Overclocker (05-09-08)
Overclocker (05-09-08)
عضو VIP شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
منم گفتم ای کاش ای کاش اقا مرتضی هم اشتباه حسام خودمونو کرد من اون روز هر چی زدم تو سر و مغزم گفتم نکن کرد حالا پشیمونه امید وارم خیرشو ببینی
New Season
AMD>INTEL (06-09-08)
کاربر شهرسختافزار
G81 عزيز كه اسمتون رو نمي دونم .... من تو پستهاي اوليه ام حداكثر توانايي ماليم رو ذكر كردم !!! وقتي ميگم حداكثر يعني ديگه بالاتر از اين نمي تونستم هزينه كنم ..... يه سوال : تفاوت قيمت 9600gt با 8800 يا 4850 چقدره ؟؟!! من اون رو خريدم 160 تومن !!!! شما مي تونستيد براي من اون دو مدل ديگه رو با اين قيمت تهيه كنيد ؟؟؟ در ضمن من اين سيستم رو براي يكي خريدم كه هيچ علاقه اي به اوركلاك نداره !!! بنابراين رم 1g بيست تومني براي اين سيستم بهترين انتخاب بود .... به هر حال از كينگستون كه بهتره !!!!! هر چند فكر مي كنم با همينها بتونم راحت تا 4000 براش اور كنم ..... البته اگر بخواد كه نمي خواد !!!! راجع به مادربورد هم كه حسين گفت !! تو اين رنج قيمت چي مي گرفتم بهتر از اين ؟؟؟!! P35 الايت گروپ !!!!!! مگه اينكه اون ريويويي رو كه گذاشتم نخونده باشيد كه اين انتخاب رو بكنيد به جاي مادربوردي كه با مدلهاي نسبتا" خوب گيگا برابري مي كنه !!!
به هر حال من سيستم رو براي طرف بستم و تو اولين تست با نرم افزار فتوشاپ ( باز كردن يه فايل 120مگي تو ويستا !!! ) تونست هم منو رو سفيد كنه و هم اونو راضي ..... تو گيم هم كه خدا بده بركت .....
در هر صورت از نظرات مفيدتون نهايت تشكر و قدرداني رو دارم ........ خوش باشيد .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Overclocker (06-09-08)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks