چشم ولی منتظرم ببینم گارانتی اصلا قبول میکنه یا نه و اگر قبولش نکردن یا بدم به شما برای تعمیر یا آقا نیما.نقل قول:
سپاس.
:11()::11()::11():
Printable View
چشم ولی منتظرم ببینم گارانتی اصلا قبول میکنه یا نه و اگر قبولش نکردن یا بدم به شما برای تعمیر یا آقا نیما.نقل قول:
سپاس.
100% قبول میکنند . اصلا به این فکر نباش قبول نکنند .نقل قول:
آخه هر گردی که گردو نیست عزیز من...!!
چون شما فلان کالا خریدی سوخت، دلیل نمیشه دیگری از خریدش به دلیل اظهار نظر شما، محروم باشه! چون می سوزه واسه اونم!! این دیدگاه شما کاملاً غیر اصولیست.
در اشکال یا سوختن پاور عوامل متعدد دخیله:
1- پاور انتخابی از نوع کم مصرف بوده و در راستای بهینه سازی مصرف برق تولید شده که به هیچ عنوان مناسب اورکلاک نیست!
2- احتمال اورکلاک غیراصولی و غیراستاندارد می تواند تاثیر مستقیم داشته باشد.
3- نوسانات برقی در حین اورکلاک یا عدم اورکلاک می تواند مزید بر علت باشد.
4- خرید پاور با توان وات ضعیف با توجه به مشخصات سیستم، می تواند دلیل دیگری باشد.
5- کالا به نام نو و به کام دست دوم خریده شده باشد.
6- در محیطی که دمای نسبتاً بالایی داشته، پاور قرار داشته باشد.
7- مادربرد مورد نظر نتوانسته مدیریت پروسسینگ صحیح بین کارت گرافیک و پاور شما برقرار کند.
8- سایر کالاهای شما دچار اشکال فنی بوده باشد که به پاور صدمه بزنه.
9- و ...
بدون هیچ شکی علت مشکل شما، دست کم یکی از موارد فوق الذکر بوده!
شرکت گارانتی کننده با آنالیز دقیق پاور توسط کارشناسان ذی ربط، علت دقیق آن را می تواند تشخیص دهد و به شما اعلام کند آیا واجد شرایط گارانتی می شود یا خیر...
بنده موارد 1 و 2 رو احتمال بیشتری میدم!
ببین باز زود قضاوت کردید .نقل قول:
اصلا کی گفت این پاور را نگیرند .
من خواستم تجربه ای را که گران بدست آوردم را دیگران تجربه نکنند و جا پای من نزارن.
سپاس.
یک توضیح میدم سپردن کارت گرافیک دو میلیونی geforce 780ti به یک پاور 700 واتی که از سری اکونومی اشتباهه محضه . حالا کسی میخواد این پاور روی سیستمی ببنده من مشکلی ندارم. برای من هیچ تفاوتی نمیکند ولی به خاطر سلامت قطعات سیستم این کار رو نکنید .مرتضی اون قسمت آب شده کابل پاور رو تونستی عکسش رو بگذارید .
نقل قول:
آقا امید منع کردن از پیشنهاد دادن! یعنی نخرید. یعنی پیشنهاد ندید. یعنی نگیرید.
الان از شرکت سیاره ی سبز اگر در این انجمن عضو بودن، پاسخ تمامی ابهامات شما رو می دادن. بنده متخصص نیستم در این امور هم استانی عزیز!
خوب اوستا امید ، خود مرتضی هم میگه دیگه . گفت با این پاوراورکلاک کرد . آخه سری AHP که برا اورکلاک نیست
همینطور آقا حسام هم که کامل اشاره کرد به علت های احتمالی
سجاد جان من روی سخنم به سیستم پیشنهادی ایشون نبود . به پیشنهاد دادن 780 ti با این پاور بود . بعدایشون فقط 100 مگاهرتز هسته gpu رو بالا برده بود .نقل قول:
من مشکلی ندارم ولی اگر کسی مشکل خورد یاد این تاپیک بیوفتید بد نیست .
پس چرا سی پی یو را اور کردم مشکلی پیش نیومد.
دوسان عزیز بله منع کردند آقا امید این پاور را ولی برای این سیستم از قدیم گفتن کبوتر با کبوتر باز با باز.
سپاس.
نقل قول:
البته منم تو قضیه ی پاور ، با پیشنهاد تو موافقم اما نه اینکه هر گرافیک رده بالایی رو خریدن ، پاور AHP نگیرن .
100 مگاهرتز؟ برا GPU کمه گلپسر؟ :Love-ssa~! (1): مدلای غیر مرجع ، اورکلاک میکنن 50 مگاهرتز تهش 100 تا اونم تک و توک :Love-ssa~! (1):
به نظر من اگه اورکلاک انجام نشه، AHP هم میشه گرفت اما تو این سیستم که 5 تومنی هه ، منم با نظرت موافقم