phenom ii x4 945
main foxconn a7da 3.0
ram twinmos twister ddr3 bus 2000
کاربر شهرسختافزار
سلام .... وقتتون بخیر !
من یه سیستم برای گیم می خوام جمع کنم !
کارت گرافیک 5780
از سری amd چی پیشنهاد می کنید ...
3 گیگ هم رم ddr3
برای خرید cpu - رم و مادربرد چی پیشنهاد می کنید !
برای cpu حدود 100 تا 150 تومن
برای مادر برد هم 100 تا 130
برای رم هم 100
رنج قیمت حدودا ً اینا باشه ولی اگه کمی کم و بیش شد اشکالی نداره ولی می خوام بترکونم !
|
|
phenom ii x4 945
main foxconn a7da 3.0
ram twinmos twister ddr3 bus 2000
J.AMD (17-11-09)
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط J.AMD برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
به شما خوش آمدید مخصوص میگم ( به دلیل آی دی کار درستتون برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید )
احتمالا منظور شما 5770 بوده که حدود 230 تومن قیمت داره
شما برای ۳ قطعه مبلغ 380 کنار گذاشتین با اجازه یکم انتخاب هر قطعه رو جابجا میکنم
phenom ii x4 955 be ----- 188
asrock m3a785gmh/128 ----- 88
ddr3 1333 cl7 apogee (2*2) ----- 110
cpu رو که میشناسید رکورد دار آورکلاک دنیاست
چیپست 785 هم که آخرین سری چیپ مین هستش
اون رمها رو هم تست کردم برند جدیدیه ولی رم خوبیه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید البته برندهای دیگه هم در همین حدوده
این میشه آخر سیستم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
J.AMD (17-11-09)
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
درود
تا اونجايي كه من اطلاع دارم اين مينبردي كه شما گفتين حداكثر تا 1333 ساپورت مي كنه.حالا نمي دونم شما اين Twister Bus 2000رو واسه اين مين از كجا اوردين ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
(احتمالا دريا رم هاي Twin Mos Bus 1333 رو تموم كرده و 2000 موجود داره كه شما پيشنهاد دادين.توي بازار هم اصلا رمي غير از Twin Mos گير نمياد.پس چاره اي نيست حتي اگر مين ساپورت هم نمي كنه همون 2000 رو ببنديم.اصل كار برند و شركت گارانتي كننده هست برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید )
آخرین ویرایش توسط AlleN در تاریخ 17-11-09 انجام شده است
AMD>INTEL (17-11-09)
دلایل پیشنهاد رم باس 2000
1-اورکلاک احتمالی
2-آینده نگری
دلیل انتخاب twinmos twister برای جواب به شما داشتن چیپهای میکرون هست .
کاربر شهرسختافزار
منظورم 5850 یا 5870 بود !برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nima_hl برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
البته تعریف 5770 رو هم خیلی شنیدم ... ولی نمیدونم کامل جواب میده یا نه !
رمی هم که معرفی کردید 4 گیگه فکر می کنم الان بهتر باشه آدم 3 گیگ بندازه چون ظاهرا ً هنوز ddr3 ها به بلوغ کامل نرسیدن و باید منتظر رمهای جدید از این دست باشیم ! ولی نمیدونم برندهای معتبری 3 گیگ میزنند یا نه !
|
|
کاربر شهرسختافزار
دوست عزیز اگه میشه قیمتهای احتمالی رو هم بذارید !برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
رم 3 گیگ بذارم بهتر نیست !؟ xp بیشتر از 3 گیگ رو ساپورت نمیکنه که !!!
رم رو 2 گیگ بگیرید یا 4 گیگ که دوال چنل باشه . در مورد قیمت هم تو سایت دریا شماره نمایندگی های فروشش هست میتونید تهیه کنید .
J.AMD (17-11-09)
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط J.AMD برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگر بودجت اجازه میده 5870 چرا که نه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در مورد رم شما باید دوال چنل بزارید یعنی ۲ تا رم ۲ گیگی برای ۴ گیگ یا ۲ تا رم ۱ گیگی برای ۲ گیگ
اگر بخواهید ۳ گیگ رم بزارید اگر ۳ تا ۱ گیگی بزارید سرعت رمتون حدود ۶۰ ٪ پائین میاد ، رم 1.5 گیگی هم نداریم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید که بتونید دوال ببندید
در ضمن عمر xp هم دیگه تمومه الان دور دست win7 هستش و دیگه یواش یواش xp کاملا اوت میشه
خودم 5750 دارم و ازش راضیم ، به جز قسمتهای خیلی سنگین بازی قدیمی کرایسیس تقریبا هیچ جای دیگه کم نیاورده
فکر کنم 5770 هم خوب باشه برای رزولیشن 1680*1050 ولی اگر گرافیک بالاتری استفاده میکنید بهتره سراغ سری 58 برید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
J.AMD (17-11-09)
کاربر شهرسختافزار
راستی مدل بهتری برای مادربرد سراغ ندارید !!!
این فاکسکون و ازراک که معرفی کردید چیز ویژه ای نبودهاااا
تو مایه های msi p55gd65 که برای core i5 زدن چیزی سراغ ندارید !؟
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks