G E N E R A L ™ (02-07-09), Olesius (01-07-09), ViViD (01-07-09)
عضو VIP شهرسختافزار
دوست عزیز من با هیچ کس شوخی ندارم!!!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط reza76622201 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شرمنده من وقت برای خوندن بقیه پست ها نداشتم!
والا من شما رو نمی دونم اما من هر وقت با این دوستان کار کردم قیمت هایی که ارائه کردن حداقل 5 درصد تفاوت داشتن با بازار
بعدش هم این یک پیشنهاد بود این دوستمون عقل دارن و می تونن تفکر کنند و تجربه کنند این یک بحث تجربی هست نه انجام اجباری نه قطعی اما کم بنداز نیستند یک سری از فروشنده ها در اونجا؟
New Season
G E N E R A L ™ (02-07-09), Olesius (01-07-09), ViViD (01-07-09)
من با صحبتهای آقا رضا موافقم
mohammad571 (02-07-09), reza76622201 (11-07-09)
|
|
کاربر شهرسختافزار
یه سوال داشتم من همین سیستمی که reza معرفی کرد رو می خوام بدون تغییر بگیرمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط reza76622201 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای کیس و دی وی دی رایتر که مهم نیست ولی برای بقیه قطعات بایدآکبندش رو از مغازه دار بخوام ؟ یعنی همشون آکبندشون موجوده ؟
مثلا من خیلی وقت پیش از پاساژ علاالدین یه کارت گرافیک برای خودم خردیم که اون موقع درش باز بود و یارو گفت همه کارت گرافیک هارو خود مغازه دارا در جعبشون رو باز می کنن .ولی کارت گرافیک ، خودش تو یک مشما(نمی دونم اسمش چیه ولی شبیه مشما) بود و با یه چسب پلمب شده بود
ممنون میشم جواب بدین
من انشاا... شنبه میرم سیستم رو بگیرم برای برادرمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط mohammad571 در تاریخ 02-07-09 انجام شده است
کاربر شهرسختافزار
ممنون میشم در مورد این سوال کمک کنیدیه سوال داشتم من همین سیستمی که reza معرفی کرد رو می خوام بدون تغییر بگیرمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای کیس و دی وی دی رایتر که مهم نیست ولی برای بقیه قطعات بایدآکبندش رو از مغازه دار بخوام ؟ یعنی همشون آکبندشون موجوده ؟
مثلا من خیلی وقت پیش از پاساژ علاالدین یه کارت گرافیک برای خودم خردیم که اون موقع درش باز بود و یارو گفت همه کارت گرافیک هارو خود مغازه دارا در جعبشون رو باز می کنن .ولی کارت گرافیک ، خودش تو یک مشما(نمی دونم اسمش چیه ولی شبیه مشما) بود و با یه چسب پلمب شده بود
ممنون میشم جواب بدین
من انشاا... شنبه میرم سیستم رو بگیرم برای برادرم
آخرین ویرایش توسط mohammad571 در تاریخ 03-07-09 انجام شده است
کاربر شهرسختافزار
دوست عزيز قطعات زير پلمب و آکبند بودنشون اهمين داره:برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mohammad571 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1) VGA
2) Monitor
3) RAM (برخي مدلهاش آکبند داره و برخي خير)
4) Mouse
5) H.D.D
6) CPU (حتما بصورت BOX بخريد)
7) Mother Board ( توي جعبه تمام کابلها آکبند باشه و نايلکس حاوي مادربورد هم آکبند باشه)
ساير قطعات هم بايد به دقت بررسي بشه و روي بدنه خش و ... نباشه و به تاريخ ابطال گارانتي هم توجه بشه.
سوالي بود در خدمتم.
mohammad571 (19-07-09)
کاربر شهرسختافزار
آقا ممنون از راهنمایی تون ولی یه مشکلی برای برادرم پیش اومد البته خبر بدی نیست برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید آقا کوچولو بد موقع به دنیا اومدنبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید هنوز سیستم رو نخریده.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط reza76622201 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
منم گرفتار بودم نتونستم بیام نت
ولی قیمت ها رو دارم یعنی پشت کارت مغازه ها نوشتم البته چندین مغازه هست، اونی که ارزون تر بود رو نگه داشتم. من که رفته بودم واسه گرفتن قیمت
1-در مورد VGA در جعبه باز بود ولی کارت گرافیک داخل یه مشما بود و با برچسب پلمب شده بود اشکالی که نداره؟ یا باید جعبه هم پلمب باشه؟
2-هارد رو هم تو بیشتر مغازه ها اون برچسبی که روی مشما هست باز شده بود ولی خود مشما پلمب بود وقتی پرسیدم موردی نداره که این برچسب باز شده می گفتن که مشما پلمب هستش و هولوگرام گارانتی هم روی هارد وجود داره و 24 ساعت هم مهلت تست میدن
3-در مورد مادربرد هم مثل VGA در جعبه باز بود ولی خود مادربرد داخل مشما و کاملا آکبند بود این هم موردی نداره؟ یا باید خود جعبه هم داخل مشما باشه؟
راستی برای HDD و Main پرسیدم که گفتن 24 ساعت مهلت تست میدن ولی برای VGA با مهلت تست پیدا نکردم آیا VGA هم مهلت تست میدن؟ اگر میدن بگردم پیدا کنم من خیلی تو کارام عجله نمی کنم به خاطر همین پاساژ ایران رو کامل گشتم و همین طور علاءالدین رو .
راستی من بازار رضا رو بلد نیستم کجاست کسی آدرسش رو داره که اونجا هم برم قیمت بگیرم؟
ببخشید که زیادی سوال می پرسم ولی چه کار کنم که تو این زمینه ها اطلاعات ندارمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
قدم نو رسيده مبارک. برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mohammad571 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
پاسختون:
1) مشکلي نيست. همون مشما هم پلمب باشه کفايت مي کنه.
2) ببينيد اگر تحت هيچ شرايطي بيرون آوردن هاردديسک بدون بازکردن مشما مقدور نباشه قابل قبوله. اينکه يه تکش باز باشه اما بيرون آوردنش ميسر نباشه پلمب محسوب ميشه(برخي مراکز واسه زدن برچسب گارانتي و يا تست اوليه يه مقدار از مشما رو برش مي دن اما نه در حدي که بشه هاردديسک رو در آورد).
3) مثل مورد 1 مشکلي نيست و پلمب محسوب ميشه.
بايد واسه VGA هم 24 ساعت مهلت تست بدن. علاء الدين رو اصلا ولش کنيد. خيلي بندازن. قطعه هم آنچنان ندارن و خيليشون از عمده فروشان مجتمع کامپيوتر ايران جنس ميگيرن. اصلا علاء الدين فقط واسه موبايل خوبه(اونم اگه حواست نباشه بهت ميندازن) و واسه خريد کامپيوتر و لپ تاپ مناسب نيست. شما از مجتمع کامپيوتر ايران خريد کنيد.
بازار رضا 1000 متر پايينتر از مجتمع کامپيوتر ايران هست. يعني ميشه بالاتر از تقاطع خيابان ولي عصر و خيابان انقلاب که به 4 راه ولي عصر معروفه. شما کافيه همون مجتمع کامپيوتر ايران رو بياين پايين. نرسيده به دومين چهارراه ميشه.
سوالي بود در خدمتم.
آخرین ویرایش توسط reza76622201 در تاریخ 19-07-09 انجام شده است
mohammad571 (19-07-09)
کاربر شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید آقا رضا دستت درد نکنه.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط reza76622201 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
فقط من هر قطعه رو از یه مغازه می خرم بعد می خوام خودم تو خونه اسمبل می کنمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید البته تا حالا اسمبل نکردم ولی دوستان می گن سخت نیست البته اگر نتونستم یکی رو می گم بیاد سیستم رو ببنده.
این سیستم رو به اکثر مغازه های پاساژ ایران نشون دادم که اکثرا تائید کردنبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
به هر حال بابت راهنمایی های خوب شما ممنونم
reza76622201 (19-07-09)
|
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks