Computex (18-07-09)
کاربر شهرسختافزار
دوستان همون طور که می دونید خیلی از ماها خارج از تهران زندگی می کنیم و متاسفانه در شهرهای ما قطعات کامپیوتر ( سخت افزار ) و موبایل خیلی گرون تر از قیمت فروششون در تهران هستن. خیلی از گوشی ها و قطعات که اصلا گیر نمی یاد ! اینه که خیلی از ما به این فکر می افتیم که آیا راهی هست که بشه از تهران خرید کرد ؟ مسلما منظورم اومدن به تهران وخرید کردن نیست ! یه راه خرید از سایت های فروش اینترنتی است . این تایپک رو زدم که از همه ی دوستان چه تهرانی و چه غیر اون خواهش کنم سایت های فروش سخت افزاری رو که میشناسن به همه معرفی کنن ... تا امثال من از اونی که بهترین قیمت رو میده بخریم ... لطفا دوستان اطلاعاتی رو هم درباره اش بدن شامل این که : قیمتاش چطوره ؟ کی به کی اپدیت میشه ؟ آیا ازش خرید هم کردن ؟ روش فروشش چطوریه ؟ و ...
اول از خودم
1. www.rayansaba.ir
تقریبا همه ی قطعات بورس در بازار رو داره اما قیمتاش اختلاف محسوسی با قیمت های بازارهای تهران داره ! هرروز هم تقریبا آپدیت می کنه ... من تا حالا ازش خرید نکردم چون گرون فروشه !
2.= www.iransamsung.com www.jahanpardazesh.com
قطعات محدودی رو داره ... متاسفانه تازگی قیمت های قطعات اصلیش رو مثه سی پی یو رم و ... برای بازدید کننده های عادی نشون نمی ده چون بیشتر زده تو کار فروش به همکار ! اما فروش تکی هم چنان داره. برای خرید تکی و یا گرفتن قیمت قطعات اصلی مثه سی پی یو و غیره که تو سایتش نیست باید زنگ بزنید تلفنی بپرسید ... قابل اطمینانه من چند میلیون تا حالا ازش خرید کردم ... قیمتاش هم به نظر من خیلی خوبه
3. www.fafait.ir قیمتاش خوبه اما من تا حالا ازش خرید نکردم تنوع جنساشم از رایان صبا کمتره از جهان پردازش بیشتره ... اما قیمتش از رایان صبا که خیلی بهتره در مورد جهان پردازش قبلا که رقابت شدیدی داشتن الان چون جهان پردازش قیمت قطعات اصلیش رو نمی ده نمی تونه مقایسه کنم ولی فک کنم جهان پردازش بهتر باشه.
حالا لطفا دوستان هم سایت معرفی کنند.
توجه توجه : لطفا دوستانی که در این فروم هستن و تو کار فروش سخت افزارن لطف کنن اینجا خودشون رو معرفی کنن و شرایط فروش و کارشون رو توضیح بدن ... اگه نمونه قیمت هم بدن که عالی میشه
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Computex (18-07-09)
|
|
کاربر شهرسختافزار
این مطلب رو الان گذاشتم اما چند روز پیش نوشته شده بود
تو این مدت یه چند تا سایت دیگه هم پیدا کردم :
4. www.kimiaonline.com
تنوع محصولاتش کمه اما قیمتاش خوب بود ! بازم دوستان باید نظر بدن
ضمنا دوربین و لپ تاپ هم می فروشه
من ازش تا حالا خرید نکردم
کاربر شهرسختافزار
5. www.rayaneh.com
این سایت در مشهد هست شهر خودم
تنوع محصولات بسیار خوبه حتی بیشتر از رایان صبا
اما قیمتاش واقعا خجالت داره !
گرون می ده به نظرم
کاربر شهرسختافزار
www.t-va-n.com سایت تحلیل و نشر که قیمتهش از بقیه سایته ایی که من دیدم مناسبتره.(وارد که شدین سمت راست "چاپ قیمت های امروز" رو بزنین.)
http://lioncomputer.ir
کاربر شهرسختافزار
سلام :
www.rayaneh.com
www.rayansaba.com
www.shopix.ir
www.applesystem.net
www.zahedanshop.com
http://www.7seven.ir
www.shop.ir
www.lioncomputer.ir
www.digikala.com
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ViViD (18-07-09)
کاربر شهرسختافزار
این جهان پردازش برای قیمت هاش پسورد گذاشته پسوردش چی هست
|
|
کاربر شهرسختافزار
به نظرم منصفترین و مطمئنترین
Lioncomputer.ir
مزخرفترین و نامردترین رایان صبا فقط به درد دیدن عکس قطعات میخوره
hamedjahanbakhsh (18-07-09), N@VID (18-07-09)
کاربر شهرسختافزار
شما www.t-va-n.com رو هم یه نگاه بنداز شاید نظربون عوض شد.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Vahid_ath برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
bill geits (18-07-09)
کاربر شهرسختافزار
درسته پسورد گذاشتهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط REZASH برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگه شما عمده خرید دارید می تونید فرمی رو که تو سایتش گذاشته پر کنید تا بهتون پس بدن
اما اگه تکی باید زنگ بزنید
واقعا ناراحتم که رو قطعات اصلی پس گذاشته قیمت تک فروشیش خیلی خوب بود من از مشهد بارها واسه دوستان قطعات خریدم اما الان نمی تونم قیمتاش رو ببینم که مقایسه کنم
البته قیمت قطعات ریزش مثه موس و کیبورد نشون میده که قیمتاش خوبه
بازم دوستان باید بگن
کاربر شهرسختافزار
راستی قرار بود یه توضیح بدین ها !
چی شد پس ؟
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks