وحيد جان اينکه کاملا واضح هست. Intel Core 2 Quad Q9550 BUS Speed برابر 1333Mhz هست. پس بهترين کارآيي رو وقتي با حافظه داره که هم فرکانس باشن و به همين دليل RAM DDR3 با BUS Speed 1333Mhz انتخاب بهتريه تا DDR2/BUS800 .
Printable View
وحيد جان اينکه کاملا واضح هست. Intel Core 2 Quad Q9550 BUS Speed برابر 1333Mhz هست. پس بهترين کارآيي رو وقتي با حافظه داره که هم فرکانس باشن و به همين دليل RAM DDR3 با BUS Speed 1333Mhz انتخاب بهتريه تا DDR2/BUS800 .
حالا یه سوال 2 تا رم 1گیگ با باس 1333 کارایی بیشتری داره یا 2 تا 2گیگ با باس 800
حالا با فرمایشات جنابعالی واقعا گیج شدم نمیدونم DDR2 ببندم یا DDR3
آخه بودجه ی من 700 تومنه
دوست عزيز. چرا گيج شديد؟! اگر Q9550 بخريد با توجه به توضيحاتي که دادم DDR3/BUS1333Mhz بهتره. هر چقدر باس CPU و باس RAM به هم نزديکتر باشن کارآيي بالاتر ميره.نقل قول:
اما واضحه که اگر با توجه به قطعات و قيمتهايي که دادم در مجموع از نظر مالي توانائي خريد مادربورد DDR3 Support و RAM DDR3 رو نداريد مجبوريدکه مادربورد DDR2 Supportو RAM DDR2 ببنديد.
به نظر بنده شما فعلا دو تا يک گيگ ddr3 ببنديد و بعدا دو تا يک گيگ ديگه بهش اضافه کنيد(هيچ ضرري نمي کنيد).
حالا مادربردی که DDR3 را ساپرت کنه و شما پیشنهادم کردید Intel DP45SG دیگه ؟
راستی این قیمتهایی که شما میدید برگرفته از کجاست ؟
من از چند جا که قیمت کردم یه کم از قیمتهای شما بالاتر گفتن .
آره پيشنهاد بنده اينه. انتخاب ديگهاي هم هست و اونم Gigabyte EP45TUD3-R هست که 5000 تومان ارزونتره. اما من بازم Intel DP45SG رو پيشنهاد ميکنم.
تمام اين قطعاتي که گفتم توي تهران - مجتمع کامپيوتر ايران با نيم ساعت وقت گذاشتن و گشتن توي فروشگاهها مي تونيد تهيه کنيد.
حقیقت چون من تا حالا به اونجا نرفتم نمیدونم چه جور جایی حالا اونجا از کجا بفهمم جنسایی که تهیه میکنم اصلن یا نه ؟
یه وقت نریم بخریم بعد ببینیم قلابی در اومده ؟
آقا رضا در مورد باس پردازنده و باس رم من نظری ندارم چون اطلاعاتی ندارم اما همینقدر به چشم خیلی از تستها رو دیدم که با مادربرد چیپ P45 رمهای DDR3 حتی باس 1600 تفاوت در هیچ کدام از تستها با رم DDR2 نداشته این رو در بسیاری از تستها دیدم:great:نقل قول:
آقا خداییش دیگه گیج شدم نمیدونم به کدوم ساز برقسم .
نقل قول:
اينو بدونيد وقتي باس CPU و RAM به هم نزديک يا يکي باشند کارآيي بالاتر مي ره. البته اينکه ميگيد کارآيي Q9550 با DDR2 و DDR3 فرق نمي کنه فرق مي کنه اما تفاوت زياد فاحش نيست و اين در حاليست که تفاوت قيمت دو ماژول RAM Corsair DDR2/Bus 800 و دو ماژول RAM DDR3/BUS1333 فقط 10000 تومان شده.
در هر صورت با اين تفاوت قيمتي کم به نظر بنده DDR3 ارزش خريد رو داره و ضمنا جهت ارتقاء هاي آينده نيز بهينه هست و مثلا براي سري Core i7 نيازي به تعويض RAM نيست.
موفق باشيد.
آقامهرداد. من توضيحاتم رو دادم. اگر بخواين واسه تک تم حرفام مدرک اينترنتي معتبر ارائه مي دم.نقل قول:
ديگه تصميم با خودتونه.(البته چون تخصص نداريد بهتون حق مي دم با هر حرفي شک درتون بوجود بياد)
والسلام.