سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Shahryar_NEO
آقا شهريار براي سيستم قبلي (اينتل E6600) پرسيدم
کاربر شهرسختافزار
کاربر شهرسختافزار
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Shahryar_NEO
آقا شهريار براي سيستم قبلي (اينتل E6600) پرسيدم
|
|
कभी हार
مرسی عالی بود این را هم ببنید :برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط safety
http://www.anandtech.com/mb/showdoc.aspx?i=2797&p=8
عزیزم فکر کنم با توجه به اینها هم ایسوس های P5W-DH DEluxe و P5N32-sli Deluxe از همه بهتر بودند...
:104::104:
بالاخره کاملا مشخص شد !
باتشکر شهریار
هر وقت خواستین بگین در خدمتیم برای سفارش...
کاربر افتخاری انجمن
من هم P5N32 SLi Se Deluxe پيشنهاد مي كنم...فوق العادست...
سلام آق مدير منم ميخواستم اين مادربرد را بخرم فقط درباره اين مادربرد چيزي زيادي نميدونستم بري امين اينو نگرفتم اصلا" مشكل خودم بود كه دير اومدم به اين سايت
کاربر شهرسختافزار
به نظرتون کدوم سیستم الان بهتره :
Cpu : Intel Core 2 E6300
MotherBoard : Asrock ConroeXfire-eSATA2
Cpu : intel pentium D 805
Motherboard : Asus p5b
قیمت سیستم اول در حدود 290 تومن و سیستم دوم 260 تومن......
خوب حالا من یک انتخاب بیشتر ندارم چون بودجم محدود هست
intel 6300 با مادربورد 945 که بعدا حدود 6 ماه دیگه مادربورد رو عوض کنم بهتر بگیرم
یا
pentium D 805 با asus p5b 965 که بعدا سی پی یو عوض کنم . کدومش ؟
Administrator
منظورتون P5N32 SLI Deluxe هستش ؟!؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط X Ray
Administrator
سلام دوست عزیز ... عضویتتون رو صمیمانه تبریک میگم ...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط shahramcat
شما بودجه تون چقدره ؟؟؟
|
|
Administrator
safety جان نظر خودت چیه ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط safety
به نظرت کدوم بهتره ... کدوم رو ترجیح میدی ؟
کاربر شهرسختافزار
ممنون از شمابرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط M A H R A D
من حداکثر بودجم برای سی پی یو و مادربورد 290 هست .
حالا الان سی پی یو ضعیف بگیرم با مینبورد خوب بهتره یا سی پی یو قوی مثل 6300 با مین ضعیف مثل 945 ؟ تا 6 ماه دیگه یکیشو ارتقاء بدم .....
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks