Hamid2547 (01-03-10), moh3n_o631 (01-03-10)
خوب دیگه همین سیستم رو ببیندم ؟
مادر بورد و موس و .. همه خوبن ؟
|
|
amd phenom ii x4 945----------------------- 155,000
m3a785gxh/128 ~~~~~102 000
A-DATA - Dual Channel 4GB - 1333-(2x2GB) ~~~~~~140 000
Geforce GT240~~~~~~~~~100 00
XFX - ATI RADEON HD5850 - 1GB / DDR5 ~~~~~310 000
GREEN - GP685B ~~~~~~105 000
Western Digital 500GB ~~~~68 000
Logitech Cordless Desktop EX100~~~~~50 000
Speaker MicroLab M560~~~~~24 000
LG W2261VP~~~~~~~200 000
GREEN - Magnum 2~~~~~~42 000
کاربر شهرسختافزار
هنوز هم می گم خرید اون GT240 منطقی نیست این دو تا کارت در کنار هم که کار نمی کنند شما فقط برای یک بازی batman و پشتیبانی از Physx می خواهید 100 هزار تومان یه کارت دیگه هم بخرید این که شما دو تا کارت غیر همسان روی سیستم بندازید و کلی دردسر اون رو تحمل کنید نمی دونم شاید هم من اشتباه می کنم اما اولین بار می بینم کسی می خواهد همچین کاری کنه Physx و برنامه های کمکی دیگه یه قابلیت سخت افزاری نیست بلکه یک برنامه نرم افزاری کمکی برای بهتر اجرا شدن بازی ها روی پلت فرم انویدیا است ATI هم مشابه این برنامه ها داره از او گذشته توی لینک زیر که می زارم نشون میده که فعال کردن Physx در بازی بتمن حتی برای یک کارت 285 که خیلی خیلی قوی تر از کارت GT240 کلی افت فریم ایجاد می کنه حالا چه طور میشه GT240 با فعال شدن Physx بالای 60 فریم تصویر بده من که در تعجب خودم تجربه کار با هیچ کدوم رو ندارم اما چیز هایی که می بینم و چیزهایی که می دونم به من میگه این کار اصلا درست نیست .
شاید هم اطلاعات من کمه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خب هپلی جان شما میگی من چه کار کنم ؟ من به سختی دارم این سیستم رو میخرم ، میخوام دیگه کمی کسری باشه ، اگه فیزیکس رو ساپورت نکنه خیلی زد حاله !!
XFX- GeForce GTX 285 - 1GB / Black Edition بگیرم ؟ از ترکیب این رو گرافیک بهتره ؟ 420 تومانه ! اون 2 تا هم روهم تقریبا همین قیمت هستن
کاربر شهرسختافزار
راستش من یه کم با احتیاط جواب می دم چون توی پست های قبلی جناب JEskandari چیزی ندیدم که نشون دهنده کم اطلاع تر بودن ایشون باشه من الان خودم دارم توی نت می گردم تا دلیل این پیشنهاد ایشون رو بفهم چون خودم تجربه استفاده از PhysX رو ندارم اما تا جایی هم که دیدم هیچ وقت ملاک انتخاب کارت نبوده شما با این کار شاید به PhysX برسید برای بهتره بازی کردن معدود بازی هایی که استفاده بهینه از این مزیت رو می کنند اما در عوض با این کار Dx11 رو از دست می دید .
در ضمن اگر کارتی PhysX رو ساپورت نکنه زد حال بزرگی نیست توی لینکی که دادم می تونید ببینید که یک 4890 با غیر فعال بودن PhysX تقریبا نزدیک به کارت 275 بهتون فریم میده و نبود PhysX مانع بازی کردن شما نمیشه فقط تصیور بهتر و شفاف تری بهتون میده اون هم نه دیگه اینقدر که PhysX مبنای انتخاب باشه شما اصلا موقع بازی کردن اینقدر محو بازی می شید که تفاوت این دو تا تصویر یعنی با PhysX و بدونه اون به چشم شما نمی یاد این رو می تونید تست کنید خودتون و مطمئن هم باشید که هیچ وقت شرکتهای تولید کننده بازی بطور کلی بازی نمی سازند مخصوص یک سری از کارتها باشه چون این یعنی از دست دادن حداقل نصف مشتری هاشون
آخرین ویرایش توسط hapalii در تاریخ 01-03-10 انجام شده است
هپلی جان شما در اشتباهیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط hapalii برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این دو تا کارت به کمک اون هکی که توی پستهای قبلی گذاشتم بخوبی در کنار هم توی ویندوز 7 و ویندوز Xp کار میکنن . این ویندوز ویستا هستش که کارتهای دو شرکت مخنلف با هم کار نمیکنن.
در ضمن برخلاف Havok که توسط تمام کارتها چه NVIDIA و چه ATI پشتیبانی میشه (البته هیچ ربطی هم به کارت گرافیک نداره و فقط توسط CPU کدهایش اجرا میشه PhysX هم بر پایه CPU و هم بر پایه GPU است . کارتهای ATI تنها توانایی اجرای اونرا بر پایه CPU دارند که باعث کند شدن شدید بازیها اگر PhysX را فعال کنید میشود مثلا حد اکثر بازی را در 10-15 FPS حتی با قویترین کارت ATI میتوانید اجرا کنید. اما وجود یک کارت NVIDIA در سیستم باعث میشود که شما بتوانید پردازشهای مربوط به PhysX را به کمک GPU انجام دهید که باعث میشود مثلا در بازی Batman سرعت برای کارت 5870 زمانی که physX فعال است از 10-15 به چیزی در حدود 60 و حتی بیشتر برسد.
در ضمن این کارت اضافه NVIDIA در سیستم اصلا پردازش تصویر انجام نمیدهد و پردازش تصویر توسط ان کارت 5850 انجام میشود اما نرم افزاری که از CUDA و PhysX پشتیبانی میکند پردازش این محاسبات را که صرفا محاسبات ریاضی بوده بر عهده این کارت NVIDIA قرار میدهد که از CPU خیلی بهتر برای انجام این اعمال بهینه شده است و این راز افزایش چند برابری سرعت در زمانی که PhysX فعال شده است با اضافه کردن یک کارت NVIDIA هر چند ضعیف به سیستم میگردد.
البته اگه نگاه کنید اون کارت GTX285 شما خیلی بهتر از 5870 از عهده physX بر اومده دلیل اون افت فریم هم که میبینید اون کارت هم پردازش گرافیک را بر عهده داشته و هم پردازش PhysX را.
در ضمن فقط Batman نیست که از physX پشتیبانی میکنه در یک سال گذشته 12 بازی با پشتیبانی سخت افزاری از PhysX ازایه شده اند و در حال حاضر بازیهایی مانند
Batman Arkham Assylum
Cryostasis
Dark Void
Darkest of Days
Mirror's Edge
Sacred 2
U-WARS
و......
در کل 16 عنوان بصورت سخت افزاری و تعداد بیشتری بصورت نرم افزاری از PhysX پشتیبانی کرده
http://www.nzone.com/object/nzone_physxgames_all.html
germ (02-03-10), Hamid2547 (01-03-10), hapalii (01-03-10), moh3n_o631 (01-03-10)
|
|
به نظر من اون دوتا با هم انتخاب بهتری هستش چون هم DX11 را خواهید داشت هم PhysX را و هم اینکه افت فریم را نخواهید داشت.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط moh3n_o631 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در مورد نظر دوستمان hapalii من هم تایید میکنم که در بعضی بازیها مثل Darkest of Days که از PhysX تنها در حد حرکت برگها در محیط استفاده شده در گرما گرم بازی شما بودم و یا نبود PhysX را فراموش ممکن بکنید ولی در مورد بازی مثل Batman ویا Cryostasis و یا حتی Mirror Edge و Sacred تفاوت به حدی است که هر چقدر گرم بازی شود آنرا باز هم احساس خواهید کرد.
اما این تفاوت در چه است یگذار یک مثال بزنم تفاوت میتواند در کیفیت گرافیک بازی باشد که گرافیک بازی را در حد 10 سال مدرنتر میکند اما اگر شما physX را غیر فعال کنید باز هم بازی قابل اجرا است اما از تعداد اشیاع در محیط کاسته شده و هر کت اشیا نسبت به هم از یک حالت پویا به یک حالت ایستا در آمده . افکتهایی مانند پخش شدن آب به محیط و یا حرکت آب در یک رودخانه یا مه و کولاک بصورت بسیار ابتدایی در امده و از بین میروند
آخرین ویرایش توسط JEskandari در تاریخ 01-03-10 انجام شده است
moh3n_o631 (01-03-10)
اینطور که من شنیدم وین 7 اشکالاتی داره و همه برنامه ها رو ساپورت نمیکنه ، یعنی فعلا ساپورت نمیکنه !
نمیشه با این 2 گرافیک ویستا رو داشته باشم ؟
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks