من معمولا برنامه زیاد به صورت هم زمان ران میکنم.از چندین مرورگر گرفته تا اکسل.
فایل های اکسلم سنگینه از نظر داده هایی که داره و تنوع محاسبات
ویندوز 10 استفاده میکنم و فقط با چند تا مرورگر باز کردن رم 50 درصد رو پر میکنه.در کنارش تلگرام هم بازه
من معمولا برنامه زیاد به صورت هم زمان ران میکنم.از چندین مرورگر گرفته تا اکسل.
فایل های اکسلم سنگینه از نظر داده هایی که داره و تنوع محاسبات
ویندوز 10 استفاده میکنم و فقط با چند تا مرورگر باز کردن رم 50 درصد رو پر میکنه.در کنارش تلگرام هم بازه
SajjadKhati (01-01-25)
|
اون کاری که گفتم (عکس از بخش رم در task manager در بدترین و بیشترین وضعیت استفاده از رم و حتی cpu) تون را بذارید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط m_agham@[URL="https://www.shahrsakhtafzar.com/forum/member.php?u=16774"
ولی طبق چیزهایی که گفتین ، به نظر میاد که به 32 گیگ رم نیاز دارین .
اکسل هم در سایتش زده که حداقل نیازمندی اش پردازنده ی 2 هسته ای هست . نمیدونم تا حداکثر چند هسته استفاده میکنه .
بنابراین همین 2 هسته ای هم که باشه ، پردازنده های روز ، سریعتر انجام میدن .
اما نسبت به هزینه ، بعید میدونم اون هم با 6 تومن براتون بصرفه . به نظر من با این مبلغ ، فقط رم تون را افزایش بدین . به پردازنده هیچ دستی نزنین . نه تعویض نسل و نه ارتقاء به 4790K .
حالا خیلی اگه دیدین با این بودجه سخت تونه ، و قیمت 4790K هم خوب گیرتون اومد ، این پردازنده را بگیرین که فکر کنم 4 تومنی بشه اما نباید انتظار تفاوت چندانی با این پردازنده داشته باشین .
آخرین ویرایش توسط SajjadKhati در تاریخ 01-01-25 انجام شده است
دانلود فیلم آموزش برنامه نویسی Visual Studio C#.Net
وقتی انسان ، حیوان هست ، پس قیمت میتونی براش بذاری ولی وقتی انسان حَیّ مُتِاَلِّه هست که قیمت نداره ، بها داره. "دکتر حسن عباسی"
m_agham@yahoo.com (01-01-25)
عکس های سیستم در حالتی که حدود 80 تا پنجره مرورگر بازه.و چند تا مرورگر هم تک پنجره بازهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط SajjadKhati برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یک فایل اکسل بازه(در حالت ثابت(محاسبات انجام شده))
تلگرام بازه
مدیاپلیر بازه
CPU
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
RAM
Processes
عکسهای مربوط به بعد از بستن تمام مرورگرها و همینطور بستن فایل اکسل:
CPU
RAM
Processes
آخرین ویرایش توسط m_agham@yahoo.com در تاریخ 01-01-25 انجام شده است
با یک آنتی ویروس قوی بذار درایو C رو بررسی کنه ببینه سیستمت ویروسی شده یا نه. ولی قبلش برنامه AdwCleaner رو دانلود کن و بذار یه اسکن بکنه ببین چیزی پیدا می کنه یا نه. بعد page file رو بذار روی اعدادی که میگم و یکبار دیگه عکس بذار ببینیم چطوری شده روی درایو C باشهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط m_agham@[URL="https://www.shahrsakhtafzar.com/forum/member.php?u=16774"
آخرین ویرایش توسط Speed Racer در تاریخ 01-01-25 انجام شده است
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Speed Racer برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اون نرم افزار رو دانلود اجرا کردم.3 تا فایل شناسایی کرد که دیلیت زدم.
اما این مورد بعدی که گفتی نفهمیدم چیه.این پنجره از کدوم قسمت اومده؟
Speed Racer (01-01-25)
به page file دست نزنین .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط m_agham[MENTION=16774
ربطی به این نداره .
قبلا که یه مختصر درباره ی pagefile توضیح دادم .
غیر فعال کردنش برای کسانی که رم کاملا زیادی دارند ، اون هم باز هم کار اشتباهی هست . فکر میکنن که غیر فعال کردنش باعث افزایش سرعت میشه (چون از حافظه ی جانبی به عنوان حافظه ی اصلی استفاده نکنه) اما چون سیستم عامل هوشمند هست ، اولا بسیار بسیار ناچیز و قابل حس نیست و دوما اگر رم کم بیاد (مخصوصا برای شما که حافظه تون بسیار کمه) ، براشون یا خطای اجرای برنامه میده یا برنامه کرش میشه یا اگه برنامه ی حیاتی ویندوز باشه که سیستم اتوماتیک ریست میشه .
