستی پاورو عوض کنی
یدونه کولر مستر سری real یا silent pro بخر
یا گرین یا enermax
از همه ی دوستان ممنون فردا چنتا تست دیگه میگیرم ببینم برقمون تا چه حد نوسان داره !! احتمالا یه پاور قویتر به زودی میگیرم !! راستی جفت کارتام با هم 420 شدن!! رمالمم 102 تومن درومد واسم . مانیتور هم 252 گرفتم !! بقیرم یواش یواش یادم میاد !! :wink:
پاور اگه مارک خوب و درست حسابی باشه و یه ذره گرون ! معمولا فول رنج هستن و از حدود 100 ولت تا 240 ولت بدون مشکل کار میکنه
سی پی یو من بودم 620 یا 630 برمیداشتم منتها سی پی یو شما برای بازی کاراییش کمی بیشتره
نقل قول:
پاور اگه مارک خوب و درست حسابی باشه و یه ذره گرون ! معمولا فول رنج هستن و از حدود 100 ولت تا 240 ولت بدون مشکل کار میکنه
سی پی یو من بودم 620 یا 630 برمیداشتم منتها سی پی یو شما برای بازی کاراییش کمی بیشتره
با احترام به صحبت همه ی دوستان !! اینا که گفتید درست ولی فکر نمیکنم مشکل تغییر هرتز رو هیچ پاوری بتونه درست کنه !! اگه اشتباه نکنم ترانسهای معمولی فاراتل هم نمیتونن !! فقط این مشکل ( هرتز ) با یو پی اس حل میشه !!
شما هرتز رو چی اندازه گرفتید ؟
اما در مورد هرتز هم فکر نکنم یو پی اس جوابگو باشه باید استابلایزر بگیرید یا مدل یو پی استون دارای استابلایزر داخلی باشه کلا داشتن یو پی اس خیلی مفیده ! کسانی اطلاعات مهمشون پریده ! میفهمن من چی میگم خودم اگه جاش و پولش ( پول مفت ! چون هر چی بخوام خرج یو پی اس کنم خرج ارتقای سیستم می کنم ! ) رو داشتم میگرفتم !