قبلش اینو بگم که اصلا طرف بورس نرو که هرکی رفته کلی ضرر کرده اونایی هم که سود کردن سودش خیلی کم بوده. توجه کن که دولت می خواد ملت پولاشونو ببرن توی بورس که همه سود به خودش برسه ولی شما چنین اشتباهی نکن که البته راجع به اینا کلی خبر توی فضای مجازی منتشر کردم که الان ملت می دونن سرمایه هاشون رو کجا ببرن. شما یک میلیون هم داری نبر توی بورس که اشتباه بزرگیهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط m_agham[MENTION=16774
یک اشتباهی که شما می کنی اینه که خودت رو ملزم کردی که حتما باید 80 تب از فلان سایت باز کنی در حالی که اصلا چنین چیزی نیازی نیست. مثلا خیلی از سایت های جهانی هم که معروف هستن بهینه نیستن و مصرف رم و پردازنده رو بالا می برن که من خودم وارد این سایت ها نمیشم مگه اینکه واقعا ضروری باه که اونم یک یا دو تب باز می کنم. شما هم اگه وارد این سایت شدی نیازی به باز کردن 80 تب نیست مثلا 5 تا تب باز کن که یکیش صفحه اصلی سایته
حتی با فرض داشتن رم 8 گیگ این سیستم شما نیست که ضعیفه بلکه نحوه کار شما با کامپیوتر اشتباهه که می خوای کلی برنامه رو همزمان با هم باز کنی که اصلا نیازی به اینکار نیست و شما باید از سیستمت بهینه استفاده کنی
Bookmarks