بعد از ده دوازده سال مجدد برگشتم انجمن
اکانت قبلیم اونقدر دیر اومدم که کلا فراموش کردم همه مشخصاتش روبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دوستان مشخصات سیستم من اینه:
پاور 530 وات گرین
مین maximus vi hero سوکت 1150 (رم ddr3 اما گرافیک تا ddr5 ساپورت میکنه) پورت pcie ورژن 3 داره
پردازنده i5-4670k
رم 2*4 گیگ فرکانس 1333 برند معمولی
هارد ssd از نوع سوکت ساتا
گرافیک 1 گیگ داشتم خراب شد که فعلا پردازنده گرافیک داره تا بعدا یه گرافیک 8 گیگ استوک بگیرم
خب این سیستم سال 92 جمع کردم که در زمان خودش خیلی خوب بود، ولی با سنگین شدن برنامه ها، الان رم داره کم میاره.از اونجایی که مین تا فرکانس 3000Mhz رو در حالت اورکلاک ساپورت میکنه، تصمیم گرفتم رم ها رو ارتقا بدم و همینطور پردازنده رو
طبق جستجویی که کردم با حدود 6 میلیون، پردازنده i7-4790k به همراه رم دوال 16 گیگ فرکانس 2400Mhz میشه تهیه کرد.
حالا سوالم اینه، به نظرتون همین هزینه رو بکنم و رم و پردازنده رو ارتقاع بدم یا صرفه نداره و کلا بیخیالش بشم برم از اول یه سیستم استوک ddr5 یا ddr4 تهیه کنم؟
نیازهایی که دارم،بیشتر سرعت بالاست.البته نه سرعت فضایی.چون خیلی اهل گیم نیستم، مخصوصا گیم سنگین.تهش یه کال اف دیوتی چیزی بزنم
رم هم در حد 16 گیگ کفایت میکنه برام. ولی رم فرکانس بالا روی نوع ddr3 اصلا تولید نمیشه،استوکش هم به سختی گیر میاد.مثلا بالای 2800 که اصلا تخمش رو ملخ خورده. اما توی نسل های بالاتر، به راحتی فرکانس های خیلی بالاتر هم هست حتی آکبند!
فقط سرعت بالا میخوام که در حال کار با نرم افزارها و برنامه هایی که دارم، تاخیر نداشته باشه.
مثلا وقتی چند تا برنامه باز میکنم، و یه هفتاد هشتادتایی پنجره رو مرورگر، وقتی کلیک میکنم روی پنجره ای از مرورگر، در حد نیم ثانیه تاخیر داره که خیلی رو مخه!
و اینکه خیلی هم نمیخوام هزینه کنم.
پیشنهادتون چیه دوستان؟
Bookmarks