دوست عزيز اين مادربورد فقط رمهاي DDR2 رو ساپورت مي کنه.من کجا گفتم Kingston DDR3 ؟!؟!!؟ شما قيمت RAM DDR3خواستيد منم دادم. فکر نمي کردم واسه اين سيستم قيمت RAM DDR3 رو سوال کرديد!؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mehrdad jafari برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
نهيتا شما بهترين انتخابهاتون بر اساس يکي از موارد زير بايد باشه :
دو تا ماژول 1GB DDR2/BUS 800 Corsairقيمت 33000 تومان.
دو تا ماژول 1GB DDR2/BUS 800 kingston Sarirقيمت 22000 تومان.
دو تا ماژول 2GB DDR2/BUS 800 Corsairقيمت 62000 تومان.
دو تا ماژول 1GB DDR2/BUS 800 kingston Sarirقيمت 38000 تومان.
هر چقدر باس RAM بالاتر باشه سرعت انتقال داده ها به RAM و خواندن اطلاعات از اون سريعتر انجام مي شه و اگر پل شمالي مادربورد و خود پردازنده اون باس رو ساپورت کنن توي سرعت سيستم تاثير مستقيم داره. اما واسه يکي مثل شما که قيمت همراه با کارآيي مهمه به دليل اختلاف قيمت زياد و بيخود رمهاي باس 1066 با رمهاي باس 800 من همون باس 800 رو پيشنهاد مي کنم.
برند کارت گرافيکتون هم اگر EVGA باشه که قيمت يک گيگش 205000 تومانه خيلي بهتره. CPU هم حتما BOX تهيه کنيد.
پاور هم فقط Green تهيه کنيد و يک 430Watt اين برند قيمتش حدود 38000 تومانه و براتون کافيه. کيسهاي Green هم خوبن و قيمتهاشون از 25000 تومان هست به بالا که بايد بريد و ببينيد و بر حسب سليقه و قيمت خودتون انتخاب کنيد.
(من از امروز تا سه شنبه نيستم)

Bookmarks