پاسخ: این سیستم برای 3dmax و رندر مناسبه؟
نقل قول:
با تشکر از آقا نیما ممکنه بگین در قطعه های پیشنهادی کدوم برند و گارانتی پیشنهاد میکنید؟
CPU : Intel Core i5 - 2.66GHz - 750 = 240,000
M.B : ASUS - P7P55-M = 160,000
VGA : FORCE3D - 4850 - 1GB = 135,000
Memory : Patriot 4GB 1333 CL8 = 100,000
H.D.D : seagate 7200.12 *2 = 104,000
DVD.RW : Lieton 24X = 28,000
case + power = 90,000
asus و seagate = ویستا رایانه و سعی کنید به هیچ عنوان از گارانتی دیجیتال (asus) خریداری نکنید.
نقل قول:
با تشکر از آقا نیما ممکنه بگین در قطعه های پیشنهادی کدوم برند و گارانتی پیشنهاد میکنید؟
CPU : Intel Core i5 - 2.66GHz - 750 = 240,000
M.B : ASUS - P7P55-M = 160,000
VGA : FORCE3D - 4850 - 1GB = 135,000
Memory : Patriot 4GB 1333 CL8 = 100,000
H.D.D : seagate 7200.12 *2 = 104,000
DVD.RW : Lieton 24X = 28,000
case + power = 90,000
پردازنده که گارانتی نداره
این مین برد پیشنهاد من نیست ، نمیگم بده یا خوبه ولی سعی میکنم قطعاتی که خودم تست کردم و یا رو گارانیش مطمئن هستم پیشنهاد بدم ( ایسوس رو تست نکردم و آماری از گارانتیش ندارم )
برای مادربرد p55 دو مادربرد زیر رو تست کردم
asrock p55 pro با گارانتی کولینگ سیس و قیمت حدود 156 تومن
DFI LANPARTY DK P55-T3eH9 با گارانتی شاب و قیمت 235 تومن
گرافیک گارانتی آسمان
رمها رو ترجیح میدم gskil با گارانتی کولینگ سیس یا apogee با گارانتی دلفارد بگیرم
هارد :سازگار
dvd : نمیدونم
کیس گرین magnum2 گارانتی أینده سیما به قیمت حدود 41
پاور 535 گرین آینده سیما حدود 55
سلام .
دوست عزیزم در مورد قطعات که دوستان استاد تر هستن و پیشنهاد دادن . فقط در مورد مانیتور نکاتی رو بهتون بگم که خیلی مهم هستن
توی کار 3D یکی از مهم ترین قسمت ها نور پردازی هست به همین دلیل شما به اعتقاد من به هیچ عنوان از LCD های موجود در بازار استفاده نکنید . این مانیتور های LCD موجود بیشتر برای دیدن فیلم و گیم و کار های روزمره ساخته شدن و اصلآ و ابدآ مناسب کاری شما میخواد انجام بدید نیستن . چون مثلآ شما یه کاری رو میسازید بعد میبرید پیش دوستتون و با کمال تعجب میبینید که نور کار خیلی فرق داره با اونی که خودتون دیدید . به همین دلیل مانیتور هایی مخصوص این کار هستن که متاسفانه قیمتشون در مقایسه با این مانیتور ها خیلی بالاست . یعنی حدودآ 19 اینچش شاید 1 میلیون تومان قیمت داشته باشه . اگر بودجه برای خریدش ندارید به هیچ عنوان نگید که یک مانیتور معمولی میگیرم و بعدآ که پول دستم اومد میرم از اونا میگیرم . چون با این کار به نور اون عادت می کنید . به همین منظور توی اون مدت سعی کنید حتمآ از مانیتور های CRT استفاده کنید . ولی اگه بتونید اون مانیتور های مخصوص رو بخرید خیلی بهتر هست . حتی از پردازنده و ... هم مهم تر هست .
البته این نظر و تجربه بنده بود و تصمیم گیرنده ی اصلی خودتون هستید
نقل قول:
سلام .
دوست عزیزم در مورد قطعات که دوستان استاد تر هستن و پیشنهاد دادن . فقط در مورد مانیتور نکاتی رو بهتون بگم که خیلی مهم هستن
توی کار 3D یکی از مهم ترین قسمت ها نور پردازی هست به همین دلیل شما به اعتقاد من به هیچ عنوان از LCD های موجود در بازار استفاده نکنید . این مانیتور های LCD موجود بیشتر برای دیدن فیلم و گیم و کار های روزمره ساخته شدن و اصلآ و ابدآ مناسب کاری شما میخواد انجام بدید نیستن . چون مثلآ شما یه کاری رو میسازید بعد میبرید پیش دوستتون و با کمال تعجب میبینید که نور کار خیلی فرق داره با اونی که خودتون دیدید . به همین دلیل مانیتور هایی مخصوص این کار هستن که متاسفانه قیمتشون در مقایسه با این مانیتور ها خیلی بالاست . یعنی حدودآ 19 اینچش شاید 1 میلیون تومان قیمت داشته باشه . اگر بودجه برای خریدش ندارید به هیچ عنوان نگید که یک مانیتور معمولی میگیرم و بعدآ که پول دستم اومد میرم از اونا میگیرم . چون با این کار به نور اون عادت می کنید . به همین منظور توی اون مدت سعی کنید حتمآ از مانیتور های CRT استفاده کنید . ولی اگه بتونید اون مانیتور های مخصوص رو بخرید خیلی بهتر هست . حتی از پردازنده و ... هم مهم تر هست .
البته این نظر و تجربه بنده بود و تصمیم گیرنده ی اصلی خودتون هستید
سلام ممنون از پیشنهاد شما ولی متاسفانه بودجه من کافی نیست
به نظر شما بهترین انتخاب مانیتور با هزینه معمول چیه؟ چه برند و مدلی پیشنهاد می کنید؟
در مورد بقیه فطعات نظری دارید؟
با تشکر
نقل قول:
این مین برد پیشنهاد من نیست ، نمیگم بده یا خوبه ولی سعی میکنم قطعاتی که خودم تست کردم و یا رو گارانیش مطمئن هستم پیشنهاد بدم ( ایسوس رو تست نکردم و آماری از گارانتیش ندارم )
گرافیک گارانتی آسمان
رمها رو ترجیح میدم gskil با گارانتی کولینگ سیس یا apogee با گارانتی دلفارد بگیرم
سلام و با تشکر
فکر می کنید در مورد cpu به core i3 فکر نکنم و با بودجه من انتخاب core i5 بهترینه؟
البته منظورم هزینه کمنر برای cpu هست
در مورد مین فکر می کنید بهترین انتخاب با توجه به قطعات پیشنهادی چیه؟
نقل قول:
اینم به نقل از xtream عزیز
که البته مورد انتخاب شما بر عکس اینه.
سلام و با تشکر
انتخاب cotre i3 برای منظور استفاده max , photoshop چطوره؟
در مورد corei5 نظر شما چیه و چه مین مناسبه؟
نقل قول:
گرافیک گارانتی آسمان
سلام آقا نیما برای اینکه به یه جمع بندی اولیه برسیم
ممکنه آخرین قطعات پیشنهادیتون بنویسد؟
نقل قول:
سلام و با تشکر
فکر می کنید در مورد cpu به core i3 فکر نکنم و با بودجه من انتخاب core i5 بهترینه؟
البته منظورم هزینه کمنر برای cpu هست
در مورد مین فکر می کنید بهترین انتخاب با توجه به قطعات پیشنهادی چیه؟
i3 رو به کل فراموش کن پردازندهای نیست که ارزش صحبت کردن داشته باشه
اگر اجازه بدین یکم صبر کنیم تا قیمتهای بازار رو بگیریم
در این تاپیک قطعات و کانفیگهای مختلف پیشنهاد شد و گمان میکنم اطلاعات خوبی هم مبادله شد
برای انتخاب نهائی بایستی قیمتهای روز بازار رو داشته باشیم تا قطعات رو به بهترین وجه انتخاب نهائی کنیم :give_rose:
نقل قول:
سلام ممنون از پیشنهاد شما ولی متاسفانه بودجه من کافی نیست
به نظر شما بهترین انتخاب مانیتور با هزینه معمول چیه؟ چه برند و مدلی پیشنهاد می کنید؟
در مورد بقیه فطعات نظری دارید؟
با تشکر
سلام .
عرض کردم هیچ برند و مدلی از این LCD های معمولی رو نخرید . حتمآ از CRT استفاده کنید ولی در فرصت مناسب که بودجه داشتید از اون مدل های LCD مخصوص این کار بخرید . CRT هم از بین مدل های LG انتخاب کنید
نقل قول:
سلام .
عرض کردم هیچ برند و مدلی از این LCD های معمولی رو نخرید . حتمآ از CRT استفاده کنید ولی در فرصت مناسب که بودجه داشتید از اون مدل های LCD مخصوص این کار بخرید . CRT هم از بین مدل های LG انتخاب کنید
سلام با توجه به اینکه روزی حداقل تا 10 ساعت به مانیتور نگاه می کنم و موضوع خسته شدن چشم
پیشنهاد شما با توجه به این موضو چیه؟
برای سری crt ممکنه لینک قرار بدین