سلام دوستان ،
ممنون میشم یه کیس در حد یکوپونصد تادوتومن معرفی کنید...
باید بگم واسه کارای موزیک و نرم افزارای مهندسی میخام..
ایا امکانش هست cpu شش هسته ای و رام هشت بشه گرفت با این قیمت؟ گرافیکم خوب باشه البته برای بازی نمیخام.
باتشکر فراوان.
کاربر شهرسختافزار
سلام دوستان ،
ممنون میشم یه کیس در حد یکوپونصد تادوتومن معرفی کنید...
باید بگم واسه کارای موزیک و نرم افزارای مهندسی میخام..
ایا امکانش هست cpu شش هسته ای و رام هشت بشه گرفت با این قیمت؟ گرافیکم خوب باشه البته برای بازی نمیخام.
باتشکر فراوان.
|
|
cpu corei5 6400
Gigabyte GA-H110M-A
GSkill Value NT 2×4GB=8GB DDR4 2133MHz CL15
Zotac GTX 950 OC AMP! Edition 2GB
ssd 120gb samsung 850 evo
hdd 1tb wd blue
case green oraman
power cooler master thunder 500w
dvd/rw samsung 24x
cpu cooler Cooler Master Blizzard T2
Amir9671 (05-02-16), M3RS4D 50062 (05-02-16)
کاربر شهرسختافزار
خیلی خیلی ممنون بابت معرفی،من چون به طور صددرصدی میخام همین روزا یه سیستم بگیرم ،فقط میخام مطمعن شم که این مواردی که معرفی کردید، بهترین گزینه برام هستن یا مورد بهتری هم هست اگه بیشتر تحقیق کنم؟!راستش میخام سیستم خوب و شاخی جمع کنم که چندسالی کارمو راه بندازه و نیاز به ارتقا و تعویض نداشته باشم...مثلا نظرتون چیه که واسه cpu ایا لازمه یکم بیشتر هزینه کنم و مدل اینتل Core™ i7-5820K بگیرم؟(قیمتش حدود ۱،۳۰۰ هست فک کنم)منظورم اینه که باتوجه به کارایی که از سیستمم انتظار دارم و بهشم اشاره کردم ایا تفاوتی میکنه که cpu بالاتر بگیرم؟!همچنین یادم رفت بپرسم درمورد کارت صدا چی پیشنهاد میدید،کیفیت مهمه برام...و دراخر اگه نیازه که سی پی یو Core™ i7-5820K بگیرم وبقیش مواردی که شما معرفی کردید، قیمتش حدودا چند درمیاد برام؟!ببخشید که زیاد پرسیدم اخه برای خرید نهایی باید مطمعن شم ...باتشکر پیشاپیش.
5820k با بودجه شما سازگار نیست . مادربردش 1 میلیون قیمتشهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Amir9671 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برد زیر دارای کارت صدای قدرتمندی هست
Gigabyte GA-H170-Gaming 3
لازم نیست تغییر بدید به 5820k فقط پردازنده رو میتونی corei7 6700 بگیری . البته اگر میتونی بودجه رو بالا ببری
Amir9671 (06-02-16)
کاربر شهرسختافزار
اقا خیلی ممنون دستتم درد نکنه ،
احتمالا corei7 6700 بگیرم،با این برد اخری که گفتید،
فقط میتونید یه بازار خوبم تو تهران بهم معرفی کنید تا از اونجا بخرم؟!خیلی ممنون میشم...اگه بتونید بگید این سیستم حدودا چقدر واسم اب میخوره هم خیلی لطف میکنید..
دوست خوبم قیمت ها همه در لیست قیمت شهر سخت افزار هست . میتونی از فروشگاه آنلاین هم خرید کنی . مثل سایت اریا یا لیون کامپیوتر.باز هم سوالی داشتی بپرسیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Amir9671 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
لیست قیمت واقعی و بروز انواع سختافزار (قطعات کامپیوتر) | آپدیت: 15 بهمن
Amir9671 (06-02-16)
|
|
کاربر شهرسختافزار
ازین سایتا اگه قطعاتو بگیرم،باید خودم سرهم کنمشون؟!
جایی ،فروشگاهی بازاری تو تهران میشناسید که بصورت حضوری برم بخرم؟!
این سایت ها قطعات رو بخرید براتون اسمبل هم میکنند . فرقی با خرید حضوری نیست . جای خاصی رو نمیتونم معرفی کنم . پیشنهاد میکنم قطعات رو از همین سایت ها خرید کنید چون خرید از بازار نیاز به حوصله و مهارت قیمت گیری دارد .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Amir9671 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Amir9671 (06-02-16)
کاربر شهرسختافزار
دوست عزیز،دیروز یه سوال تو پی وی پرسیدم، ممنون میشم اگه وقت کردین جواب بدین.
در انجمن سوال کنید . تو خصوصی زمان پاسخگویی ندارم .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Amir9671 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks