پاسخ: ارتقا سیستم با 500 هزار تومان
آقا رضا میشه ما رو راهنمایی کنید .
میشه یه جورایی از سر و ته این سیستم که شما هم باهاش موافق بودید بزنیم که یه کم ارزونتر در بیاد . راستشو بخوای من چشم cpu9550 و کارت گرافیک gts250 را گرفته . راهنمایییم کنید حقیقت من 600 -650 بیشتر نمیتونم هزینه کنم . دمتون گرم که ما رو همیشه راهنمایی میکنید .
نقل قول:
آقا رضا میشه ما رو راهنمایی کنید .
میشه یه جورایی از سر و ته این سیستم که شما هم باهاش موافق بودید بزنیم که یه کم ارزونتر در بیاد . راستشو بخوای من چشم cpu9550 و کارت گرافیک gts250 را گرفته . راهنمایییم کنید حقیقت من 600 -650 بیشتر نمیتونم هزینه کنم . دمتون گرم که ما رو همیشه راهنمایی میکنید .
خوب با هم بررسي مي کنيم:
M.B: GA EP43DS3-L قيمت 102000 تومان.
اين که ديگه پايينترش توي برند گيگابايت نيست. پس کاريش نميشه کرد.
CPU : Intel Core Duo Q9550 Box قيمت 230000 تومان
اينم که فرموديد مي خواين باشه.
H.D.D 500GB Western Digital SataII قيمت شده 57000 تومان وهاردهاي پايينترش اختلاف قيمت چنداني ندارن و مقرون بصرفه نيستن.
RAM 2*1GB Kingston DDR2/Bus 800 با گارانتي سرير قيمت 22000 تومان.
اين ديگه پايينتر RAM قابل اطمينانه. مگه اينکه بشه 1GB که 11000 تومان افت کنه و بعدا بذاريد روش!؟
DVD Writer Liteon 22X Light Scribe SataII قيمت 28000 تومان.
ديگه از اين پايينتر ميشه Combo Drive که 5000 تومان ارزونتره و ارزش نداره.
Case + Power green 430 watt قيمت بسته به انتخاب کيس حدود 65000 تومان.
پاور رو مي توني 320وات بگيري. حدود 10000 تومان افت مي کنه. توي انتخاب کيس هم که سليقه اي و دستت بازه.
VGA : ATI Radeon HD4670 - 1GB قيمت 100000 تومان.(برندهاي گيگابايت - HIS و Inno3D و...)
اينم که گفتيد GTS250 ميخواين که قيمتش EVGA Geforce250 - 1GB برابر 210000 تومانه.
پس خودتون با اين چيزايي که گفتم بررسي کنيد و تصميم بگيريد.
بازم سوالي بود در خدمتم.
آقا رضا دوستم یه سیستم داره میخواد بفروشه گفت از یکی بپرس ببین چند میخرند منم گفتم کی بهتر از آقا رضا . اونم میخواد سیستمشو ارتقا بده ممنون .اینم برام قیمتاشونو تفکیک کنید .
M.B : intel 845E max
cpu : pentium 4 2.4GHZ
ram : 256 ddr towin
vga : ATI 64 ddr
CD ROM : asus uox
توجه شما رو به اين تاپيک جلب مي کنم. حتما ببينيدش. 4850 کارت خيلي خوبيه. اگه بتونين خوش قيمت باهاش صلاح بريد خيلي به نفعتونه:
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
نقل قول:
آقا رضا دوستم یه سیستم داره میخواد بفروشه گفت از یکی بپرس ببین چند میخرند منم گفتم کی بهتر از آقا رضا . اونم میخواد سیستمشو ارتقا بده ممنون .اینم برام قیمتاشونو تفکیک کنید .
M.B : intel 845E max
cpu : pentium 4 2.4GHZ
ram : 256 ddr towin
vga : ATI 64 ddr
CD ROM : asus uox
سيستم ايشون قيمت زيادي نمي خوره:
M.B : intel 845E max قيمت حدود 15000 تومان.
cpu : pentium 4 2.4GHZ قيمت حدود 23000 تومان.
ram : 256 ddr towin قيمت حدود 6000 تومان.
vga : ATI 64 ddr قيمت حدود 8000 تومان.
CD ROM : asus uox قيمت حدود 5000 تومان.
بايد به جايي که روي قطعات دست دوم کار مي کنند سر بزنيد و از رقابت بينشون استفاده کنيد و به بالاترين قيمت بفروشيد. اما بازم ميگم قيمت آنچناني نداره.
آقا رضا قیمت قطعات الان تو بازار چی جوریه . بالا رفته یا پایین؟ . اگه من بخوام ارتقا بدم کی ارتقا بدم بهتره ؟
به هيچ عنوان قابل پيش بيني نيست. اما فکر نکنم تغيير آنچناني حداقل تا يکماه آينده داشته باشيم. چون قيمتها وقتي کاهش پيدا مي کنه که تکنولوژي جديد بخواد وارد بازار بشه و وقتي هم افزايش کاذب پيدا مي کنه که يک جنس بخصوص کم بشه و فقط قيمت اونه که افزايش پيدا مي کنه که با توجه به تنوع قطعات موجود در بازار اين مساله خيلي کم پيش مياد و در اکثر قطعات آنقدر برندهاي خوب زياد هستن که عموما اگه يکي کم بشه بازم انتخابهاي خوب زياد هست.
به نظر بنده خريدتون رو انجام بديد و به انتظار ننشينيد. هميشه با گذشت چند ماه تکنولوژي جديد مياد و قبليها ارزون ميشه. زياد به اين مساله فکر نکنيد.
پس با راهنمایی های شما من به این نتیجه رسیدم .بازم اگه اشکالی داره بهم بگید .ممنون
cpu / intel core 2 quad 9550
MB / GA ep45ud3-R
ram / kingeston 2*1 GB DDR3 bus 1333
VGA/ gts250 1GB
hard / western 500 GB sataII
در ضمن هم قیمت این رم و هم قیمت رمهای DDR3 با BUS های مختلف رو برام بذارید ممنون میشم .
بعدشم من کیس دارم یه پاور بهم معرفی کنید .
در ضمن رمها با BUS های مختلف چه تفاوتی با هم دارند ?
نقل قول:
پس با راهنمایی های شما من به این نتیجه رسیدم .بازم اگه اشکالی داره بهم بگید .ممنون
cpu / intel core 2 quad 9550
MB / GA ep45ud3-R
ram / kingeston 2*1 GB DDR3 bus 1333
VGA/ gts250 1GB
hard / western 500 GB sataII
در ضمن هم قیمت این رم و هم قیمت رمهای DDR3 با BUS های مختلف رو برام بذارید ممنون میشم .
بعدشم من کیس دارم یه پاور بهم معرفی کنید .
در ضمن رمها با BUS های مختلف چه تفاوتی با هم دارند ?
دوست عزيز اين مادربورد فقط رمهاي DDR2 رو ساپورت مي کنه.من کجا گفتم Kingston DDR3 ؟!؟!!؟ شما قيمت RAM DDR3خواستيد منم دادم. فکر نمي کردم واسه اين سيستم قيمت RAM DDR3 رو سوال کرديد!؟
نهيتا شما بهترين انتخابهاتون بر اساس يکي از موارد زير بايد باشه :
دو تا ماژول 1GB DDR2/BUS 800 Corsairقيمت 33000 تومان.
دو تا ماژول 1GB DDR2/BUS 800 kingston Sarirقيمت 22000 تومان.
دو تا ماژول 2GB DDR2/BUS 800 Corsairقيمت 62000 تومان.
دو تا ماژول 1GB DDR2/BUS 800 kingston Sarirقيمت 38000 تومان.
هر چقدر باس RAM بالاتر باشه سرعت انتقال داده ها به RAM و خواندن اطلاعات از اون سريعتر انجام مي شه و اگر پل شمالي مادربورد و خود پردازنده اون باس رو ساپورت کنن توي سرعت سيستم تاثير مستقيم داره. اما واسه يکي مثل شما که قيمت همراه با کارآيي مهمه به دليل اختلاف قيمت زياد و بيخود رمهاي باس 1066 با رمهاي باس 800 من همون باس 800 رو پيشنهاد مي کنم.
برند کارت گرافيکتون هم اگر EVGA باشه که قيمت يک گيگش 205000 تومانه خيلي بهتره. CPU هم حتما BOX تهيه کنيد.
پاور هم فقط Green تهيه کنيد و يک 430Watt اين برند قيمتش حدود 38000 تومانه و براتون کافيه. کيسهاي Green هم خوبن و قيمتهاشون از 25000 تومان هست به بالا که بايد بريد و ببينيد و بر حسب سليقه و قيمت خودتون انتخاب کنيد.
(من از امروز تا سه شنبه نيستم)
اولا منظور از box چیه بعدشم اگه بخوام از DDR3 استفاده کنم چقدر هزینه بر میداره ؟