خواهش میکنمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگه قدرت این کارت در بازیها براتون راضی کننده هست میتونید همین کارت رو نگه دارید فعلا
کاربر افتخاری
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Actros برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اول تولدت مبارکککککککککبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ممنون بابت راهنمایت.حالا کلا نظرت در مورد کارت گرافیکم چیه؟؟؟
در مورد cpu هم میگی واسم؟؟؟؟میخوام بدونم چند گیگ هست و اینکه 2هسته ای هست یا نه و .....؟؟؟؟؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شجاعت می خواهد
وفادار احساسی باشی
که میدانی
شکست می دهد
روزی نفس های دلت را...
Administrator
خواهش میکنمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگه قدرت این کارت در بازیها براتون راضی کننده هست میتونید همین کارت رو نگه دارید فعلا
کاربر افتخاری
مشخصات کار گرافیکم اینه:
6200 LE
Geforce 6200 LE GPU
Supporting 256 MB
DVI/D-SUB/TV
nVIDIA PCI EXPRESS
البته مین قبلی من Albatron بوده و روی جعبه کارت گرافیک هم زده Albatron .
با این وضع و مشخصات چی؟؟؟؟مشکلی نیست؟؟؟؟؟؟
شجاعت می خواهد
وفادار احساسی باشی
که میدانی
شکست می دهد
روزی نفس های دلت را...
کاربر افتخاری
البته که راضیم نمیکنه ولی تا یه ماه دیگه مجبورم.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط M A H R A D برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
میخوام یه سیستمی باشه که تا یه چند وقت بتونم راحت بازی کنم.
شجاعت می خواهد
وفادار احساسی باشی
که میدانی
شکست می دهد
روزی نفس های دلت را...
کاربر شهرسختافزار
در اصل p35-ds3l هم طول عمر بیشتری داره هم گیگا از ecs بهتره و هم در ایران گارانتی بهتری داره (و هم مادربرد مورد علاقه من هستبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید )
در مورد کارت گرافیک چون pci-e هست میتونی نگهش داری.
اما در کل سیستم سید امیر خیلی خوبه.
با تشکر.
God save us everyone,
Will we burn inside the fires of a thousand suns?
For the sins of our hand
The sins of our tongue
The sins of our father
The sins of our young
اگر اینجوره همون کار بالا رو انجام بده یعنی سیستم پیشنهادی من رو ببند ولی گرافیک رو نخر و بگذار برای بعد اینجوری خیلی بهتره فقط این رو بگم اگر بتونی P5K یا P5K-E بگیری خیلی خوبتره این دوتا مین بازده خوبی دارن البته P35 DS3L رو دست کم نگیرید چون نسبت به قیمتی که داره واقعا خوبه جوی که شاید بتونم بگم توی این رنج تنها رقیبش P5K هست
با سپاس امیر
مهراد نگو Micron من اسمم امیر اگر بخوای انجوری کنی بهت میگم مهرداد ها برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
کاربر افتخاری
ممنون.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط abitdoost برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
پس مشکلی از لحاظ اون Albatron و اینها نیست؟؟؟؟اره؟؟؟؟
شجاعت می خواهد
وفادار احساسی باشی
که میدانی
شکست می دهد
روزی نفس های دلت را...
کاربر افتخاری
اون سیستم که پیشنهاد دادی با P5K-E و P5K چقدر میشه؟؟؟؟؟؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Micron برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بعد این مین ها که پیشنهاد دادی ddr3 رو هم ساپورت میکنن یا فقط ddr2?????
شجاعت می خواهد
وفادار احساسی باشی
که میدانی
شکست می دهد
روزی نفس های دلت را...
Administrator
و البته اختلاف قیمت 35 هزار تومنیدر اصل p35-ds3l هم طول عمر بیشتری داره هم گیگا از ecs بهتره و هم در ایران گارانتی بهتری داره (و هم مادربرد مورد علاقه من هست)
P35T-A انتخاب خوبی هست برای این قیمت
من داخل پرانتز نوشتم چون ممکنه بعضی از کاربرا شما رو نشناسنبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدمهراد نگو Micron من اسمم امیر اگر بخوای انجوری کنی بهت میگم مهرداد ها
مهرداد ؟! میخوای خون منو به جوش بیاری؟!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
======
پروین خانم ( شاید هم برادر محترمشون!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ) نظر من اینه که شما اون کارت 6200 رو فعلا نگه داری. ضمن اینکه مشکلی نداره
سپاس
کاربر شهرسختافزار
از نظر قیمت با شما موافقم.
اما گیگا در ایران گارانتی بهتری داره. (من از گارانتی سازگار زیاد راضی نیستم چون برای یک قطعه الان حدودا 2 ماهه من معطلم)
God save us everyone,
Will we burn inside the fires of a thousand suns?
For the sins of our hand
The sins of our tongue
The sins of our father
The sins of our young
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks