اخرین پیشنهاد با توجه به بودجه و علاقه شما :
main abit kn9 sli 110
cpu athlon x2 4000 70
ram 512667 *2 twinmos 44
vga geforce 8400gs 65
اخرین پیشنهاد با توجه به بودجه و علاقه شما :
main abit kn9 sli 110
cpu athlon x2 4000 70
ram 512667 *2 twinmos 44
vga geforce 8400gs 65
|
|
ممنون از پیشنهاد شما دوست گرامیبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط WORYA_SH برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در مورد مین قبلا برای یکی از دوستان گرفتم چیز خوبه
بعد شما پاور رو مد نظر قرار ندادید
گرافیکی که هم پیشنهاد دادید فکر میکنم خیلی ضعیف باشه چون 64 بیتی هستش
نظرتون در مورد 7300gt چی هستش ؟؟؟ برای ما که پول نداریم
یه مورد دیگه یادم رفت بگم در مورد این مین abit kn9 sli وقتی روی sleep میزنی کل فن سی پی یو و پاور و .. خاموش میشه دلیلش چیه و از کجا باید فهمید یه مین این خاصیت رو داره
در مورد خازنها
من در سایت supox دیدم بیشتر مینها خازنهاشون جامد هستند ولی همین ابیت kn9sli هم خازنهایش معمولی هستش
البته من به خاطر این روی جامد بودن حساسم که برای یه نفر دو سال پیش سیستم گرفتم و گرافیکش aopen fx5200 بودش که الان آورده پیشم درست کنم دیدم نصف خازنهاش باد کرده
اینم سایت supox :
http://www.supox.com.tw/product/home.php
ارش جان من به این دلیل اسمی از پاور نمی برم چون الان مثل قدیم نیست میشه نسبت به بودجه پاورهای خوبی تهیه کرد شما از محصولات گرین بسته به سیستمی که می بندید یکی را انتخاب کنید هیچ مشکلی ندارید .
در مورد خازن هم انقدر وسواس نداشته باش مینی که اسمش را بردی الان با این قیمت بهترین هستش با این پولی که گذاشتی نمیشه از این بهتر بگیری .8400 را هم به این دلیل بهت معرفی کردم چون خیلی کم با 7300gt تفاوت داره .
اینجا را ببین : http://www.digital-daily.com/video/h...0gs/index3.htm
Persiastore (08-10-07)
ممنون از شمابرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط WORYA_SH برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ولی گرافیک 7300 مقایسه شده کلاک رمش 667 هستش ولی مثلا 7300gt giga 800 هستش
بعد یه مسئله دیگه اینکه 7300 128 بیتی هستش ولی 8400 همشون 64 بیتیه
مورد آخر 8400 فکر نمیکنم اگر روزی بخوام بازی dx10 بریزم اصلا روان کار کنه درسته ؟؟؟ شرکتی هستش که این کارت رو به صورت 128 بیتی ارائه کرده باشه ؟
در مورد مین همین supox بگیرم یا اینکه abit؟
در مورد پاور هم میخوام یه 330 ریل بگیرم
Administrator
من با ابیت موافقترم ...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط arash rashno برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
8400 هم همشون 64 بیتی هستند ولی 8400GS GDDR3 هم داریم ...
|
|
واقعا !!! چه بردیبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط M A H R A D برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخه abit خیلی گرونه
نظر شما در مورد supox هم مثل السا هست ؟؟؟
Administrator
8400GS GDDR3 بردش السا هست البته فکر میکنم گلکسی هم داشته باشهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط arash rashno برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شما چه مدلی از Supox مد نظرتونه ؟
Administrator
من 8400 رو به 7300 ترجیح میدم ...
در مورد مینهایی که خواستی اینجا را نگاه کن :
http://group.zol.com.cn/zoler/index....rldball&page=1
با قیمت پایینتر من این مین را پیشنهاد می کنم : msi k9n ultra . قیمت 90 هزار تومان.
Persiastore (08-10-07)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks