نه عزیز قبول ندارم ...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Shahryar_NEO
P965 DQ6 توی بنچ مارکها بهتر عمل کرده ...
:23:
Administrator
خب عزیز دل برادر ...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Shahryar_NEO
گیگا هم یه سری امکاننات داره که این ایسوزه فکر نمی کنم داشته باشه :
من جمله eSATA که پورت جدیده با سرعتی حدود 37 برابر USB و IEEE1394...
و Quad Bios که چهار عدد بایوس داره سیستم تا محکم کاری بشه اساسی ...
و خیلی مهم تر اورکلاکینگ خوبی رو در دسترس قرار میده ...
و یه سری مسایل جزئی تر مثل پورتهای LPTو غیره ...
Administrator
نه عزیز قبول ندارم ...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Shahryar_NEO
P965 DQ6 توی بنچ مارکها بهتر عمل کرده ...
:23:
Administrator
و یه چیز دیگه که بین P965-DQ6 و P5B Deluxe تفاوت ایجاد میکنه اینه که مدل گیگا از خازنهای Solid استفاده میکنه و این خودش یک فاکتور مهم هستش که باعث برتری بر P5B D. میشه ...
خازنهای solid باعث طول عمر مادربرد و در واقع باعث بالا رفتن کیفیت اون میشه ...
بر خلاف خازنهای Electrolitycکه قدیمی شده ....
پس این هم یکی از ویژگی های خوب دیگه P965 DQ6 ...
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
سلام
ممنون از توجهتان آقايان مهراد و شهريار عزيز
با اين وجود نظرات ارزشمند شما هنوز هم در مورد مادربرد و هارد نتيجه قطعي دستم نيامده. اما در مورد مادربرد پيشنهاد مي كنم با توجه به اينكه بهترين انتخاب براي گيگا بايت كه GA-P695-DQ6 مشخص شده ، يكي هم براي ايسوس انتخاب شود. به خاطر همين علاوه بر مدل P5B Deluxeكه آقا شهريار پيشنهاد دادن و مشخصات خوبي هم دارد، مي خواستم نظرتون را در مورد ساير محصولات بدانم.
در سايت ايسوس براي دوهسته اي اينتل موارد ذيل وجود دارد:
http://zeus.asus.com/hq/999/html/sha...ore2/index.htm
كه فقط مدل P5N32-SLI SE Deluxe علاوه بر SLI از رم 800 هم پشتيباني مي كند. ميخواستم علاوه بر نظر شما در اين باره، در مورد بودن اين مادربرد در بازار و قيمت آن هم بدونم.
ضمناً به مدلP5WDG2 WS Professional هم يك نگاهي بيندازيد ممنون مي شم.
بعد از اينكه يك مدل قطعي براي ايسوس مشخص بشه بهتر مي شه بين آنها تصميم گرفت.
|
|
کاربر شهرسختافزار
اين هزينه با مانيتور و بلندگو و ساير ضمائم است يا فقط براي كيس در نظر گرفتي؟ دقيق تر بگو تا پيشنهاد بدهيم. اگر فقط كيس مد نظرت است كه مي توني جوابت رو در صفحات قبلي ببيني.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Zero
Administrator
safety جان ...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط safety
در مورد مادربرد P5N32 SLI SE Deluxe باید بگم که من تا حالا این مدل رو در ایران ندیدم ...
P5WDG2 WS Professional : در مورد این مادربرد هم بگم که تا حالا ندیدمش تو ایران ولی مدل ASUS - P5WDG2-WS هستش که باز از CrossFire پشتیبانی میکنه و در نتیجه پیشنهاد نمیشه ...
---------------------
در کل در مورد مادربرد ایسوز برای Conroe دو تا مدل خوب میشه پیشنهاد کرد :
یکی همین P5B Deluxe هستش که در بنچ مارکها نسبت به P965-DQ6 ضعیفتر عمل کرده ...
یکی دیگه هم مدل P5N32 SLI Deluxe که متاسفانه از رمهای 667 مگاهرتز حداکثر پشتیبانی میکنه ...
Administrator
ضمنا اگه P5WDG2 WS Professional هم پیدا بشه ، کراس فایر رو ساپورت میکنه ...
که در نتیجه جالب نیست ...
ممنون - مهراد
कभी हार
عزیزم نه ! این مادربورد Asus P5n32 در ایران هست و ما هم داریم! ولی من خودم بهت پیشنهاد نمی کنم! دلیل هم دارم چون این مادربورد اولا چیپستش اینتل سری X900 هست که به درد نمی خوره و چیپست های جدید P که الان ما داریم در مورد 965 اون ها حرف می زنیم بسیار بهترند!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط safety
دو این مادربورد از نظر قدرت در بنچ مارک های ضعیف تر از دو مادربورد P5B DL Ed و 6965P-DQ
نشون داده! البته این مادربورد از ببین کلا مادربورد هایی که گفتی به غیر از اون دو تا هر دو ضعیف تر هستند!:15: خلاصه مطلب....
هارد هم مکستور دیگه گفتم دلیلما....
باتشکر شهریار:83:
कभी हार
مطمئی بهتر عمل کرده بود؟!؟!:167:برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط M A H R A D
http://www.shahrsakhtafzar.com/forum/showthread.php?tid=161
اینجا را ببین بعد میفهمی که توی بنچ مارک های کی قوی ترند!
باتشکر شهریار:83:
Administrator
شهریار جان در همون تاپیک جوابت رو دادم ...
ممنون - مهراد
|
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks