به نظر من که مانتور ال جی که معرفی کردم بهتره مشخصات بهتری هم داره امکانات بیشتری مثل HDMI از نظر بنده هم در این که بهتره شکی نیست اما خوب گران تر هم هست حدود 20 هزار تومان حالا اگر بحث سر این مثلا پورت HDMI فایده ای نداره یا این که فقط کمی کم مصرف تره و این که کنتراست 1920*1080 و فول HD بودن اون نصبت به کنتراست 1600 *900 مانتور سامسونگ چندان مهم نیست و این که RGP انالوگ و دیجیتال داره در صورتی که فکر کنم RGP مدل سامسونگ فقط آنالوگ و اگر به نظر شما همه این تفاوت ها به اون 20 هزار تومان نمی ارزه بله خوب انوقت انتخاب مدل P20500 انتخاب بهتری.

در مورد کیس هم همانطور که دیگران هم گفتم همان مدلی که معرفی کردم با قیمت 43 هزار تومان تقریبا بهترین کیس توی این رده قیمت.

اما در مورد پاور 480 که قطعا برای کارت 5850 که معرفی کردم کمه 530 گرین هم نمی دونم ولی اگر سیستم من بود برای این کارت باز هم پاور بالا تر می بستم در مورد پاور ممونکس که معرفی کردم دوستی گفت گارانتی گرین معتبر تر باید بگم گارانتی این پاور هم گارانتی انفورماتیک گستر که اگر از گرین معتبر تر نباشه نا معتبر تر هم نیست و از قدیمی ترین شرکت های سخت افزاری ایران در مورد cpu که معرفی کرده بودم قطعا ضعیف تر از cpu های معرفی شده بعدی بود اما برای بازی کم نمی اورد چون کار اصلی با کارت گرافیک که به حد کافی بالا بود .
در مورد مادربردی هم که معرفی کردین وقتی قرار دیگه تا 1.5 خرج کنید بهتر مادر برد بهتری بر دارید ضمن این که فکر می کنم مادر برد انتخابی شما از sata III و USB3 که ظاهرا مد نظر شماست پشتیبانی نمی کنه و باید حداقل این مدل رو GIGABYTE - P55A-UD3P با قیمت نزدیک 210 هزار تومان انتخاب کنید .
در مورد all in one که معرفی کردین اگر فقط سیاه سفید که به نظر من خوبه اما اگر پرینتر رنگی داره باید بدونین که قطعا کیفیت چاپ عکس نداره ضمن این که هر بار تونر اش تمام شد باید چیزی بین 130 تا 140 هزار تومان برای خرید تونر هزینه کنید.

ضمن این که مادر بردی که معرفی کرده بودم اسمش دقیقا درست بود و DDR3 هم ساپورت می کرد فرقش با این دومی که دوستمون معرفی کردن در پشتیباتی از DDR3 نیست بلکه مدلی که ایشون معرفی کردند و یک P اضافه داره تعداد فاز های بیشتری دار و 10 فاز در صورتیکه مادر برد که من معرفی کردم 5 فاز.

در اخر هم اگر پولتون رسید سیستمی که خودتون معرفی کردید رو تهیه کنید فقط به نظر من پاور زیر 600 نگیرد برای این کارت ضمن این قیمت رم هایی که دادید خیلی خوبه بعید می دونم به اون قیمت باشه اگر گارانتیش آواژنگ باشه البته
اگر هم پولتون نرسید دلتون به cpu 240 که معرفی کردم رضایت نداد می تونید از all in van کم کنید و AM3 - Athlon II X4 630 - 2.8GHz رو تهیه کنید که هم 4 هسته ای هم دیگه تو کارهای دیگه هم کم نمیاره قیمتش هم حدود 110 هزار تومان.
سلام Hapalii عزيز. عزيزم من چند تا سوال دارم:
1) ميشه واسه بنده کاربرد پورت HDMI روي اين مانيتور رو توضيح بديد؟ آيا شما مورد استفاده اي براش سراغ داريد؟ چون اگر قرار باشه فيلمها يا تصاوير کلا با کامپيوتر نمايش داده بشه اين پورت هيچ کارآيي نداره. آيا شما Devicer سراغ داريد که به اين پورت وصل بشه و بدرد بخور باشه؟
2) عزيز معني اين جمله شما چيه؟ "اون نصبت به کنتراست 1600 *900 مانتور سامسونگ چندان مهم نیست"
؟؟؟
مگه واحد کنتراست با رزولوشن يکيه که شما نوشتيد کنتراست 1600٭900؟؟ تا جايي که بنده ديدم و توي سايتها نوشته واحد کنتراست بصورت دو عدد که يکيش هميشه 1 هست و ديگري بسته به نوع مانيتور با يک : از عدد 1 جدا شده است نوشته ميشه که همين عدد شاخصشه. براي مثال کنتراست 1:30000 در LG Flatron W2284F يا 1:50000 در Samsung Synacmaster P22500 و يا اغراق در LG Flatron W2286L که LED هست و نوشته 1:2000000 .
3) منظورتون از RGP چيه؟ فکر کنم منظورتون RGB هست(Red Green Blue). درسته؟ اگر نه ميشه بگين معني اين اصطلاح چيه؟
4) مگر مانيتور Samsung Syncmaster P22500 رزولوشنش Full HD نيست که شما مي فرمائيد که ال جي از اين نظر ارجحيت داره!؟!؟!؟

با مابقي فرمايشاتتون موافقم. اما به شخصه مطمئنم که پاور Memonex به گرد Green و Cooler Master نميرسه. مخصوصا اگر P/P در نظر بگيريد که گرين از همه بهتره.
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

[/right]
نظرات جفتتون قابل احترامه واسه من ولی من به شخصه از الجی خوشم نمیاد و حس خوبی ندارم نسبت بهش!! راستی مادر بردی که گفتی ddr3 ساپورت میکنه ؟ هارد یکترابایتی چنده ؟