6600 البترون بود 100.000 تومن تو بودی کدوم رو می خریدی؟ من خودم می خواستم 6600 GT بگیرم ولی پیدا نکردم. 6200 هم 58 تومن بود XFX.
कभी हार
امیر حسین اشتباه کردی ...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط XFXForce
به نظر من اگه ای جی پی هم می خواستی یه 256 6600 برمی داشتی خوب بود..
6800 ها الکی گرونند...
Shahryar_NEO:23:
مدیر انجمن سخت افزار
6600 البترون بود 100.000 تومن تو بودی کدوم رو می خریدی؟ من خودم می خواستم 6600 GT بگیرم ولی پیدا نکردم. 6200 هم 58 تومن بود XFX.
Administrator
یکی دیگه از مشکلات Ex Byte اینه که گارانتی نداره ...
سپاس
कभी हार
گارانتی که داره ...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط M A H R A D
اگه بخوای اسمش را هم می تونم بپرسم ...
ولی اون جوری نه .... من که راضیم ...
این که من خریدم هم قیمت 6200 XFX هست حالا شما بودی کدوم را می خریدی ؟ من الان دارم راست یه 6600 ازش کار می کشم چون فن قوی داره...
موفق باشی
شهریار:34:
कभी हार
من اگه بودم 6600 256 می گرفتم MSI یا لیدتک یا ایسوس چون ایکس اف ایکسش یکم گرون تره ...:14:برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط XFXForce
Administrator
گارانتی که گارانتی نباشه بدرد نمیخوره ...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Shahryar_NEO
حالا میخواد LifeTime هم باشه ... وقتی اجرا نشه گارانتی چه بدرد میخوره ؟
|
|
कभी हार
یه سوالی دارم اینتل که گارانتی نداشت شما نمی گرفتید!؟
مدیر انجمن سخت افزار
MSI , ASUS چند؟ تازه مگه AGPش هست؟
कभी हार
100 تومن تازه می تونی کمتر هم پیدا کنی ... بله ای جی پی .... 256 هم هست ...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط XFXForce
:15:
Administrator
والا اون موقع که ما خریدیم گارانتی داشت ...
سپاس
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks