خوبیه کینگستون اینه که همه جا پیدا میشه و با توجه به پیشینه ای که من ازش دارم برای کساییکه اور نمیکنند رم خوبیه. (البته اگه اصلشو گیر بیاری) در مشهد کامپیوتر 2000 در مجتمع تجاری تک اصلشو میاره (به شرط سایت!!)
با تشکر.
کاربر شهرسختافزار
خوبیه کینگستون اینه که همه جا پیدا میشه و با توجه به پیشینه ای که من ازش دارم برای کساییکه اور نمیکنند رم خوبیه. (البته اگه اصلشو گیر بیاری) در مشهد کامپیوتر 2000 در مجتمع تجاری تک اصلشو میاره (به شرط سایت!!)
با تشکر.
God save us everyone,
Will we burn inside the fires of a thousand suns?
For the sins of our hand
The sins of our tongue
The sins of our father
The sins of our young
من Corsair Xms2 رو پیشنهاد میکنم که واقعا سرعت بالایی دارن و برای اور هم خوبه
کاربر افتخاری
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط M A H R A D برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Virgil برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Actros برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط abitdoost برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیداز همه ممنون.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Micron برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در مورد پاور چی؟؟؟؟باید چند باشه؟؟؟؟حدود رنجش رو بگین لطفابرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شجاعت می خواهد
وفادار احساسی باشی
که میدانی
شکست می دهد
روزی نفس های دلت را...
پاور رو گرین بگیر برای سیستم شما حدود 480 بسه اما پیشنهاد میکنم برای اطمینان یک پاور 580b Eps تهیه کنید که بابت مصرف گرافیک هم خیالتون راحت باشد با سپاس امیر
arven_andomil (24-02-08)
کاربر شهرسختافزار
خريدن رم پاتريوت مثل گرفتن روزه شك داره !!!! من با بچه هاي فرآيند صحبت كردم و همگي مي گفتند اينكه مي گن رمهاشون تقلبيه دروغه و تبليغات عليه اوناست !!!!!!!! ولي نميدونم چرا تمام بازار عليه اين مدل رم دروغ ميگن و تبليغات مي كنند ؟؟؟!!!
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks