پاسخ: 6 میلیون برای ارتقاع رم و پردازنده یا کوبیدن و ساختن مجدد
نقل قول:
ارسالی توسط m_agham@[URL="https://www.shahrsakhtafzar.com/forum/member.php?u=16774"
yahoo.com[/URL];447742]اره مرورگر اج روون تر بود.اشتباهی نوشتم کروم....
سایت بورس چون مدام اطلاعاتش بروز میشه هر چند لحظه یه بار، شاید به خاطر اونه
به این ربط چندانی شاید نداشته باشه.
نقل قول:
ارسالی توسط m_agham@[URL="https://www.shahrsakhtafzar.com/forum/member.php?u=16774"
yahoo.com[/URL];447743]با نرم افزار CPU-Z و AIDA یه تست سریع از رم گرفتم. برند رم نوشته کینگستون(فکر میکردم برند معمولی باشه،نمیدونستم کینگستونه) فرکانس که همون 1333 مگا هست که گفته تا 1600 میشه اورکلاکش کرد.زمان تاخیر هم نوشته 9.9.9.24
تو قسمت dram:fsb ratio زده 20:3 که به وضوح نشون میده تعامل پردازنده و رم در چه وضعیت غمناکیه!
به نظرتون رم استوک 16 با 4 ماژول 4 گیگی، با فرکانس 2400 مگا و تاخیر 9.11.11.31، با قیمت 1.600 ارزش خرید داره؟
میخواستم اگه قیمت مناسب پیدا کردم،2 تا رم 8 بندازم که با رم های خودم بشه 24 گیگ.ولی فروشنده ها نمیدونم چرا اینقدر قطعات 2 نسل پایینتر رو گرون میدن.ارزش خرید نداره به نظرم با این قیمت ها
خیلی در پی تاخیر رم و اینها نباشین مخصوصا با این سیستم که فقط در حالت اورکلاک بیش از فرکانس 1866 را ارائه میکنه .
بیشتر از همه ، حجم رم مهم هست .
دوما اینکه شما الان وقتی رفتار سایت را نشناختین ، یعنی نمیدونین با باز کردن یه سربرگ از اون سایت ، وقتی در کدوم قسمت سایت یا چه رویداد از سایت را که رقم میزنین ، چقدر رم و همچنین چقدر cpu مصرف میکنه ، نمیشه سرخود منابع تون را ارتقاء بدین (حالا رم ، تقریبا مشخص هست و طبق همون اطلاعات task manager ، حجم 16 گیگ ، تقریبا کافی هست اما مصرف cpu را که این طور نمیشه متوجه شد . فقط طبق اطلاعات task manager الان میدونیم که 4 هسته را کامل استفاده میکنه ، ولی نمیدونیم تا چند هسته ی دیگه براش کافی هست) .
اول باید متوجه بشید که فرضا یه سربرگ را که باز میکنین (در چه قسمت از اون سایت که میرین یا در چه رویدادی اش) ، چه مقدار cpu مصرف میکنه .
با این حال شما اگه رم تون را هم که بیشتر کنین اما احتمالا همچنان مشکل cpu تون وجود خواهد داشت (توی همون سایت هایی که عکس فرستادین) .
یا اینکه طبق استفاده تون اگه یه سربرگ ، کمتر از 4 هسته استفاده میکنه ، تعداد سایت هایی را که در سربرگ باز میکنین ، کمتر سربرگ باز کنین .
نقل قول:
ارسالی توسط m_agham[MENTION=16774
yahoo.com;447738]اومدم یه کار دیگه کردم.به جای سایت بورس، پنل اینترنت سایت مخابرات رو باز کردم.همون 80 تا پنجره روی فایرفاکس
این شد نتایج
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
خب رم نصفه هم نشد.پردازنده هم که انگار نه انگار.
یعنی سایت بورس اینقدر سنگینه؟
قبلش اینو بگم که اصلا طرف بورس نرو که هرکی رفته کلی ضرر کرده اونایی هم که سود کردن سودش خیلی کم بوده. توجه کن که دولت می خواد ملت پولاشونو ببرن توی بورس که همه سود به خودش برسه ولی شما چنین اشتباهی نکن که البته راجع به اینا کلی خبر توی فضای مجازی منتشر کردم که الان ملت می دونن سرمایه هاشون رو کجا ببرن. شما یک میلیون هم داری نبر توی بورس که اشتباه بزرگیه
یک اشتباهی که شما می کنی اینه که خودت رو ملزم کردی که حتما باید 80 تب از فلان سایت باز کنی در حالی که اصلا چنین چیزی نیازی نیست. مثلا خیلی از سایت های جهانی هم که معروف هستن بهینه نیستن و مصرف رم و پردازنده رو بالا می برن که من خودم وارد این سایت ها نمیشم مگه اینکه واقعا ضروری باه که اونم یک یا دو تب باز می کنم. شما هم اگه وارد این سایت شدی نیازی به باز کردن 80 تب نیست مثلا 5 تا تب باز کن که یکیش صفحه اصلی سایته
حتی با فرض داشتن رم 8 گیگ این سیستم شما نیست که ضعیفه بلکه نحوه کار شما با کامپیوتر اشتباهه که می خوای کلی برنامه رو همزمان با هم باز کنی که اصلا نیازی به اینکار نیست و شما باید از سیستمت بهینه استفاده کنی
نقل قول:
قبلش اینو بگم که اصلا طرف بورس نرو که هرکی رفته کلی ضرر کرده اونایی هم که سود کردن سودش خیلی کم بوده. توجه کن که دولت می خواد ملت پولاشونو ببرن توی بورس که همه سود به خودش برسه ولی شما چنین اشتباهی نکن که البته راجع به اینا کلی خبر توی فضای مجازی منتشر کردم که الان ملت می دونن سرمایه هاشون رو کجا ببرن. شما یک میلیون هم داری نبر توی بورس که اشتباه بزرگیه
یک اشتباهی که شما می کنی اینه که خودت رو ملزم کردی که حتما باید 80 تب از فلان سایت باز کنی در حالی که اصلا چنین چیزی نیازی نیست. مثلا خیلی از سایت های جهانی هم که معروف هستن بهینه نیستن و مصرف رم و پردازنده رو بالا می برن که من خودم وارد این سایت ها نمیشم مگه اینکه واقعا ضروری باه که اونم یک یا دو تب باز می کنم. شما هم اگه وارد این سایت شدی نیازی به باز کردن 80 تب نیست مثلا 5 تا تب باز کن که یکیش صفحه اصلی سایته
حتی با فرض داشتن رم 8 گیگ این سیستم شما نیست که ضعیفه بلکه نحوه کار شما با کامپیوتر اشتباهه که می خوای کلی برنامه رو همزمان با هم باز کنی که اصلا نیازی به اینکار نیست و شما باید از سیستمت بهینه استفاده کنی
من تقریبا میشه گفت 9 ساله بورس فعالم.دیگه از آب و گل دراومدم. ولی صحبت هات رو قبول دارم.برای کسانی که میخوان تازه وارد بشن خیلی باید محتاط باشند...
اما اینکه چرا 80 تا سربرگ باز میکنم و چه نیازی هست.من روی اکسل فرمول هایی نوشتم که باهاش داده هایی رو بررسی میکنم و خروجی میگیرم که خود سازمان بورس در اختیار عموم قرار نمیده.
اما در بخشی از این نرم افزار، نیاز به حذف یه سری داده ها هست که فقط به صورت دستی میشه فهمید اون داده های مشکل دارن.یعنی باید نماد رو باز کنم مطمئن بشم داده ای که لازم هست صحیحه.برای همین باید باز بشن.همیشه 80 تا نیست،گاهی شاید 30 تا باشن گاهی 120 تا...
اما اگه بخوام دستی باز کنم نگاه کنم ببندم خیلی زمان بره.برای همین دادم اکسل خودش همرو توی یه مرورگر باز میکنه بعد من با چند تا کلیک متوجه میشم چه خبره و کلوز میکنم یکی یکی
حالا وقتی هم رم میچسبه هم پردازنده، وقتی اون چند تا کلیک میخوام بکنم روی اون صفحه،این دیر پاسخ میده، خیلی رو مخه!
به نظرم برو سراغ تغییر سیستم به نسل جدید و ddr4 -
مینی پی سی های hp با 16 گیگ رم DDR4 و پردازنده i5 نسل 7 یا 8 رو اگه استفاده کنی واقعا اختلاف رو احساس میکنی ! وقتی چندین کار با سیستم انجام میدی، نیاز به تعداد هسته و رشته بالا و رم با فرکانس بالا داری که حداقل بین جابه جایی بین اکسل و مرورگر یا حتی تب های مرورگر اتلاف زمانی نداشته باشی
درمورد مینی کیس ها این شایعات بدردنخور بودن و فلان رو باور نکن - هم قطعاتش موجوده و هم همه تعمیرکارها این سیتسم ها رو تعمیر میکنند!
اتفاقا من برای یک شرکت مدیریت سرمایه که 10-12 تا کارمند مسلط به بورس داشت و با سرمایه مردم کار میکردن، بخاطر داشتن محدودیت بودجه (چون تعداد زیادی مانتیور بزرگ و با کیفیت میخواستن) از همین مینی کیس ها استفاده کردم و الان بعد 4 سال خرابی آنچنانی پیش نیومده و مشکلات سخت افزاری که داشتن بخاطر نگهداری ضعیف خودشون بوده (گذاشتن کیس روی زمین که باعث ورورد گرد و خاک و ضربه خوردن ناگهانی میشد و چندباری هم نوسان برق بخاطر انجام جوشکاری داخل دفتر بدون قطع کردن سیستم ها!)
به هیچ عنوان خرید قطعات استوک برای کیس رو توصیه نمی کنم وقتی می شه با کمی هزینه بیشتر از نسل های جدید خرید. البته 20 میلیون برای 4 قطعه خیلی خوبه و می شه قطعات بروزی گرفت. البته میان رده های نسل 15 اینتل Arrow Lake هم معرفی شدند و تا چند وقت دیگه هم وارد بازار ایران میشن اگه صبر کنی و نسل 15 با سوکت جدید اینتل بگیری خیلی با ارزش تره. ارزش داره یکی دوماه صبر کنی برای نسل جدید
نقل قول:
به هیچ عنوان خرید قطعات استوک برای کیس رو توصیه نمی کنم وقتی می شه با کمی هزینه بیشتر از نسل های جدید خرید. البته 20 میلیون برای 4 قطعه خیلی خوبه و می شه قطعات بروزی گرفت. البته میان رده های نسل 15 اینتل Arrow Lake هم معرفی شدند و تا چند وقت دیگه هم وارد بازار ایران میشن اگه صبر کنی و نسل 15 با سوکت جدید اینتل بگیری خیلی با ارزش تره. ارزش داره یکی دوماه صبر کنی برای نسل جدید
سلام
البته الان دو ماهی میشه پردازنده های سری 200 اینتل وارد ایران شدن و مادربرداش حتی 2.5 ماه میشه.
و امکان خریدشون هست.
به این نسل دیگه 15 قرار نیست گفته شه. سری 2 یا 200 میگن دیگه (فعلا 200 میگن که با نسل 2 قدیمی اشتباه نشه)
چون گفتید میان رده و خب 245K هم میان رده حساب میشه.
فک کنم منظور شما پردازنده های غیر سری Kش بود که درسته و مثل همیشه بهمن/اسفند میان ایران
به همراه بردای چیپست H و B
در ضمن پیشنهاد میدم امضاتون رو تغیر بدید چون بعد سومین میکروکد و سومین بایوس سازنده ها مشکلات نسل 13 و 14 (که اونم همه شون دارای مشکل نبودن بلکه حدود 30 درصدشون (ماکسیمم عدد وگرنه تا 20 درصد حداقلی هم گفته شده) به مشکل میتونستن بخورن
برای مثال از بالای صد تا پردازنده نسل 13 و 14ی که فروختم و از خریدار خبر دارم (از اول که نسل 13 اومد تازه) هیچکدوم به مشکل نخوردن تازه نه بایوس آپدیت کردن نه میکروکد!
اما بعضی همکارامون بودن که پردازنده های فروخته شده شون (بدون ارتقای میکروکد و بایوس به مشکل خوردن)
اما اگه کسی پردازنده ش سالم باشه، مادربردش به آخرین بایوس آپدیت کنه و میکروکد پردازنده ش رو به آخرین، دیگه به مشکل نمیخوره.
اضافه کنم که تو خراب شدن پردازنده هایی هم که باگ داشتن سازندگان برد هم مقصر بودن.
برای مثال تقریبا 90 درصد سازندگان برد قابلیت های خاصی میذارن که محدودیت های ولتاژ و واتیج و .. اینتل رو دور میزنه
مثلا پردازنده 14700K برای PL1 عدد 125 وات و برای PL2 عدد 254 وات هست دیگه.
اینا با فعال کردن یه گزینه (مثلا تو ایسوس میشه ایسوس پرفورمنس انهسمنت) میان هر دو رو روی عدد 4096 وات (این عدد بیانگر نامحدود کردن وات مصرفی پردازنده هست)
و لیمیت ولتاژی که میتونه پردازنده بکشه رو هم حذف میکنن!
رنتیجه پردازنده خیلی بیشتر از چیزی که اینتل اعلام کرده و استانداردش هست مصرف میکنن و برق بهشون میرسه
تو 14700K تا 320 وات (بدون اورکلاک تازه) میره!
تو 14900K تا 400 وات!
و اونایی کهبه مشکل خوردن همگی به خاطر فعال بودن این قابلیت ها بودن
وگرنه پردازنده های که با استانداردای اینتلی کار کردن مشکلی نداشتن
همچنین پردازنده هایی که در کارخونه های خاصی مثل کارخونه آمریکاش، یا کاستا ریکارش تولید شدن مشکلی نداشتن
بیشتر مشکل تو پردازنده های تولید چین و هندش بوده.
در مورد سری 200 هم هیچ مشکلی ندارن، بحثشون کاهش کارایی نسبت به نسل 14 بود توی مولتی کور که خب وقتی هایپر ترد ندارن طبیعیه
عملا تعداد رشته هاشون نصفه برای هسته های پرفورمنس
و از اون ور شاهد کاهش فرکانس هم بودیم (تا 500 مگاهرتز که عدد قابل توجهی هست برای هر هسته)
اما اینتل تا الان یک آپدیت اصلی داده، دومیش هم به زودی میده (سازندگان برد بتا ش رو زودتر دادن)
که باعث افزایش کارایی قابل قبولی میشه
اما بازم ماکسیمم نیست و قطعا تو ماه های آینده بایوس های بهتر میده که قویتر میشن
همین قضیه سر نسل 12 هم بود، قبلش سر نسل 10 هم بود
یا توی ای ام دی سر رایزن سری 1000 که پر از باگ بود تا سری 4000 طول کشید تا همه باگاش برطرف شه! یعنی 4 نسل!
و سری 5000ش بود که از اول بدون باگ بود دیگه
با اینحال باز سری 7000 که اومد تا مدت ها کلی باگ داشت
برای مثال هر باری که نیاز میشد رم ترینینگ کنه 4 دقیقه طول میکشید تا این کارو انجام شه و تصویر بیاد بالاخره
و خیلی از خریداران خب 4 دقیقه صبر نمیکنن وقتی میبینن 10-20 ثانیه گذشت و تصویری نیومد و چراع برد هم روی رم هست فک میکنن رم خرابه یا دی رم کنترلر پردازنده یا اسلات های برد
اما بعدا با گذشت زمان و آپدیت های بایوس اینا این مدت هی کوتاه و کوتاه تر شد
اما همچنان به نسبت اینتل تایمش دو سه برابربیشتر طول میکشه
سلام و عرض ادب دوستان.
با توجه به صحبت های انجام شده، به نظرم بهتره خیلی نرم سمت ارتقاع و سال بعد یه سیستم ddr5 جمع کنم. اما چون تا اون زمان یه مقدار زمان طولانی هست و منم این کم بود رم خیلی ازار دهنده کارم شده، برای همین فقط در حد رم ارتقا دادم.
4 تا ماژول 4 گیگ از برند کورسیر گرفتم. با فرکانس 2400 مگاهرتز و زمان تاخیر 9.11.11.31
به قیمت 1.5 میلیون
وضعیت در زمانی که 100 پنجره مرورگر+اکسل+تلگرام بازه:
مقایسه دو ماژول 4 گیگی 1333 قبلی با 4 ماژول 4 گیگی 2400:
نظرتون چیه دوستان؟
اما همچنان پردازنده الکی میچسبه به سقف،حتی وقتی داخل اکسل یه سرچ انجام میدم، بدون اینکه مروگرها باز باشن! فکر کنم به خاطر همون پردازش گرافیک هست که به گردن پردازنده افتاده
نقل قول:
yahoo.com[/URL];447790]سلام و عرض ادب دوستان.
با توجه به صحبت های انجام شده، به نظرم بهتره خیلی نرم سمت ارتقاع و سال بعد یه سیستم ddr5 جمع کنم. اما چون تا اون زمان یه مقدار زمان طولانی هست و منم این کم بود رم خیلی ازار دهنده کارم شده، برای همین فقط در حد رم ارتقا دادم.
4 تا ماژول 4 گیگ از برند کورسیر گرفتم. با فرکانس 2400 مگاهرتز و زمان تاخیر 9.11.11.31
به قیمت 1.5 میلیون
نظرتون چیه دوستان؟
اما همچنان پردازنده الکی میچسبه به سقف،حتی وقتی داخل اکسل یه سرچ انجام میدم، بدون اینکه مروگرها باز باشن! فکر کنم به خاطر همون پردازش گرافیک هست که به گردن پردازنده افتاده
سلام مجدد
قبلا که بهتون گفته بودم :
نقل قول:
دوما اینکه شما الان وقتی رفتار سایت را نشناختین ، یعنی نمیدونین با باز کردن یه سربرگ از اون سایت ، وقتی در کدوم قسمت سایت یا چه رویداد از سایت را که رقم میزنین ، چقدر رم و همچنین چقدر cpu مصرف میکنه ، نمیشه سرخود منابع تون را ارتقاء بدین (حالا رم ، تقریبا مشخص هست و طبق همون اطلاعات task manager ، حجم 16 گیگ ، تقریبا کافی هست اما مصرف cpu را که این طور نمیشه متوجه شد . فقط طبق اطلاعات task manager الان میدونیم که 4 هسته را کامل استفاده میکنه ، ولی نمیدونیم تا چند هسته ی دیگه براش کافی هست) .
چرا cpu الکی بچسبه؟!
از خودش که چیزی نداره . نرم افزارها دارن بهش دستور میدن ، این هم انجام میده .
پردازش گرافیکی را که اصلا cpu نمیتونه انجام بده . برعکس اش صادق هست (پردازش cpu بیفته روی دوش gpu که باز هم این کار را نمیکنن مگر در مواردی موازی سازی که دستورات ، این قابلیت را داشته باشن وگرنه سرعت پردازش بخاطر فرکانس بسیار پایین gpu و همچنین ساختار کش اش (تازه اگر هم داشته باشن ، بسیار کم برای هر هسته ی GPU میشه) ، خیلی سرعت انجام کار را پایین میاره) .
نهایتا پردازش گرافیکی ، روی دوش خودش هست . نه روی دوش cpu .
---------------------
البته اگه دقیق تر بخوایم بگیم اینه که پردازش گرافیکی ، چیزی جز محاسبات کوچک اما در تعداد بسیار زیاد نیست . بنابراین cpu و gpu همون کار را میتونن انجام بدن اما سرعت پردازش شون هست که متفاوت هست . یعنی اگه به gpu ای که 1000 هسته داره ، مثلا 1000 تا دستور (با یک بار کاری) را بدیم و در 1 ثانیه انجام بده (یعنی انجام هر دستور از این 1000 دستور ، 1 ثانیه طول بکشه) ، اما اغلب ، cpu قطعا انجام این 1000 دستور را خیلی بیشتر طول میده (البته کاملا به تعداد هسته های cpu هم مربوطه) . مثلا یک مدل خاص از cpu ، اون را در 10 ثانیه انجام میده (یعنی 10 برابر یا خیلی بیشتر از این ، سرعت انجام کارِ کمتر از gpu در تعداد دستورات بسیار بالا) .
اما اگه فقط یک دستور از این 1000 دستور (یا تعداد خیلی محدود مثلا 4 دستور) را به cpu برای انجام کار داده بشه ، چیزی که gpu اون را در 1 ثانیه انجام داد ، مثلا cpu اون را در فرضا 0.2 ثانیه انجام میده .
اینها مثال بود و کاملا بسته به مدل های خاص از cpu و gpu و معماری هاشون داره . ولی یه چیزی که روال کلی دستون بیاد ، گفتم .
این به این معنی نیست که تعداد دستورات در برنامه ای بالا بود ، پس gpu پردازشش را انجام بده .
بلکه خود نویسنده ی نرم افزار باید محاسبات را که بصورت پیش فرض روی cpu هستند ، روی gpu منتقل کنه (با رابط های گرافیکی مثل opengl یا directx و ...) .
پس انتظار نداشته باشین که gpu تون را که قویتر کنین ، پردازش از cpu روی gpu بیفته .
نقل قول:
ارسالی توسط m_agham[MENTION=16774
yahoo.com;447790]سلام و عرض ادب دوستان.
به قیمت 1.5 میلیون
نظرتون چیه دوستان؟
گفتی 100 تا تب باز کردی ولی توی عکس 20 تا نشون میده. شما همون 80 تا تب باز کن که با عکس های قبلیت بشه مقایسه کرد
الان مصرف سی پی یو برای اکسل و تلگرام صفر درصده چون پردازشی در کار نیست ولی برای فایرفاکس زیاده چون پردازش اعداد سی پی یو و رم رو درگیر می کنه
الان 20 تا تب باز کردی فقط 70 درصد سی پی یو و رم رو اشغال کرده ولی قبلا که 8 گیگ رم داشتی و 80 تا باز کرده بودی سی پی یو 100 درصد و رم 95 درصد بود.
برای همین مشخص نیست این 20 تا تب از چه سایتی باز کردی. دو تا ویدئو در دو حالت رم 8 و رم 16 بگیر و اینجا بذار ببینیم چه سایت هایی رو باز می کنی