وقتی انسان ، حیوان هست ، پس قیمت میتونی براش بذاری ولی وقتی انسان حَیّ مُتِاَلِّه هست که قیمت نداره ، بها داره. "دکتر حسن عباسی"
|
دوست عزیز من یک مقایسه ای بین سیستم خودم و شما کردم دیدم پردازنده سیستم من تقریبا 300 درصد از پردازنده شما ضعیف تره و مقدار حافظه رم سیستمم هم 100 درصد از شما کمتره ولی من می تونم 50 تا تب باز کنم چه فایرفاکس و چه کروم ولی مصرف رم بیشتر از 90 درصد نمی شه.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط m_agham[MENTION=16774
به نظر من سیستم شما یک مشکل ویروسی شدن داره یا باید دوباره ویندوز نصب کنی اگه ویروس به قسمت هاییش آسیب رسونده. من چندین بار این مشکل برام به وجود اومده و هر بار که کلی بررسی کردم دیدم مشکل از انواع ویروس بوده. منظورم همه نوعشه مثلا Malware که کلا همه اینا رو من میگم ویروس گرچه از نظر معنی با هم فرق دارن
اونی که گفتم تغییر pagefile هست چون وقتی سیستم عامل نصب می کنی به صورت خودکار روی Automatically هست ولی شما اگه می خوای موقعی که ویندوز بوت شد page file بیشتری داشته باشی می تونی خودت عددش رو تنظیم کنی. یک قسمت مینیمم و یک قسمت ماکیزیمم داره و مینمم روی 2 یا 4 گیگ باشه و ماکیزیمم روی 8 تا 12 گیگ باشه. این اعداد رو باید در 1024 ضرب کنی تا مگابایتش بدست بیاد. مثلا 2 گیگ می شه 2048 و 4 گیگ می شه 4096
بازم میگم سیستم شما یک مشکلی داره چون سیستمی به این قدرتمندی به نسبت سیستم من نباید با چند تا تب انقدر مصرف رمش بالا بره. اگه دیدی مشکل از ویروس بوده و مشکل حل شد بذار page file روی اتوماتیک باشه و بهش دست نزن. روش تغییر دادنش رو توی لینک زیر می بینی در ویندوز 10
توی این لینک می بینی هر دو رو گذاشته روی 16384 مگابایت و بعد روی Set کلیک می کنه که این به نظرم اشتباهه. مینیممش که عدد بالاییه روی 2 یا 4 گیگ کافیهکد:https://mcci.com/support/guides/how-to-change-the-windows-pagefile-size/
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط m_agham@[URL="https://www.shahrsakhtafzar.com/forum/member.php?u=16774"
تقریبا میشه گفت که به 13.3 گیگ حافظه در این زمانی که عکس گرفتین ، نیاز دارین .
بنابراین ارتقاء رم به 16 گیگ ، تا حد زیادی باعث رفع مشکل کمبود حافظه تون میشه .
دوما در این لحظه که عکس گرفتین ، همونطور که میبینین ، مرورگر firefox داره رم زیاد (که معمولا برای این حد از سربرگ طبیعی هست) و همچنین پردازنده ی زیادی مصرف میکنه .
چهار تا از زیرفرآیندهای firefox ، همونطور که میبینید ، بسیار cpu مصرف میکنه (26 و 16 و 15 و 27 درصد) . ممکنه این بخاطر کدهای بعضی از سایت ها باشه (که با مدیریت و نرفتن به این سایت ها میتونین این مشکل را کنترل کنین) و یا ممکنه بخاطر خود firefox یا پلاگین هایی یا چیز دیگه ای باشه .
با مدیریت و اجرای task manager ای که در خود مرورگرها تعبیه شده ، میتونین اطلاعات بیشتری کسب کنین . همچنین میتونین با بستن اون قسمت ها در task manager ئه مرورگر ، ببینین که چه تاثیری میذاره .
به هر حال ، هر چند شاید تاثیری نداشته باشه ولی به عنوان تست فرضا میتونین مرورگرتون را عوض کنین (مثلا ms edge) و ببینین مصرف مخصوصا cpu اش چطور میشه .
بعضی از سایت ها حتی بعد از اتمام بارگذاری هم ممکنه از cpu یا gpu بصورت مدام استفاده کنن (فرضا سایت های بازی آنلاین یا مثل سایت msn که آب و هوا را میبینیم و ...) .
آخرین ویرایش توسط SajjadKhati در تاریخ 01-01-25 انجام شده است
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks