سلام
۸ گیگ رم برای هفتاد هشتاد تا سربرگ و وب سایت ؟!
۱۶ گیگ رم هم برای فقط همین کار (بدون استفاده از بقیه ی نرم افزارها) هم کمه .
رم ۳۲ گیگ تهیه کنید .
بعد از ده دوازده سال مجدد برگشتم انجمن
اکانت قبلیم اونقدر دیر اومدم که کلا فراموش کردم همه مشخصاتش روبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دوستان مشخصات سیستم من اینه:
پاور 530 وات گرین
مین maximus vi hero سوکت 1150 (رم ddr3 اما گرافیک تا ddr5 ساپورت میکنه) پورت pcie ورژن 3 داره
پردازنده i5-4670k
رم 2*4 گیگ فرکانس 1333 برند معمولی
هارد ssd از نوع سوکت ساتا
گرافیک 1 گیگ داشتم خراب شد که فعلا پردازنده گرافیک داره تا بعدا یه گرافیک 8 گیگ استوک بگیرم
خب این سیستم سال 92 جمع کردم که در زمان خودش خیلی خوب بود، ولی با سنگین شدن برنامه ها، الان رم داره کم میاره.از اونجایی که مین تا فرکانس 3000Mhz رو در حالت اورکلاک ساپورت میکنه، تصمیم گرفتم رم ها رو ارتقا بدم و همینطور پردازنده رو
طبق جستجویی که کردم با حدود 6 میلیون، پردازنده i7-4790k به همراه رم دوال 16 گیگ فرکانس 2400Mhz میشه تهیه کرد.
حالا سوالم اینه، به نظرتون همین هزینه رو بکنم و رم و پردازنده رو ارتقاع بدم یا صرفه نداره و کلا بیخیالش بشم برم از اول یه سیستم استوک ddr5 یا ddr4 تهیه کنم؟
نیازهایی که دارم،بیشتر سرعت بالاست.البته نه سرعت فضایی.چون خیلی اهل گیم نیستم، مخصوصا گیم سنگین.تهش یه کال اف دیوتی چیزی بزنم
رم هم در حد 16 گیگ کفایت میکنه برام. ولی رم فرکانس بالا روی نوع ddr3 اصلا تولید نمیشه،استوکش هم به سختی گیر میاد.مثلا بالای 2800 که اصلا تخمش رو ملخ خورده. اما توی نسل های بالاتر، به راحتی فرکانس های خیلی بالاتر هم هست حتی آکبند!
فقط سرعت بالا میخوام که در حال کار با نرم افزارها و برنامه هایی که دارم، تاخیر نداشته باشه.
مثلا وقتی چند تا برنامه باز میکنم، و یه هفتاد هشتادتایی پنجره رو مرورگر، وقتی کلیک میکنم روی پنجره ای از مرورگر، در حد نیم ثانیه تاخیر داره که خیلی رو مخه!
و اینکه خیلی هم نمیخوام هزینه کنم.
پیشنهادتون چیه دوستان؟
آخرین ویرایش توسط m_agham@yahoo.com در تاریخ 01-01-25 انجام شده است
|
سلام
۸ گیگ رم برای هفتاد هشتاد تا سربرگ و وب سایت ؟!
۱۶ گیگ رم هم برای فقط همین کار (بدون استفاده از بقیه ی نرم افزارها) هم کمه .
رم ۳۲ گیگ تهیه کنید .
دانلود فیلم آموزش برنامه نویسی Visual Studio C#.Net
وقتی انسان ، حیوان هست ، پس قیمت میتونی براش بذاری ولی وقتی انسان حَیّ مُتِاَلِّه هست که قیمت نداره ، بها داره. "دکتر حسن عباسی"
m_agham@yahoo.com (31-12-24)
ممنون.
حالا این مثال بود.من معمولا رم پر نمیکردم، این تعداد مرورگر با اکسل و اینا بازه، رم یه سیصد چهار صد مگی هنوز جا داره، حالا نمیدونم خود سیستم کاری میکنه که یه مقدار فضا ازاد بمونه یا واقعا پر نمیشه.البته این هفتاد هشتاد تا مدام باهاش کار نمیکنم، روزی نهایت 5 دقیقه
قبل اینکه از گرافیک خود پردازنده استفاده کنم، همین مدل کار، پردازنده نمیچسبید به سقف، الان که پردازش گرافیک هم افتاده رو دوشش، میچسبه به سقف.
حالا گرافیک که حتما میگیرم، منتهی میخوام ببینم ارزش داره اینقدر هزینه کردن و گرفتن رم و پردازنده، با توجه به اینکه رم ddr4 با فرکانس بالا ارزونتره انگار، از رم ddr3 با فرکانس بالا.
منتهی اگه بخوام یه نسل برم بالا(ddr3 به ddr4)، باید علاوه بر رم و پردازنده، مین رو هم عوض کنم.
یه مورد دیگه هم هست که مین من پورت m.2 نداره.فقط میشه از کارت مبدل m.2 به pcie 3 استفاده کنم که باز اونم خودش هزینه داره.
الان برای افزایش سرعت با توجه به هزینه چه کنم، همین رم و پردازنده رو با 6 میلیون ارتقا بدم
یا برم یه مین،رم،پردازنده ddr4 استوک بگیرم
یا یه راست برم ddr5 استوک
SajjadKhati (31-12-24)
سلام
ببینید ، سیستم عامل برای مدیریت رم که نمیذاره بیاد تا ۱۰۰ درصد استفاده کنه .
یه چیزی بنام حافظه ی مجازی هست که ترکیبی از رم و هارد یا ssd هست .
سیستم عامل هم معمولا هر چی از رم بیشتر استفاده بشه ، استفاده از هاردش را بیشتر میکنه . معمولا بیشتر از ۷۰ درصد اگه حافظه ی رم استفاده بشه ، استفاده از هارد یا ssd هم به عنوان pagefule بصورت قابل توجه بیشتر میشه و هر چه بیشتر بشه ، شما کندی را بیشتر حس میکنید .
کلا باید اون قدر حافظه تون را بیشتر کنید که در هیچ زمانی بیشتر از ۷۰ و مخصوصا بیشتر از ۸۰ درصد نره وگرنه کندی را حس میکنید .
حالا فقط همین هم نیست ها ، مدیریت رم ، خیلی داستان داره . یعنی ممکنه که خیلی کمتر از اینها هم باشه اما بازم از page file زیاد استفاده بشه و باعث حس کندی بشه که توضیحش زیاده .
ولی روال کلی اش همونه . کلا سعی کنید حافظه تون بیشتر از ۷۰ تا ۸۰ درصد استفاده نشه وگرنه حجم رم را زیاد کنید .
دوما فرکانس رم هم توی سرعت خرکجی ای که حس کنید ، چندان تاثیر ملموسی نداره .
سوما برای استفاده ی پردازنده که میگید که ۱۰۰ درصد استفاده میشه ، باید اون پروسه ای که این کار را میکنه در اون لحظه را رصد و گزارش کنید .
کلا رصد task managed برای مدیریت اینکه کدوم قطعه ی سخت افزاری را برای کدوم نرم افزار و پروسه کم دارید و باید ارتقاء بدید ، خیلی کمک کننده هست . حتما این کار را کنید .
اگه عکسی هم از task managed از قسمت memory اش در زمانی که به اوج کندی رسیدید ، بذارید هم کمک کننده هست .
وقتی انسان ، حیوان هست ، پس قیمت میتونی براش بذاری ولی وقتی انسان حَیّ مُتِاَلِّه هست که قیمت نداره ، بها داره. "دکتر حسن عباسی"
m_agham@yahoo.com (31-12-24), Speed Racer (31-12-24)
ضمنا ، اگه ارتقا پردازنده مد نظرتون هست ، ارتقاء به 4790K نسبت به پردازنده ی فعلی تون کارساز نیست . مگر در رندرهای طولانی مدت بتونین اختلاف شو حس کنین .
چون اساسا وقتی تعداد رشته ها فقط تغییر کنه ، اختلاف چندانی ایجاد نمیشه چون بخاطر حافظه ی کش های مشترک در هسته ی منطقی ، هر هسته ی منطقی عملکردی بصورت میانگین 20 تا 35 (میانگین 25) درصد از یه هسته ی فیزیکی داره . یعنی هر 3 تا 4 هسته ی منطقی ، برابر با 1 هسته ی فیزیکی هست (تازه اگه اون تعداد نخ برنامه برای اجرا وجود داشته باشه) .
هر چند 4790K هم حدود نیم گیگاهرتز فرکانسش از پردازنده تون بالاتر هه اما باز بخاطر مصرف و مخصوصا دما و همچنین قیمت و عدم تطابق اینها مخصوصا قیمت با کارایی ، 4790K و کلا i7 نسل 4 را توصیه نمیکنم .
m_agham@yahoo.com (31-12-24)
ممنون
پس با این صحبت ها میشه گفت باید از نسل ddr3 برم بالاتر،چون قویترین پردازنده نسل 4 همون 4790k هست...
خب الان برم سمت ddr5 یا 4؟
نمیخوام خیلی هزینه کنم، ولی سرعت هم خیلی برام مهمه و اینکه بعدها بتونم ارتقاع بدم.
با خودم میگفتم یه مین که سوکت LGA1700 بگیرم که از نظر ارتقاع به نسل های بالاتر پردازنده خیالم راحت باشه.
از طرفی ddr5 هم باشه که تنوع فرکانس و رم براش بیشتره و همینطور به روزتره
و اینکه پورت m.2 هم داشته باشه، و pcie ورژن 4 و اگه 5 هم داشته باشه که دیگه میشه گفت تا سالها نگرانی از بابت ارتقاعش نیست
آخرین ویرایش توسط m_agham@yahoo.com در تاریخ 31-12-24 انجام شده است
|
این مین ddr5 رو پیدا کردم به نظر چیز خوبی میاد.بدیش اینه فقط یه پورت pcie 4 داره، نه 3 داره نه 5
ایسوس PRIME B760M-K
گرافیک های pcie 4 هم که گرونه انگار
همچین چیزی نگفتم .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط m_agham[MENTION=16774
شما اول لیست تمام نرم افزارهایی که کار میکنید را بگید تا بشه حدودی تصمیم گرفت که مشکل تون آیا پردازنده هست یا نه . و همچنین میتونین برای تصمیم دقیق تر ، task manager بخش cpu را نظارت کنین .
ddr5 هزینه ی اضافی هست . برای نرم افزارهایی که تراکنش زیاد با رم دارن تا حدودی به درد میخوره که این نرم افزارها کم هستن مثل افترافکت .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط m_agham[MENTION=16774
m_agham@yahoo.com (01-01-25)
من معمولا برنامه زیاد به صورت هم زمان ران میکنم.از چندین مرورگر گرفته تا اکسل.
فایل های اکسلم سنگینه از نظر داده هایی که داره و تنوع محاسبات
ویندوز 10 استفاده میکنم و فقط با چند تا مرورگر باز کردن رم 50 درصد رو پر میکنه.در کنارش تلگرام هم بازه
SajjadKhati (01-01-25)
سلام
چند وقت پیش توی یک سایت دیدم که مینی کیس استوک i5 نسل 7 رو با 8 گیگ رم DDR4 میداد 8 میلیون ! به نظرم نمی ارزه 6 میلیون بدی 2 تا قطعه بگیری!
با فروش کیس خودت و اون 6 میلیون که داری حتی تا i5 نسل 8 و ارتقا رم به 16 یا 32 انجام بدی !
شایدم I7 نسل 7 و بعدا یک گرافیک !
آخرین ویرایش توسط rbm در تاریخ 01-01-25 انجام شده است
CPU: core i3 12100f
2666 Ram: 2*8 DDR4
Motherboard: Gigabyte H610 S2 H
VGA : RTX 2060 Super 8GB
HDD + SSD + NVme2
Power:600 Green
m_agham@yahoo.com (01-01-25)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks