دوستان مادربورد msi H61M-p25 تو بازار موجود هست؟ خيلي از قطعات ديگه موجود نيستن واقعا نميدونم چه کار کنم با اين اوضاع افتضاح قيد کامپيوتر رو بزنم نظر شما چيه ايا بعد از عيد و در ماه هاي اتي اوضاع کمي بهتر ميشه؟
کاربر شهرسختافزار
دوستان مادربورد msi H61M-p25 تو بازار موجود هست؟ خيلي از قطعات ديگه موجود نيستن واقعا نميدونم چه کار کنم با اين اوضاع افتضاح قيد کامپيوتر رو بزنم نظر شما چيه ايا بعد از عيد و در ماه هاي اتي اوضاع کمي بهتر ميشه؟
|
|
عزیز از برند ازراک فکر میکنم مادربرد مشابه این موجود باشه که قیمتش زیر 200 تومنهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mehdihai برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
حالا چرا گیر دادید به این مادربرد ؟
بنظرم در مورد فردا هم نمیشه هیچگونه پیشبینی داشت چه برسه به بعد از عید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
mehdihai (15-02-13), mehrdad_ab (15-02-13), Over_Cracker (15-02-13), Rezasam1 (17-02-13)
کاربر شهرسختافزار
ازراک کجا msi کجا
اوخ جون یک نفر پیدا شد بعد از مدتها با هم دعوا کنیم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mehdihai برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
عزیز چیپ اصلی برد را که اینتل میسازه ، کارت صدا را ریل تک یا via و ......
msi و ازراک این وسط چی کاره هستند ؟
تنها در بردهای HighEnd تفاوتها میتونه پارامتر باشه که اونم ازراک فعلا با OC Formula ترکونده
فعلا msi باید بوق بزنه تا بعدا ببینیم چیکاره میشه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
life24 (15-02-13), mehrdad_ab (15-02-13), msilver (02-03-13), Over_Cracker (15-02-13), Rezasam1 (17-02-13), smrbh (15-02-13), STUXNET (16-02-13)
کاربر شهرسختافزار
عزیزم شما مشکل عصاب داری میخوای جرو بحث کنی . بعدشم این چه استدلالیه چون هردو از قطعات مشابه استفاده میکنن دلیل بر برابری اونها میشه؟! به قول دوستمون گدا رو شاه نکنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nima_hl برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط mehdihai در تاریخ 15-02-13 انجام شده است
nima_hl (15-02-13)
کاربر شهرسختافزار
درود.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mehdihai برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
البته به طور کل حق با نیما هستا! اگر شما در یک رنج بودجه خاص در نظر بگیرید،Asrock با ایسوس یا MSI هیچ فرقی نداره.قبلا بارها در این مورد با دلایل علمی بحث کردیم که میتونید سرچ کنید.
این بحثی هم که داریم اینجا،کاملا دوستانه هست و بیشتر از نگاه FAN Play هستش.
نیما بدو بیا که Asrock را باد بردبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
مهدی جان من مشکل اعصاب ندارم بعدا که بیشتر با هم آشنا شدیم این مطلب به شما ثابت خواهد شد برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mehdihai برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در زمانهای نه چندان دور کسی در اینترنت جرعت بردن اسمی به جز ایسوس ، گیگا بایت و تا حدودی msi را نداشت
من یکی از کسانی بودنم که زمان و بودجه سنگینی برای تست و بررسی کامل سایر برندها گذاشتم و در نهایت با توجه به قیمت و کیفیت محصولات ازراک، این برند را بهترین برند برای خود و پیشنهاد به دیگران تشخیص دادم
همانگونه که مظاهر گرامی فرمودند پستهای قبلیم در تاپیک فقط جنبه شوخی داشت
اگر سری به بازار جهانی بزنید متوجه خواهید شد تفاوت قیمت محصولات برندهای مختلف بسیار ناچیز است ولی در داخل ایران اختلاف قیمت همین کالاها فقط به واسطه عدم اطلاعات کافی مصرف کننده به بیش از 50% هم میرسد ( قیمت مادربرد ازراک حدود 180 و قیمت مدل مشابه msi حدود 300 هزار تومان است )
حالا یا این خارجیها ارزش و سواد درک تفاوت این بردها را نمیدانند یا ما از حول حلیم تو دیگ افتادیم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
به هر حال پول و تصمیم در اختیار شماست ولی شخصا هم خودم سالهاست از محصولات ازراک استفاده میکنم و هم تقریبا تمام دستگاههائی که در این چند سال برای آشنایان و غیر آشنایان پیشنهاد و تقدیم کرده ام از مادربردهای این شرکت بوده اند و هیچ مشکل خاصی هم نداشتیم
badboy11 (15-02-13), life24 (15-02-13), mehdihai (15-02-13), mehrdad_ab (15-02-13), msilver (02-03-13), Over_Cracker (15-02-13), Rezasam1 (17-02-13), smrbh (15-02-13)
کاربر شهرسختافزار
نیما جان؛قبول دارم که قیمت های ازراک داخل ایران مناسب تر از سایر برند ها هستش،اما در مقابل MSI،به این نسبتی که شما می فرمایید نیستش!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nima_hl برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
میشه مثال بزنید کدام مادربرد ازراک 180 و مشابهش از MSI حدود 300 تومنه؟
من خودم هفته پیش میخواستم یه مادربرد AM3 واسه یه فنوم 955 بگیرم،ارزان ترین گزینه های پیش رو که داشتم به شکل زیر بود:
1-MSI 870-C45 با قیمت 190
2-Asrock 770 DE3l با قیمت 180
خازن های تمام سالید برد MSI و گارانتی 3 ساله ماتریکس واسه من منجر به خرید برد MSI شد.
کاربر شهرسختافزار
درود.
OC Formula از هر بعدی بررسی بشه،در مقابل BIG BANG حرفی برای گفتن نداره! (بیخود گدا را شاه نکنید:برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید )تنها در بردهای HighEnd تفاوتها میتونه پارامتر باشه که اونم ازراک فعلا با OC Formula ترکونده
فعلا msi باید بوق بزنه تا بعدا ببینیم چیکاره میشه
Z77 OC Motherboard Shootout - MSI vs ASRock
life24 (15-02-13), mehrdad_ab (15-02-13), nima_hl (15-02-13), Rezasam1 (17-02-13), smrbh (15-02-13)
کاربر شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ممنون منظوری نداشتم دوست من. اصلا نیازی هم به بحث وجود نداره چون با این اوضاع چندان امکان انتخاب وجود نداره
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks