پاسخ: این سیستم برای 3dmax و رندر مناسبه؟
سیستم بالا یک مشکل بزرگ داره و اون اینه که حافظه اش فقط 2Gb است که برای کار ایشان یک مقدار فکر کنم کم باشه. در ضمن به نظر من ایشان یک درایو 320 میخواهن برای سیستم عامل و برنامه ها و بقیه چیز های دیگه و بعدش حداقل یک درایو 500 میخواهند فقط برای کش وکارهای دیگر مربوط به رندر.
نقل قول:
ممنون از پاسخ شما
خب هدف هم اینه که با این بودجه به انتخاب خوب برسم
لطفا با در نظر گرفتن این بودجه یه سیستم پیشنهاد کنید
این چطوره؟ قیمت ها درسته یا پایین تر سراغ دارید؟
CPU : Intel Core i5 - 2.66GHz - 750 = 240,000
M.B : ASUS - P7P55-M = 160,000
VGA : FORCE3D - 4850 - 1GB = 135,000
Memory : Patriot 2GB 1333 CL8 = 50,000
H.D.D : SAMSUNG SpinPoint F3 500GB = 53,000
DVD.RW : Lieton 24X = 28,000
P.S.U : ocz x stream 600w
دوست عزیز شما میخواین حدود 120 تومن برای کیس هزینه کنید بابت چی ؟
این سیستم شما با همون فن پاور هم خنک میشه نهایت یدونه فن 12 که الان روی کیسهای 18 تومنی هم نصب میشن
بعد یه پاور حدود 95 تومنی انتخاب کردین که از نصف توانش هم استفاده نمیکنید هم به لیستتون اضافه کردین و از اون طرف از رم سیستمتون میزنید ؟ :1. (27):
این کار مثل خرید پژو rd میمونه بدنه خوشگل ولی موتور پیکان
قبلا هم گفتم یه پاور 535 به قیمت حدود 55 تومن و یه کیس معمولی حدود 35 تومن برای این سیستم کافیه
بقیه رو بریزید روی رم ، هارد و کولینگ که به کارتون بخوره ظاهر کیس که ۲ روزه عادی میشه
Memory : Patriot 4GB 1333 CL8 = 100,000
H.D.D : seagate 7200.12 *2 = 104,000
case + power = 90,000
ما اصلا بی خود نظر دایم نظرمون حروم شد من نمیدونم 4850 میخواد چی کار این همه پیغمبر صاف رفته جرجیس
خدا به خیر کنه شما سیستمو واسه 3d نمیخوای یحتمل قضیه چیز دیگست و ما سر کاریم :yes:
نقل قول:
ما اصلا بی خود نظر دایم نظرمون حروم شد من نمیدونم 4850 میخواد چی کار این همه پیغمبر صاف رفته جرجیس
خدا به خیر کنه شما سیستمو واسه 3d نمیخوای یحتمل قضیه چیز دیگست و ما سر کاریم :yes:
سلام ببخشید من در مورد کارت گرافیک اطلاعاتم کافی نیست
نظر شما چیه؟ برای 3d شما چه کارتی پیشنهاد می کنی؟
نقل قول:
دوست عزیز شما میخواین حدود 120 تومن برای کیس هزینه کنید بابت چی ؟
این سیستم شما با همون فن پاور هم خنک میشه نهایت یدونه فن 12 که الان روی کیسهای 18 تومنی هم نصب میشن
بعد یه پاور حدود 95 تومنی انتخاب کردین که از نصف توانش هم استفاده نمیکنید هم به لیستتون اضافه کردین و از اون طرف از رم سیستمتون میزنید ؟ :1. (27):
این کار مثل خرید پژو rd میمونه بدنه خوشگل ولی موتور پیکان
قبلا هم گفتم یه پاور 535 به قیمت حدود 55 تومن و یه کیس معمولی حدود 35 تومن برای این سیستم کافیه
بقیه رو بریزید روی رم ، هارد و کولینگ که به کارتون بخوره ظاهر کیس که ۲ روزه عادی میشه
Memory : Patriot 4GB 1333 CL8 = 100,000
H.D.D : seagate 7200.12 *2 = 104,000
case + power = 90,000
ممنون از وقتی که می گذارید در مورد ram نظرتون در مورد corsair چیه؟
برای تهیه سیستم بهتره که به نمایندگی ها مراجعه کنم یا پاساژ ایران...؟
[quote=JEskandari;189345]سیستم بالا یک مشکل بزرگ داره و اون اینه که حافظه اش فقط 2Gb است که برای کار ایشان یک مقدار فکر کنم کم باشه. در ضمن به نظر من ایشان یک درایو 320 میخواهن برای سیستم عامل و برنامه ها و بقیه چیز های دیگه و بعدش حداقل یک درایو 500 میخواهند فقط برای کش وکارهای دیگر مربوط به رندر.[/quote]
سلام ممکنه بیشتر توضیح بدین
[quote=3dmaxacad;189365]
نقل قول:
سیستم بالا یک مشکل بزرگ داره و اون اینه که حافظه اش فقط 2Gb است که برای کار ایشان یک مقدار فکر کنم کم باشه. در ضمن به نظر من ایشان یک درایو 320 میخواهن برای سیستم عامل و برنامه ها و بقیه چیز های دیگه و بعدش حداقل یک درایو 500 میخواهند فقط برای کش وکارهای دیگر مربوط به رندر.[/quote]
سلام ممکنه بیشتر توضیح بدین
خیلی ساده است اگر برنامه هات و درایو کش ویندوز و سیستم عامل روی درایو فیزیکی باشند که شما برای ذخیره اطلاعات در حین رندر کردن استفاده میکنید از عملکرد سیستم به مقدار زیادی کاسته میشود.
در ضمن اگر بدلیلی درایو ویندوز شما آسیب دید دیگر نگران از دست دادن داده های خود نخواهید بود.
non real time render همون 2 گیگ حافظه کافیه و رید هم نمیخواد کلا 300 مگ حجم فایل هست اگر بخواهی انیمیشن کار کنی که 4 به بالا رم رو ببند ضمنا چیزی که غم نداره ارتقا رم هست که هر وقت بخواهی می تونی انجام بدی
سیستم آخر آقا نیما خیلی خوبه
نقل قول:
سلام ممنون از توجه شما
در بررسی نتایج تست های انجام شده دیدم که بعد از CPU Core i7 این CPU AMD پیشنهاد شده بود
در مورد کارت گرافیک به دلیل قیمت بالای سری QUADRO(FX 580=400000) تصمیم گرفتم از سری RADEON استفاده کنم
نظر شما چیه؟
در مورد هارد هم ممکنه بیشتر توضیح بدین
ممنون
دوست عزیز در حال حاظر بعد از core i7 سی پی یو core i5 قدرتمند ترین مدل موجود در بازاره و بدون شک از تمامی مدل های موجود AMD در بازار در اکثر موارد برتر هستش سیستم انتخابی شما در حال حاظر کار شما رو راه می اندازه و امکان ارتقاء به 6 هسته ای های اینده AMD رو هم داره ولی در حال حاظر CORE I5 یک سر و گردن بالاتر از این سیستم قرار داره.
نقل قول:
non real time render همون 2 گیگ حافظه کافیه و رید هم نمیخواد کلا 300 مگ حجم فایل هست اگر بخواهی انیمیشن کار کنی که 4 به بالا رم رو ببند ضمنا چیزی که غم نداره ارتقا رم هست که هر وقت بخواهی می تونی انجام بدی
سیستم آخر آقا نیما خیلی خوبه
این سیستم پیشنهادیم نبود مال خودشون بود :lol:
فقط یه ۲-۳ قلمش رو دستکاری کردم :give_rose: