mzz (30-12-09)
در حالت مرگ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید که سیستم رو منفجر کنه ( من معمولا از تست پاور استفاده میکنم که یک فشار اساسی به سیستم بیاره ولی نمیدونم با نشناختن gpu این تست برات کار میکنه یا نه )برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mzz برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگر gpu رو نشناخته cpu رو باهاش تست کن حداقل 15 دقیقه ، بعد یه تست بنچمارک گرافیک مثلا 3d mark یا resident evil اجرا کن ( البته تو حالت ویندوز نه فول اسکرین که بتونی دماها رو هم ببینی )
نتیجه رو بگو
mzz (30-12-09)
کاربر شهرسختافزار
برای منم جی پی یو و پاورسپلای رو نشناخت و از اپدیت نبودن دیرکت ایکس ایراد گرفتبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nima_hl برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
l don't care about the truth anymore, What's real doesn't matter, What's important is how we live our lives
کاربر شهرسختافزار
قبل وبعد جم و جور کردن سیمای پاوربرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nima_hl برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط mzz در تاریخ 10-02-10 انجام شده است
کاربر شهرسختافزار
اینم نتیجه تو فایل زیپ همه عکسای OCC
نظرتون چیه سیستم هیچ اروری هم نداد فکر کنم مشکل از بایوسش بود که با آپدیت شدن حل شد
در کل نظر یادتون نره
آخرین ویرایش توسط mzz در تاریخ 10-02-10 انجام شده است
|
|
کاربر شهرسختافزار
پس بااپديت باياس حل شد. دوستان چه اونايي که با سيستمشون مشکل دارن و چه اونايي که ندارن سعي کنن هميشه هر از گاهي يه سري به سايت مادربوردشون بزنن و باياس جديدشو در صورت وجود بگيرن و نصب کنن. ممکنه در پاره اي اوقات حتي باعث افزايش کارآيي سيستم بشه.
توي اين زمينه ميشه گفت گيگابايت سايت User Friendly تري(زيبا و کاربر پسند و راحت) به نسبت ساير برندها داره.
واقعا مساله پشتيباني خيلي اهميت داره.
mzz (30-12-09)
کاربر شهرسختافزار
حالا میخوام با موزیلا تست کنم ببینم چب مبشه خدا کنه ارور نده وگرنه مجبورم با مرورگر محبوبم خداحافظی کنم
اگر روی درب کیس هم فن 12 سانتی قابل نصب باشه به نظرم اون فن پشت رو باز کنید و روی درب نصب کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mzz برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
البته توجه داشته باشید که فن رو برعکس این حالت نصب کنید تا هوای خنک بیرون کیس رو بگیره و به سمت پردازنده و هیت سینک پل شمالی هدایت کنه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
البته قبل از انجام دادن این کارها یه مدت درب کیس رو باز بگذارید و باهاش کار کنید اگر مشکل تهویه داشته باشید در این حالت سیستمتون باید دمای پائینتری داشته باشه ( نباید دیکه هنگ کنه )
mzz (30-12-09)
کاربر شهرسختافزار
رو در کیس AIR duct هست و هم جای فن دارهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nima_hl برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگه تونستم فن رو پشت AIR duct میزارم
باز مهندس عمرانی وارد هستند تو محصولات خودشون نظر بدن چه جوری تهویه کیس رو بالا ببریم
گمان نمیکنم از آپدیت بایوس باشه چون آپدیتهای اخیر برای بهینه شدن acc بودنبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mzz برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
راستی گفتم acc یه چک بکن ببین یه موقع شانست خوبه و هسته چهارم رو میتونی باز کنی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
من وارد نیستم چه جوری میشه هسته چهارم رو باز کردبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nima_hl برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks