خوب اوستا امید ، خود مرتضی هم میگه دیگه . گفت با این پاوراورکلاک کرد . آخه سری AHP که برا اورکلاک نیست
همینطور آقا حسام هم که کامل اشاره کرد به علت های احتمالی
خوب اوستا امید ، خود مرتضی هم میگه دیگه . گفت با این پاوراورکلاک کرد . آخه سری AHP که برا اورکلاک نیست
همینطور آقا حسام هم که کامل اشاره کرد به علت های احتمالی
دانلود فیلم آموزش برنامه نویسی Visual Studio C#.Net
وقتی انسان ، حیوان هست ، پس قیمت میتونی براش بذاری ولی وقتی انسان حَیّ مُتِاَلِّه هست که قیمت نداره ، بها داره. "دکتر حسن عباسی"
|
سجاد جان من روی سخنم به سیستم پیشنهادی ایشون نبود . به پیشنهاد دادن 780 ti با این پاور بود . بعدایشون فقط 100 مگاهرتز هسته gpu رو بالا برده بود .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط SajjadKhati برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من مشکلی ندارم ولی اگر کسی مشکل خورد یاد این تاپیک بیوفتید بد نیست .
Morteza.m1371 (09-08-14), SajjadKhati (09-08-14)
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
البته منم تو قضیه ی پاور ، با پیشنهاد تو موافقم اما نه اینکه هر گرافیک رده بالایی رو خریدن ، پاور AHP نگیرن .
100 مگاهرتز؟ برا GPU کمه گلپسر؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید مدلای غیر مرجع ، اورکلاک میکنن 50 مگاهرتز تهش 100 تا اونم تک و توک برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
به نظر من اگه اورکلاک انجام نشه، AHP هم میشه گرفت اما تو این سیستم که 5 تومنی هه ، منم با نظرت موافقم
دانلود فیلم آموزش برنامه نویسی Visual Studio C#.Net
وقتی انسان ، حیوان هست ، پس قیمت میتونی براش بذاری ولی وقتی انسان حَیّ مُتِاَلِّه هست که قیمت نداره ، بها داره. "دکتر حسن عباسی"
AMD>INTEL (09-08-14), Morteza.m1371 (09-08-14)
یک تناسب و یک توازن باید تو قطعات باشه . با این وضعیت برق و .... واقعا دل شیر میخواد که 2 میلیون پول کارت بدید و 300 تومن فقط هزینه پاور کنید . من مدل خیلی گرونی نگفتم 750-oc رو گفتم چون خروجی شاخه 12 ولتش قویتره .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط SajjadKhati برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Morteza.m1371 (09-08-14), SajjadKhati (09-08-14)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks