ببخشید از کدوم سایت مصرف توان ها رو محاسبه کردید ؟
Printable View
ببخشید از کدوم سایت مصرف توان ها رو محاسبه کردید ؟
بااجازه از دوستمون:نقل قول:
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
آقا رضا من در پستهاتون خوندم که قیمت DDR3 پایین اومده حالا با این تفاصیل من 700 تومن میخوام هزینه کنم و به احتمال خیلی زیاد هفته دیگه میرم برای خرید .
حالا اگه نظر نهاییتونو بدید ممنون میشم . راستی فرق بین DDR2 و DDR3 فقط در سرعتشونه ؟
یعنی هیشکی نیست ما رو کمک کنه ؟؟؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
دوست عزیز بهتره ddr2 بگیرید
نقل قول:
چرا باید من ddr2 بگیرم ؟
آقا رضا من با توجه به فرمایشات شما به این نتایج رسیدم //
cpu // QUAD 9550
VGA // ATI RADEAON 4850 1GB
RAM // 2*2 GB CORSAIR BUS 800
HARD // 500GB WESTERN SATA II
M.B // GA EP45UD3-R , GA EP43DS-L
1 ) از بین مادربردها نمیدونم کدومو انتخاب کنم چون فرق بینشونو نمیدونم اگه یه کم راهنماییم کنید ممنون میشم .
2 ) یه پاور و کیسم با قیمت مناسب و خوب به هم پیشنهاد کنید ممنون میشم .
3 ) نظر کلی در مورد سیستم پیشنهادی
راستی یه ریز قیمتم از قطعات گفته شده رو بدید ممنون میشم .
دوست عزيز. به نظر بنده همون DDR3 ببنديد. چون فرکانس باس پردازنده شما 1333Mhz هست و دو ماژول RAM 1GB Corsair DDR3/BUS1333Mhz با قيمت 45000 تومان و مادربورد Intel DP45SG با قيمت 175000 تومان به نظر من خيلي انتخاب خوبيه.نقل قول:
اما پاسخ سوالات:
1) EP45UD3-R از نظر چيپ جديدتره و برتره و کلا از نظر ساخت اين مادربورد سري UD3 هست و از قطعات بسيار مرغوب در ساختش استفاده شده.
2) پاور Green 535A ا قيمت 62000 تومان.
3) سيستم عاليه.
سوالي بود در خدمتم.
آقا رضا میشه راجع به این قضیه کمی بیشتر توضیح بدید؟ ربط این دو رو بهم فرکانس باس پردازنده ای مانند Intel Q9550 و رمهای DDR3نقل قول: