بچه ها SSD رو بازی تاثیر زیادی داره؟؟؟
یا فقط تو بالا اومدن بازی یا نرم افزار تاثیر داره
بچه ها SSD رو بازی تاثیر زیادی داره؟؟؟
یا فقط تو بالا اومدن بازی یا نرم افزار تاثیر داره
|
فقط روی Loading تاثیر چشمگیری داره! دست کم 5 برابر سرعت Loading رو افزایش میده به شرطی که برنامه ی مربوطه در اس اس دی نصب باشه.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط hamed_eminem برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من بخاطر همین برای شما SSD نوشتم. چون بازی رو اولویت دوم شما دیدم و کار شما رو با اهمیت تر دونستم!
وگرنه به عقل همه می رسه اس اس دی رو حذف کنن و کارت گرافیک بهتر بنویسن!
ضمن اینکه شما با خرید SSD بهره وریتون رو افزایش دادین. هم در کارتون و هم در گیم با این شرایط که امکان کراس فایر کارت گرافیک برای شما وجود خواهد داشت! این در حالی هست که امکان SLI برای کارت های انویدیا در صورت خرید، براتون فراهم نیست.
*MoJtAbA* (16-04-14), hamed_eminem (16-04-14)
خوب حالا اگه هزینه SSD را بر روی گرافیک میخواستید بزارید چه کارتی را پیشنهاد میدادید؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Hessam II برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
نمیخوام SSD را حذف کنم ... سعی میکنم بوجه را یه خورده افزایش بدم.
گیم و برای من واجب تره چون میخوام برای خودم لب تاپ بگیرم و کارهام را با اون انجام بدم
این سیستم بیشتر مختص گیمه
.
.
واقعا هم عذر می خوام اگه سوالاتم زیاد شده
همین الان اون سیستم با توجه به گرانی های بازار، 3400 شده!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط hamed_eminem برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
همون کارتی که در انجمن همسایه به شما گفتن و لیست بنده رو جهت نظر خواهی در اون انجمن غیرحرفه ای پرسیدید! (GTX 760).
اگر کاربری شما رندرینگ باشه، لپ تاپ، هرگز به اندازه ی نصف سیستم هم برای شما بازدهی نخواهد داشت!
*MoJtAbA* (17-04-14), AMD>INTEL (16-04-14), hamed_eminem (16-04-14)
بستگی به بازی مورد نظر دارهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط hamed_eminem برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مثلا من بازی skyrim را روی هر دوهارد مکانیکی و ssd تجربه کردم
توی چنین بازی که با گذر از خیلی از درها لودینگ جدیدی بارگزاری میشه .. با رزولیشن 1080...1920 روی هارد ssd به مراتب سرعت لودینگ نسبت به هارد معمولی خودنمائی می کند
آخرین ویرایش توسط mom در تاریخ 16-04-14 انجام شده است
دستانی که برای ارتقاء دانش و فرهنگ جامعه به خاک زمین خو گرفته اند ارزشمندتر از دستانی ست که برای دعا به سوی آسمان بلند شده اند
*MoJtAbA* (16-04-14), hamed_eminem (16-04-14), Pc_Power (16-04-14)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks